Skandi 394 Napisano Petak u 15:49 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, andrej. je napisao: Hondin kineski blizanac stiže sledeći vikend, nemamo mi konja za prekoračenje uzbrdo Al zato nizbrdo ide kao metak pre 11 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Не знам и ја се питам. За сада немам још ништа у сандучету. Обишао сам цео круг и возио без гледања ограничења, возио онако како ја мислим да је сигурно Istom sam se logikom vodio. Računam i da me uhvati negde, ne može ovo moje motorče u mnogo velike prekršaje Putevi su im stvarno u jako dobrom stanju i dobro obeleženi. I voze mnogo smirenije i kulturnije od nas. I žene su im jako lepe, a deluju i slobodnije od naših. Ako nekad prelomim da se ženim, znam gde idem da tražim :))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 307 Napisano Petak u 20:19 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2026 at 8:13 PM, shoyyka said: Subota Temišvar...? Klopa u našem restoranu Dinar... Jel to jos uvek radi ili su zatvorili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12564 Napisano juče u 03:43 Ne silazi, 3787 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo,mislim da ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgvozdic 52 Napisano juče u 05:09 U prolazu, 62 postova Lokacija: KM - PA Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Гоша said: Da li je neko prolazio juče, preključe, Gaj - Šumarak - Bela Crkva, dok je požar još uvek, može li se tuda ka Rumuniji? Mnogo je okolo od Pančeva preko Banatskog Karlovca do Bele Crkve. Sinoć smo prošli bez problema. Niko nas nije zaustavio, iako je bilo parkirane policije. Vidi se da gori, ali mislim da je obezbedjeno blizu puta. Svakako se situacija može promeniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1510 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli Šumarak i Dubovac, evo nas u Beloj Crkvi, sve OK. Na svim putokazima je precrtana Bela Crkva, ali eto subota 15.08.2026. 9h, puštaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12564 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 3787 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12564 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 3787 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Liberty i Victory square Poznati po ključnim protestima 1989. god., kada su skidali Čaušeskua. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 598 Napisano pre 27 minuta Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan 13.08.26. odvozani TF i TA u cugu, gore prijatnih 10 stpeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12564 Napisano pre 20 minuta Ne silazi, 3787 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Voja pati za Rumunkama, zašto? Pa taman za njega, omanje, lepuškasto-crnomanjaste sa isturenim zadnjim delom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...