Jump to content

Moto Zajednica

Informacije o Rumuniji

Recommended Posts

• Drug član, 2025 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT

Ne bi škodilo da navedeš i koji to smeštaj je "pun pogodak". Čisto zbog onih što se spremaju ovih nedelja...😉

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 965 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Mislio sam pisati u onoj drugoj temi ali nema veze moze i ovde.

U Alba Juliji smestaj se zove Matia i nalazi se u ulici ispod tvrdjave. Cena 38e za solo nocenje. Motor u ogradjenom dvoristu sa kapijom i kamerom. Alba Julija je odlicna baza za one koji Transalpinu napadaju sa severa. 

U Ramniku Valca smestaj se zove Aldola Inn i relativno je blizu centra. Cena 34e za solo nocenje. Objekat je nov i sve je odlicno odradjeno. Naravno ogradjeno dvoriste, hlad i kamere. U objektu je 5 apartmana i kaze gazda najcesci gosti su mu grupe bajkera koji zakupe ceo objekat.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr

Управо завршио туру од 5.000км. Возио сам Румунију цео круг, скоро све планине и националне паркове које имају, вероватно сам неке прескочио али то остављам за следећи пут. Од ових 5.000км само у Румунији сам возио преко 2.000км. Рекао бих само да су Трансалпина и Фарагашан добри али мени је далеко веће уживање била Трансилванија, Букови и Апусани. Ту се тек види права Румунија и наравно нема гужве, нема моториста, нема пацијената који хране мечке кроз прозор аута.. видео 3 медведа на Фарагашану, и сва 3 пута су кретени стајали и бацали храну. О да, камповао сам по шуметинама и вукојебинама нисам само на Фарагашану, баш да не изазивам судбину, али на Трансалпини јесам.. Нисам ни један мотор са нашим таблама срео, већина Чеси и по неки Пољак. Ја сам био са Туарег Рели са Белгијским таблама..

Promenio član Gajo Sevojno
  • Sviđa mi se 9

• Drug član, 1382 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT
24 minutes ago, Gajo Sevojno said:

Управо завршио туру од 5.000км. Возио сам Румунију цео круг, скоро све планине и националне паркове које имају, вероватно сам неке прескочио али то остављам за следећи пут. Од ових 5.000км само у Румунији сам возио преко 2.000км. Рекао бих само да су Трансалпина и Фарагашан добри али мени је далеко веће уживање била Трансилванија, Букови и Апусани. Ту се тек види права Румунија и наравно нема гужве, нема моториста, нема пацијената који хране мечке кроз прозор аута.. видео 3 медведа на Фарагашану, и сва 3 пута су кретени стајали и бацали храну. О да, камповао сам по шуметинама и вукојебинама нисам само на Фарагашану, баш да не изазивам судбину, али на Трансалпини јесам.. Нисам ни један мотор са нашим таблама срео, већина Чеси и по неки Пољак. Ја сам био са Туарег Рели са Белгијским таблама..

Ako te ne mrzi, napravi neki mini putopis, interesuje me poprilično šta si prošao po Rumuniji. A za hranjenje medveda se slažem, jako mi ide na živce ta bespotrebna rizična radnja. Ali ajde, prirodna selekcija valjda...

• Podržavam 1

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr

Написаћу само мало да се вратим у "нормалан" темпо живота. Срео сам једног Румуна бајкера негде горе на Северу Румуније  који је велики пријатељ са неким бајкером из Србије који се зове Кристијан и по причи Румуна јако искусан бајкер и има у поседу десетак мотора од чега и по неки дукати.. баш ме занима јел то неко са форума, на жалост име Румуна сам заборавио али јако пријатан дечко.

• Drug član, 3427 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac

Odvozao juče i prekjuče ta i tf, sad sam u Moldovi, Rumunija. Ljudi, kako je lepo za vožnju... Vozili smo 50 km kroz fantastičnu šumu. Da je tu @BokyBoy, uživao bi. Duge brze krivine, asfalt perfektan, jesu između naselja, ali su i ona kao u Alpima, pitoreskna. Savršeno.

Danas me drugar vodi da obilazimo okolinu. Predviđa oko 300 km. 

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 3014 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport
Pre 3 sati, misa-pei je napisao:

Odvozao juče i prekjuče ta i tf, sad sam u Moldovi, Rumunija. Ljudi, kako je lepo za vožnju... Vozili smo 50 km kroz fantastičnu šumu. Da je tu @BokyBoy, uživao bi. Duge brze krivine, asfalt perfektan, jesu između naselja, ali su i ona kao u Alpima, pitoreskna. Savršeno.

Danas me drugar vodi da obilazimo okolinu. Predviđa oko 300 km. 

Hvala sto mislis na mene...😘

Odvozao sam ja sve to, i opet cu...cim mi istekne zabrana 🤣

Uzivaj, srecan put (pazi na ogranicenje)💪

Promenio član BokyBoy
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 3157 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre 11 sati, Gajo Sevojno je napisao:

Нисам ни један мотор са нашим таблама срео, већина Чеси и по неки Пољак. Ја сам био са Туарег Рели са Белгијским таблама..

Znači ni ti nisi sa našim tablama bio! :D 

• Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja