sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 19, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva je situacija sa troškovima u Rumuniji u odnosu na pre 4 ipo godine kad sam ja bio.Onda je bilo sve jeftinije nego kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Decembar 20, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U avgustu, 4 dana tri noćenja preko bookinga sve, doručak večera fastfood ili market, ručak restoran, sa gorivom 230 evra po osobi.Sent from my 2209116AG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, sasa ns 1 je napisao: kakva je situacija sa troškovima u Rumuniji u odnosu na pre 4 ipo godine kad sam ja bio.Onda je bilo sve jeftinije nego kod nas Skuplje nego pre cetiri godine, ali opet za nas cenovno prihvatljivo. Pogotovu ako negde malo skrenes sa magistrale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Decembar 20, 2023 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Letos na Transfagarašanu sam potrošio isto koliko u Smederevu da sam bio. Smeštaj ni kod nema jeftiniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 12. 2023. at 11:44, živke je napisao: Inače nešto gledam sad, pa sam se setio koliko me je oduševio njihov način označavanja puteva, sa onim betonskim stubićima pored puta. Na njima stoji samo ime prvog narednog većeg grada i kilometraža do njega. Stubići su postavljeni na svaki kilometar ili dva , čini mi se. Vrlo intuitivno i korisno! Vrlo brzo vidiš ako si pogrešio put, recimo. Evo koji taj stubić foto: lično ja bajsom, avgust 2019 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 12. 2023. at 9:00, badzabajker je napisao: U avgustu, 4 dana tri noćenja preko bookinga sve, doručak večera fastfood ili market, ručak restoran, sa gorivom 230 evra po osobi. Sent from my 2209116AG using Tapatalk Ja sam letos bio 2x kolima po 6 dana, prvi put sa zenom, drugi put sa zenom i cerkom. Smestaji preko bukinga, ruckovi restorani, doručci i vecere pretezno lidl, ulaznice, gorivo itd.. Prvi put potrosili cca 800e, drugi put cca 700e. Za moj pojam, vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Decembar 21, 2023 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam letos puno porodica sa manjom decom koja kampuju pored potoka i na livadama. Transalpina ima i ski centar. Nije loše za odmor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ici jos vise na sever, TA i TF su vec izvikane i preopterecene destinacije. A zemlja je prelepa. Gde god da krenes. Dogodine neki produzeni vikend, planiram ici ka Piatra Neamt i vrzmati se okolo. To nam je predlozio neki kamiondzija kog smo sreli u kafani jesenas dok smo se vracali sa TA. Promenio Decembar 21, 2023 član Gile 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gile je napisao: Treba ici jos vise na sever, TA i TF su vec izvikane i preopterecene destinacije. A zemlja je prelepa. Gde god da krenes. И Србија исто тако, још је ближе ! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 21, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Gile je napisao: Piatra Neamt ja sam hteo pre par godina da udarim turu preko celih karpata od zapada Lomničkog štita,malo Poljska ,Slovačka .Ukrajina pa Rumunija.U međuvremenu dok sam razmišljo svašta se promenilo što nije trebalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 11 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto o Bosancu koji ima smestaj u okolini Targu Jiu? Valjda se ozenio Rumunkom i sad zivi tamo. Jako povoljan smestaj i jedva ceka goste iz SFRJ. Meho, Mujo... Tako nesto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3748 Napisano Januar 11 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lalajko je napisao: Zna li neko nesto o Bosancu koji ima smestaj u okolini Targu Jiu? Valjda se ozenio Rumunkom i sad zivi tamo. Jako povoljan smestaj i jedva ceka goste iz SFRJ. Meho, Mujo... Tako nesto. Koliko ja znam pojeo ga je medved 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 11 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 12. 2023. at 0:04, sasa ns 1 je napisao: ja sam hteo pre par godina da udarim turu preko celih karpata od zapada Lomničkog štita,malo Poljska ,Slovačka .Ukrajina pa Rumunija. Prelepa tura, ja sam je odvozao pre par godina prepisavsi neke putopise odavde i bas mi je legla onako fest. Jeste da nije fensi kao krug po sloveniji italiji i austriji ali uzitak nista manji nego tamo. Odavno nije bilo neke pisancije sa te strane. ... ... ... ... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Januar 11 (promenjeno) Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, punisa 16 je napisao: Koliko ja znam pojeo ga je medved Nece svoj svoga ne brini Promenio Januar 11 član Bigor 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 77 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Kaludjerovu prodavnica-market sa desne strane, u prodavnici menjajte novac ( euro, dinari, leje ). Nema prevare a kurs cak i povoljniji nego u RO menjacnicama. Ovde se moze zameniti novac cak i nedeljom. Prodavnica radi do 21h. 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Jun 2 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Transalpina - otvorena od 01.06.2024 - uz vremensko ograničenje 08-18 časova Transfagarašan - predviđeno otvaranje 01.07.2024 ali možda bude i ranije - na kamerama se vidi da na putu sa obe strane tunela nema snega ali sa severne strane kako rumuni saopštavaju još uvek postoji opasnost od lavina prilikom topljenja snega i iz tog razloga je još uvek zatvoren Transbucegi - otvoren - uz vremensko ograničenje 08-18 časova Promenio Jun 2 član ПИпезос 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Jun 4 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Transfagarašan danas u 11:45, sa severne strane je put do tunela apsolutno prohodan, evo vide se i neki motori u dnu slike kod gondole, jedini sneg u tom delu je jedino bukvalno iznad tunela i tu je jedina opasnost od lavine snega ... znači kome nije bitno da pređe na drugu stranu kroz tunel može slobodno da krene 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 88 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Ćao momci, Planiram neku vožnju u Julu sad Transalpina -Transfagarasan, ali nemam neko baš poznavanje rute pa ako može neko od iskusnih da mi da predlog neke standardne rute da prodjem glavne puteve koji su vredni voziti u tom opsegu bio bih vam zahvalan. Ja sam mislio da polazak bude od BG ka Beleoj crkvi sl, a povratak pored Dunava sa Rumunske strane, sem toga još nisam razradio putanju, a planiram neka 4 noćenja da mi bude lagana vožnja. Hvala unapred i ko pomogne ima ladno pivo od mene Dule 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram sad za vikend da vozim pa cu preneti utiske ovde ako odem..Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jun 13 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se sme ići sa aftermarket auspuhom? Bez db kilera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3140 Napisano Jun 13 Drug član, 2313 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dusantomic je napisao: Ćao momci, Planiram neku vožnju u Julu sad Transalpina -Transfagarasan, ali nemam neko baš poznavanje rute pa ako može neko od iskusnih da mi da predlog neke standardne rute da prodjem glavne puteve koji su vredni voziti u tom opsegu bio bih vam zahvalan. Ja sam mislio da polazak bude od BG ka Beleoj crkvi sl, a povratak pored Dunava sa Rumunske strane, sem toga još nisam razradio putanju, a planiram neka 4 noćenja da mi bude lagana vožnja. Hvala unapred i ko pomogne ima ladno pivo od mene Dule BC preko nac parka Beušnita voziš do mesta Novaci..odatle ti kreće TA. Nakon toga spavanje recimo u Sebešu. Odatle možeš da voziš Sibiu-Ramnicu pa se prebaciš na TF od Curtea de Arges pa na gore. Tu negde možeš da spavaš i onda nazad kuda želiš... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 13 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @dusantomic moj predlog je posle granice Oravica - Bozovici do E70. Onda ako je dobar put Banja Herkulana - 67D - Targu Jiu a ako nije Oršava - Turnu - Targu Jiu gde ako si umoran možeš da prespavaš u Hotel Anna Junior i klopaš u Super Bistro by Anna. Ja bih nastavio putem 67 - 67C - Novaci do odmarališta Ranka. Spavanje i večera u Taverna Olteanului je bilo super. Planinski vazduh, klopa i pogled su fenomenalni. Nastavak Transalpine do Sebeša pa Sibinj pa na Transfagarašan. Posle tunela ima lepih hotela do i pored jezera. Ako ne nađeš mesto ili ti je blizu, nasavi do Ramnicu Valcea gde je preporučujem Hotel Miraj gde je i dobra klopa i lepe sobe. Pogled nije neki Treći dan preko Targu Jiu do Turnu pa pored dunava. Rumunska strana je bezveze. Nije neki interesantan put a svo vreme si na suncu. Naša strana je sto puta bolja ali ako hoćeš jednom da vidiš onda razumem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 88 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dragan_alumiroi je napisao: @dusantomic moj predlog je posle granice Oravica - Bozovici do E70. Onda ako je dobar put Banja Herkulana - 67D - Targu Jiu a ako nije Oršava - Turnu - Targu Jiu gde ako si umoran možeš da prespavaš u Hotel Anna Junior i klopaš u Super Bistro by Anna. Ja bih nastavio putem 67 - 67C - Novaci do odmarališta Ranka. Spavanje i večera u Taverna Olteanului je bilo super. Planinski vazduh, klopa i pogled su fenomenalni. Nastavak Transalpine do Sebeša pa Sibinj pa na Transfagarašan. Posle tunela ima lepih hotela do i pored jezera. Ako ne nađeš mesto ili ti je blizu, nasavi do Ramnicu Valcea gde je preporučujem Hotel Miraj gde je i dobra klopa i lepe sobe. Pogled nije neki Treći dan preko Targu Jiu do Turnu pa pored dunava. Rumunska strana je bezveze. Nije neki interesantan put a svo vreme si na suncu. Naša strana je sto puta bolja ali ako hoćeš jednom da vidiš onda razumem. Hvala, probaću da nacrtam danas tu rutu, nisam znao da je RO strana uz Dunav loša, naša mi je skroz ok, kapiram onda od Kladova pa ka Gradištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 13 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije RO strana loša ali je, meni bar, neinteresantna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1985 Napisano Jun 13 Drug član, 803 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovde timelapse u 360° Rumunske strane Dunavske magistrale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...