abarth_maniac 5954 Napisano April 7 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 10w-40 ako ne trosi mnogo. Ako trosi, predji na 15w-50. Proizvodjac koji tebi pase srcu. Mi probali sve sto ima na trzistu, i nikad problem. Negde je menjac meksi, neko ulje brze razbije, ali generalno ni sa jednim problem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 812 Napisano April 9 Zainteresovan, 217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se pisalo o ceni prve generacije, ona jeste kod nas u rasponu od 1500 do 2000e, ali mislim da će ta cena uskoro da ide gore. Sve je poskupelo i kupovna moć je sve slabija. U skladu sa tim, motor od 1600e se danas mnogo lakše priušti nego pre 4 godine, a pričamo o istoj ceni. Pogledajmo samo cene ostalih motora, sve je otišlo u nebesa, skuplji su motori danas nego kada su kupljeni novi, i sve će se više ljudi okretati jeftinijim motorima, i u skladu sa tim će cena ići gore. Eno CBF, idu i do 4.000e modeli ispod 2010. godine, pa gde to ima smisla... Dalje, ja sam jedno vreme hteo da uvezem SV-a, da kupim nešto provereno i da proberem preko. Pa SV je u Evropi preko 2000e, ako gledamo korektne primerke. Ako hoćeš provereno dobar, odličan, traže i do 2.500e. Svaki ispod 2000e ima prijavljen problem. Najčešće piše samo da neće da upali i da motor stoji poslednjih nekoliko godina. Ovi naši što uvoze, pogotovu Ruma, dovoze motore za delove, plaćene tamo po 500, 600e, srede ga koliko da upali i prodaju kao motor u fantastičnom stanju. Bio je na oglasima jedan plavi kog sam pronašao među slikama drugog prodavca koji prodaje delove. Zamalo da odem baš tog da gledam. Svakako, cena mislim da neće ići nikada više dole, i ako se nastavi ovaj trend da kilogram pomorandži košta 350 dinara, sigurno će ići samo na gore. Ja sam zaljubljen u svog SV-a, i prosto ne mogu da verujem šta sam sebi kupio za danas realno smešan iznos. Super je tema, vidim da su svi zaljubljenici, i rekao bih da je jedna od aktivnijih na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano April 9 (promenjeno) U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Luka9905 said: Vidim da se pisalo o ceni prve generacije, ona jeste kod nas u rasponu od 1500 do 2000e, ali mislim da će ta cena uskoro da ide gore. Sve je poskupelo i kupovna moć je sve slabija. U skladu sa tim, motor od 1600e se danas mnogo lakše priušti nego pre 4 godine, a pričamo o istoj ceni. Pogledajmo samo cene ostalih motora, sve je otišlo u nebesa, skuplji su motori danas nego kada su kupljeni novi, i sve će se više ljudi okretati jeftinijim motorima, i u skladu sa tim će cena ići gore. Eno CBF, idu i do 4.000e modeli ispod 2010. godine, pa gde to ima smisla... Dalje, ja sam jedno vreme hteo da uvezem SV-a, da kupim nešto provereno i da proberem preko. Pa SV je u Evropi preko 2000e, ako gledamo korektne primerke. Ako hoćeš provereno dobar, odličan, traže i do 2.500e. Svaki ispod 2000e ima prijavljen problem. Najčešće piše samo da neće da upali i da motor stoji poslednjih nekoliko godina. Ovi naši što uvoze, pogotovu Ruma, dovoze motore za delove, plaćene tamo po 500, 600e, srede ga koliko da upali i prodaju kao motor u fantastičnom stanju. Bio je na oglasima jedan plavi kog sam pronašao među slikama drugog prodavca koji prodaje delove. Zamalo da odem baš tog da gledam. Svakako, cena mislim da neće ići nikada više dole, i ako se nastavi ovaj trend da kilogram pomorandži košta 350 dinara, sigurno će ići samo na gore. Ja sam zaljubljen u svog SV-a, i prosto ne mogu da verujem šta sam sebi kupio za danas realno smešan iznos. Super je tema, vidim da su svi zaljubljenici, i rekao bih da je jedna od aktivnijih na forumu. Taj plavi SV je uvežen iz Slovenije u odličnom stanju i zato nije rasturan u delove. Ja sam ga kupio i kod mene je bio 7 godina, prošle godine sam ga prodao. Slike nisu izbrisane 8 godina, jer se verovatno oglasi automatski ažuriraju. Promenio April 9 član rodic_ru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano April 9 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog ne bih prodao ni za 2500 kesa. Em sto je mint, em sto su motori poskupeli toliko da nema trika da ze te pare kupis nesto valjano (koliko god da je mlado/matoro). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano April 10 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/23729549/suzuki-sv650-s Vratio se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 812 Napisano April 10 Zainteresovan, 217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, rodic_ru said: Taj plavi SV je uvežen iz Slovenije u odličnom stanju i zato nije rasturan u delove. Ja sam ga kupio i kod mene je bio 7 godina, prošle godine sam ga prodao. Slike nisu izbrisane 8 godina, jer se verovatno oglasi automatski ažuriraju. Ako pričamo o istom motoru, onda moja greška. Živeo forum! Mada, nije to jedini razlog zašto sam odbio da ga gledam, nije više ni važno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano April 11 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju rukohvat za suvozača za drugu generaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano April 24 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano April 24 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zaista zanimljivo...i ram je ostao. Ovaj je večan, samo da menja spone i gume i da ostavi unucima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano April 25 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj primerak ima xenone ili neke druge sijalice u faru? Suzuki SV 650 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650 S, 2001. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 74915 km, Novi Sad. Cena 1.500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9504 Napisano April 25 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neke druge sijalice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano April 29 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene smaraca opet Citajuci malo forume, reddit itd. dosao sam do nekog zakljucka da bas nije jednostavno raditi odredjene stvari na ovom motoru - tipa zamena svecica (treba specijalan kljuc da se pristupi jednom cilindru), pomera se hladnjak? Pristup motoru malo tezi zbog rama. Jos nesto za znati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Maj 2 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne sekiraj se, sve to ide lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Maj 2 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 4. 2024. at 11:10, Motorcyclist je napisao: Evo mene smaraca opet Citajuci malo forume, reddit itd. dosao sam do nekog zakljucka da bas nije jednostavno raditi odredjene stvari na ovom motoru - tipa zamena svecica (treba specijalan kljuc da se pristupi jednom cilindru), pomera se hladnjak? Pristup motoru malo tezi zbog rama. Jos nesto za znati? Ako si svario VFR, sa SV-om će biti laganica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Maj 3 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 4. 2024. at 11:10, Motorcyclist je napisao: Evo mene smaraca opet Citajuci malo forume, reddit itd. dosao sam do nekog zakljucka da bas nije jednostavno raditi odredjene stvari na ovom motoru - tipa zamena svecica (treba specijalan kljuc da se pristupi jednom cilindru), pomera se hladnjak? Pristup motoru malo tezi zbog rama. Jos nesto za znati? Koristimo samo običan ključ za svećicu. Hladnjak se pomera tako što odvrneš dva šrafa i pristupiš zameni svećica. Štelovanje ventila isto relativno pristupačno. Zamena filtera vazduha 15 minuta. Pristup karbovima - injektorima isto brzo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano Maj 10 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki SV 650 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650 S, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 34000 km, Novi Sad. Cena 2.550 € - Motori - Polovni Automobili Lepotan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Maj 11 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena, motor super izgleda, kupuj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano Maj 11 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam necu vise gledati oglase, samo se razocaram kad neko drugi kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje skoro, naleteo na ovo Ipone povoljno, zanimaju me misljenja iskusnijih? Iako ovde pise da je sintetika (sto mi je i prodavac potvrdio), ipak se radi o polusintetici.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5954 Napisano Maj 13 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan R4000 je semi sintetic. Katana je full. Moze R4000 u SVa, nije problem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, abarth_maniac said: R4000 je semi sintetic. Katana je full. Moze R4000 u SVa, nije problem. Jasno, hvala. P Znaci ipak je preporuka da se predje na full sintetiku.. Neka malo razgazi ovo pa cu menjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ulja,recicu vam svoj slucaj,od 2012 godine imam SV-a.Kada sam ga kupio polovnog imao je nekih 25000km,ali sumljam da je to prava kilometraza.Sipam od te 2012 godine Motul 5100 15/50,i evo do dana danas nikad problem da mi trosi ulje,doduse ne prelazim puno kilometara ali svako prolece menjam ulje i filter.Ni sam probao da sipam 10/40, da bih testirao dal ce da trosi ulje a i zasto bih to radio kad vec 12 godina nemam problema.Samo sam hteo ovo da podelim sa vama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 620 Napisano Maj 16 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u sv 2002 uvek je sipani 10 40 i ni srk nije bio od zamene do zamene ,a menjao sam svako prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Pre i posle, sv panigale 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Prelep dan za prelepu Vlasinu :)) pozdrav za @jasminko VIR 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...