abarth_maniac 5958 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Za sedista ima lowland u ZR. Raspitaj se i nadji njegove radove, mozda ti se dopadne. A kao sto Stefan rece, najmanji problem je prevoz, dodjem po motorce, uradim i vratim na adresu. Ako se odlucis, javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za Lowland. Ajde pusti mi br tel negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 0600903000 Ranko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Mart 23, 2023 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dal neko slucajno ima ovaj deo na prodaju? Potreban je i anlaser. U pitanju je SV650S 2007 godista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam od prve generacije, pogledam pa javim. Nisam siguran da li pase, da ti budem iskren, ali ako pase, reseno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Mart 27, 2023 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sekti, da li neko ima ili zna nekog da ima ili zna nekog da zna nekog da ima novi SV 2016+? Kakvi su utisci i mišljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba fabricki izduv za SV 650 druge generacije (verovatno moze i na prvu uz prepravku). Stanje, uz malo ljubavi i poliranja moze biti odlican, zagreban je na par mesta. Na motoru se ni ne primeti previse. Idealan za prolazak tehnickog, fabricki zvuk i izgled, utisnuta homoloagija... Ako nekom treba neka se javi u inbox, dogovoricemo se lako oko cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Hacky je napisao: Pozdrav sekti, da li neko ima ili zna nekog da ima ili zna nekog da zna nekog da ima novi SV 2016+? Kakvi su utisci i mišljenja? Kupio kolega novog 2019. On je zadovoljan. Ja sam ga vozao, OK mi je, ali mi je falila zastita od vetra (vozim S, navikao da sam zaklonjen). Druga stvar koja mi je bolja na gen 1 i 2 je rezervoar. Na novom je uzi pa se teze zakacim nogama za njega. Sve ostalo je super. Ugladjen, bas lepo nosi, zavrsna obrada je na visokom nivou iako je iz klase "jeftinijih". Lepo se sedi, kocnice i vesanje korektne, ali kao i na svakom SVu, nisu vrhunske. ABS je ugladjen, nije agresivan. Vozljiv motor totales. On se lomi da li da ga proda, burazer mu ima nov MT09 a ne vozi ga. Razmislja da proda SVa i otkupi MT09. Ali kaze da mu SV lepse lezi, ali MT ide mnogo bolje (logicno). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 3. 2023. at 16:35, Djeronimo je napisao: Pozdrav, dal neko slucajno ima ovaj deo na prodaju? Potreban je i anlaser. U pitanju je SV650S 2007 godista. Drug, pogle' fotku: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @abarth_maniac, mislim da je deo isti, al snasli smo se drugar i ja, nabavio je delove od nekoga iz Rume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano April 3, 2023 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi info da ako neko zna, da li je kontakt brava na SV 2gen ista kao na prvoj? Ili da li može i sa drugih modela Suzuki da se stavi brava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao problem,imali smo otvaranje sezone vozili se jedno 20-tak km u grupi,parkirao motor,i kada sam hteo da ga upalim da krenem kuci posle nekih 2sata upalio mi je FI gresku.Kada sam krenuo da ga upalim ,nije hteo samo je verglao.Iz drugog puta sam uspeo da ga upalim.Vozio se normalno do kuce nekih 30-40km,sve je bilo ok.Kada sam stigao kuci ugaso sam,pa ponovo FI pri paljenju.Sad neki put imam gresku neki put nemam kada zelim da upalim.Probao sam dialer mod i tamo mi nije pokazao nikakvu gresku -coo.Sta bi moglo da mi pravi problem? Promenio April 23, 2023 član kingN1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano April 27, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano April 28, 2023 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Video sam video, ali je kod mene problem sto nije konstantna greška, nego povremena.i zbog toga kompjuter ne pamti grešku. Postoji jedan mali "kabl" koji može da se kupi na ebay-u i koji pamti greške. Ali da ne bih ga kupovao, jedino mi preostaje da kad se greška pojavi ne isključujem kontakt, podignem sedište i stavim u dialer mode i vidim grešku. To su me savetovali na sv rider forumu! Zadnjih 2 dana se ne pojavljuje greška ali sam samo palio motor nisam vozio, zbog lošeg vremena, videću kad se prolepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano April 29, 2023 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam grešku - c42 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano April 29, 2023 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je nesto u vezi prekidaca za paljenje,ali i dalje mi se greska ne pojavljuje uvek,nego po neki put,da kazem imao sam srecu da je potrefim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 0 Napisano April 30, 2023 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri možda da li ti je tps senzor pod uglom pod kojim treba da bude. Pored tog C ta crtica s leve strane bi trebalo da bude u srednjem položaju to jest na sredini slova C. Proveri sa još nekim ili baci pogled i na YT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano April 30, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam, crtica je na sredini i mislim da je to ok. Akumulator mi je los, treba mu zamena(posle praznika ga menjam). Mislim da je problem u bravi, videću kad promenim akumulator. Promenio April 30, 2023 član kingN1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Да завршим ову тему, можда ће некоме помоћи. За сада је проблем решен, видећемо када прође неко време. Нисам мењао акумулатор јер је показивао 12,7v када сам га напунио(надам се да ће послужити ове године). Што се тиче FI грешке, за сада је нема. Само сам попрскао браву контакт спрејом и одвојио клеме од акумулатора и мало "разрадио " браву кључем. Вероватно је брава кородирала од стајања преко зиме. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Jun 8, 2023 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima ovakav nosac kofera,i zeli da mi proda ova 2 dela sa slika koja mi fale, ili da skine sa svog motocikla i napravi mi kod majstora neka se javi da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Sebom da li može da uradi nešto po tom pitanju.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomi123 12 Napisano Jul 13, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown, Suzuki SV 650s, Yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Teska srca, prodajem mog ljubimca, saputnika mog Motor prodajem samo iz razloga sto neki period necu moci da vozim motor, i to je jedini razlog prodaje i tu podvlačim crtu. Dajem i fabrički auspuh, i full plastike, oklope za motor. Sve što vas zanima slobodno me pozovite. Naravno popust za forum. https://www.polovniautomobili.com/motori/21974639/suzuki-sv-650-s 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amos00 4 Napisano Jul 16, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drage kolege, nažalost morao sam da se oprostim od mog dragog saputnika. Novom vlasniku nisu trebali neki delovi i dodaci pa mi je ostao kompletan nosač kofera sa pločom i koferom. U pitanju je SV650 druge generacije. Nosač je sličan kao što je kingN1 par postova iznad okačio. Ako nekom treba neka se javi u inbox za slike i detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Jul 19, 2023 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da dignemo priču oko SV-a koji je i danas konkurentan među dvocilindrašima u svojoj klasi, samo nema moderne dodatke koji se danas traže i zato smatram da je SV650 najpotcenjeniji motocikl u svojoj klasi: Suzuki SV650 - Najpotcenjeniji motocikl na tržištu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Debelo potcenjen i bačen u zapećak. Radi se o Suzuki SV650 modelu, koji je ušao u svoju treću deceniju postojanja. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Jul 19, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan A može i na A2.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...