Jump to content

Moto Zajednica

Vespa PX serija

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 443 postova

Hvala kolega, pored majstorluka koje si ti uradio ili sad radiš ovo nije vredno pomena.

Nadam se da će ga admini ubaciti na listu pa da možemo da se pohvalimo i mi Vespaši da imamo svog smajlija.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: yamaha FZ6 fazer

Starica, koja pali, radi, ide :)

image_8408d5fcb79acdb5cb1d01ebfdfb09e562

IMG_20160325_150711.jpg

IMG_20160325_150720.jpg

IMG_20160325_151255.jpg

IMG_20160325_150727.jpg

IMG_20160325_151241.jpg

IMG_20160325_150920.jpg

Inace, nadam se da cu u nekom trenutku imati kao drugo motorce px 200 u garazi   :jee:

• Zainteresovan, 853 postova
  • Motocikl: PX 200 E Arcobaleno

Odlicno...

Sprint kao lutka....

E sad kao ce ET vuci prikolicu nisam siguran. Ici ce ali ce se kvacilo i kais vise trositi. U svako slucaju zanimljivo.

Samo napred

Starica, koja pali, radi, ide :)

IMG_20160325_150920.jpg
Inace, nadam se da cu u nekom trenutku imati kao drugo motorce px 200 u garazi   :jee:

Kolega, Sprint je rekao bih po slikama, odlično očuvan, treba mu samo skinuti te nakalemljene migavce sa bubrega, jer je desni migavac i onako polomljen. Na njega mogu da se stave migavci na krajeve kormana, izgleda mnogo lepše a i u skladu je sa Nemačkim zakonom.

Što se tiče PX200 u garaži, mlad si - treba samo biti uporan, to nije neostvariva želja! gallery_12186_1502_741.gif

Jos jedan projekat ko druga na farbanju, servisiranju... 

image_55c37fb580e167feaf89709760a4bd9b1f
Mustirija Nemac hoce to, mada Vespa 125cc sa prikolicom  :stabre:

Vespa sa prikolicom je prilično retka i skupa, koji god model ona bila. Kolekcionari preko su spremni da plate poprilično za dobro očuvanu ili dobro restauriranu. Pretpostavljam da je konstrukciono u pitanju fiberglas na ramu od čeličnih cevi, koliko je teška prikolica po tvojoj proceni?

Na PX200 možda i ima nekog efekta staviti je, ali na ET125 je to više za skupove Vespaša nego što će imati neke upotrebljive vozne karakteristike. Mada po tablicama vidim da je vlasnik iz Rozenhajma, a ima nalepnice sa protesta u Štutgartu, a Štutgart je oko 290km od Rozenhajma. Koliko mu je vremena trebalo za tu vožnju pitam se? :stabre:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: yamaha FZ6 fazer

@streetbiker Stara sprint vespa ide, licno je provozao  :jee1: Oba projekta su od Nemca koji je cesto u Beogradu. Znamo da migavci nisu njeni, oni se skidaju, a starica se farba uz neko osnovno servisiranje. Od 2 ET 125 se pravi jedna sa sve prikolicom (sa sve glavcinom, tockom oko 70 kg) kompletan servisi i njoj se pakuju nove metzeler gume. Inace restauracija sprint-a i projekat ET125 se radi kod mojih prijatelja-drugara koji se bave automobilima, limarsko -lakirerska radnja (rade i restauracije tajmera).

Kuva se nesto vezano za PX-a, ima indicija, ima jedna u garazi kod poznanika u hibenaciji, ali cekam da se malo poklope karte.  :na_glavi:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: BMW F650, Vespa nv150

Da li neko koristi Super Bosna svecice na indijkama i koje stavlja?

A sto se tice NGK, da li je bolje staviti BP8ES, B7ES ili B6ES?

• Zainteresovan, 853 postova
  • Motocikl: PX 200 E Arcobaleno

Otvoris kseetu i imas nalepnicu sa podatcima.

NGK BP8ES

Champion N6YC

Nepostovanje toplotne vrednosti moze da kosta fino.

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: i

Ja moju prodao, i tako zaboravio na ovu temu....sad gledam slike osica i neka me seta uFati :D

Ja kao probao sa malo većom toplotnom vrednosti po gradu, reže malo jače ali ništa epohalno. Sa tom svećicom nikako van grada.

A stavi kako ti je Igor rekao BP8 to ti je najbolja svećica koju možeš da staviš ( probao i champion i ngk...obe rade fino )

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: i

Kad sam kupio vespu, nabio sam desnu nogu ko da ispucavam pantove u NFLu.. Kad sam sve doveo u stanje koje treba, na cvrgu kako kazu :D. Stoji 3 meseca, otvorim, nauljim cilindar, povucem sauh, dam kontakt. Prvi kiks, drugi kiks Its aliveee :D tra tararar ttaatatat ttaaata traaa a iza mene dimna zavesa :D.

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

@streetbiker Stara sprint vespa ide, licno je provozao  :jee1: Oba projekta su od Nemca koji je cesto u Beogradu. Znamo da migavci nisu njeni, oni se skidaju, a starica se farba uz neko osnovno servisiranje. Od 2 ET 125 se pravi jedna sa sve prikolicom (sa sve glavcinom, tockom oko 70 kg) kompletan servisi i njoj se pakuju nove metzeler gume. Inace restauracija sprint-a i projekat ET125 se radi kod mojih prijatelja-drugara koji se bave automobilima, limarsko -lakirerska radnja (rade i restauracije tajmera).

Kuva se nesto vezano za PX-a, ima indicija, ima jedna u garazi kod poznanika u hibenaciji, ali cekam da se malo poklope karte.  :na_glavi:

Ma odlicno je to sve uradjeno, ima Nemica da bude prezadovoljna sa ET+prikolicom...

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

Lepo izgleda ona siva boja 

Prelepo izgleda pogotovu kada se vidi uzivo, nekome mozda neobican izbor mat boja, ali kada se sklopi uskoro bice vise fotki iste.

Dejane, lepo sve ovo izgleda, bravo za potez i +1 od mene za inicijativu! gallery_12186_1502_741.gif

Dobar Vespa servis je svakako potreban Beogradu, sve najbolje u daljem radu i puno zadovoljnih korisnika :jee1:.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja