PetkovicBecej 132 Napisano Mart 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je povučeš, jel se vidi spolja da se negde pomera? Pa da barem nadješ gde ide? A ni ova žica što je šraf drži mi nije poznata... Promenio Mart 9, 2021 član PetkovicBecej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Mart 9, 2021 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To je neka dodatna budževina, možda je neko ugrađivao neka dodatna svetla, 12V utičnicu, alarm, ko zna šta... to nije fabrički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Mart 9, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Isprati zicu pa vidi da cime je povezana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Mart 10, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Проблем решен куповином новог акумулатора, ЛП је изгледа одсвирао својих годину и по дана..Сад пали као топ. Што се случаја мистериозних каблова тиче нажалост не стигох да испратим куда воде, али јављам чим ми се укаже мало времена за љубимца..Рекао бих да је у питању нека варијација бившег власника која води од никуд ка нигде. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spira98 0 Napisano Mart 13, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa li ima neko da proda crash bar i original auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1903 Napisano Mart 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ode Honda za Užice, neka služi buduceg vlasnika kao i mene i biće prezadovoljan. Sent from my iPhone using Tapatalk Promenio Mart 18, 2021 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1199 Napisano Mart 18, 2021 prisutan, 1118 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan odeeee!! najljepša cb 500 svih vremena!! a malo su to pogrešno transportovali,tj ssvezali ,mislim jesu to lijepo uvezali...,ali to se stavi u ćošak na ćopavu,i kad se sveže španerom nema gdje da hoda...,a na centralnom..,hm...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Mart 18, 2021 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si to prodavao? Auuuuuu Pa ja sam mislio, ranije kad sam gledao slike, da bih bas vileo da imam i jednu crvenu, takvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1903 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ljudi, stvarno je lepa a jos i dobra. U nedelju u 17h je postavljen oglas a već u ponedeljak ujutru u 10h je rezervisan. Stvarno mi je drago kod kakvog je čoveka otišla. Dao sam sve što sam imao, svi koferi (bočni i centralni), rezervni ključevi, litar Motula, servisnu knjižicu, oba izduva, rezervni far za oklope (kupljen za ne daj Bože), držače za suvozača, nove pločice, komplet (far, nosač, plastike) za N varijantu. Neka ide sve kad je već u kompletu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Mart 19, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Сјајан примерак, надам се да ће нови власник бити бар упола брижан као ти према њему. Шта планираш сада? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1903 Napisano Mart 19, 2021 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan A da, danas sam mu poslao o svom trošku i jaknu koju mi je kolega @N.F.S. poklonio, tada mi nije palo na pamet da ga kompletiram. Sad čekam da sakupim jos finansija i krenem u potragu za Fazer-om, ali nista nije hitno i žurno maksimalno sam strpljiv. Svakako ću oglasiti kupovinu kada bude došlo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Mart 19, 2021 Andragog, 4942 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš 600, 800 ili tisuću? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1903 Napisano Mart 19, 2021 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 600 je sasvim dovoljno, imao sam priliku da probam jedan i oduševile su me sve njegove karakteristike. Imao sam osećaj kao da vozim oblak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Mart 19, 2021 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.3.2021. at 18:00, Zlatko LA je napisao: Hvala puno ljudi, stvarno je lepa a jos i dobra. Ja sam ozbiljno mislio to sto sam napisao. Nista, vidim ja da cu preci u skuterase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Mart 20, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moye li se sa probnom dozvolom van zemlje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Octobar 22, 2021 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Vec par god vozim CB 500 i gledam okgrebotine koje je predhodni vlasnik napravio posle pada na navaku. Posto nisam ljubitelj preteranih rolbarova na naked motoru a hteo sam kolko tolko da zastitim motor od pada osmislio sam diskretne slidere. Malo su stariji od plastike na kojima se vide tragovi kontakta sa podlogom i ne smetaju nogama suvozaca. Ako ima zainteresovanih mogao bi napraviti jos par komada za ljude sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7062 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su to amortizeri?? Najslabija tačka tom motoru je bilo vešanje... Komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Octobar 22, 2021 (promenjeno) Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper YSS RE302-350T-20-X iz louisa stim sto treba imati na umu da kolko para tolko muzike za ~200e za dva amortizera ne treba ocekivati cuda. Inace sto se tice vesanja trenutno razvijam klon RaceTech ventila za prednje vile. Trenutno imam gotove za 41 i 43mm ali fali mi za ove uze ko na CB. Sa njima sam napravio preko 20 000km na Africi i Dominatoru i ugradio ih na mnogo drugih motora prave ogromnu razliku i vrede svaki dinar. Promenio Octobar 22, 2021 član RadicM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7062 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ćemo se ti i ja družiti... Najbitniji deo motora za mene je vešanje. Opsednut sam time. Oćemo ovde ili u neku drugu temu? Ovo su šim stek ventili??? Ili se tripujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Octobar 22, 2021 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Potpuno se slazem ja sam u ogibanju bas zabrazdio u proteklih 5god. Saljem ti PP da ne offujemo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nema teme, možda bi trebalo da se otvori, ali da ne spamujem forum. Honda CB 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB 1000, 2008. godište, Naked, vozilo prešlo 64300 km, Leskovac. Cena 5.200 € - Motori - Polovni Automobili Ima li neko da prenese utiske o ovom modelu? Vidim da su vrlo retki na oglasima, a po netu sam čitao samo reči hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7062 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Osim dva slova C i B ta dva motora ne mogu biti dalji jedan od drugog, po svemu. Davno ga je imao drugar, on ga je obožavao. Ne znam šta te tačno interesuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Osim dva slova C i B ta dva motora ne mogu biti dalji jedan od drugog, po svemu. Davno ga je imao drugar, on ga je obožavao. Ne znam šta te tačno interesuje? Pa da pretpostavio sam, nego nisam hteo da zatrpavam forum dodatnim temama. Pa interesuje me neko poredjenje sa, npr. Z750 ili MT 07. Dobio sam preporuku za ovaj motor, pošto sam se delimično opredelio za neki naked, pa mi je iskočio ovaj na oglasima. Vidim da je 1000ccm ali navodno je totalno docilan u gradu, a deluje i veće od većine middle-weight nakeda (827mm sedište vs maltene svaki drugi koji je 807mm), pa sad razmišljam da li bi nešto ovako moglo da dođe u obzir. Nego, da ne bismo spamovali thread dalje, možeš slobodno i u PM da mi pošalješ, već sam dovoljno "pokvario" tok razgovora ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12447 Napisano Novembar 5, 2021 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dve klase iznad motocikala koje si pomenuo. Pod uslovom da je dobar primerak, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Ovo je dve klase iznad motocikala koje si pomenuo. Pod uslovom da je dobar primerak, naravno. Pa pretpostavio sam, čim je u pitanju 1000ccm motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...