drmilan_ 5541 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jedino u Hu da predjes pa da se vozas. Cim predjes se osecas drugacije. Cistije, urednije, lepsa sela. Nije nesto sto si navikao kao kad ides za NS pa ti je odma lepse, jos ako dobacis do Peča, ajao miline. Motora milion, putevi extra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Maj 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ni kod Mađara svi putevi bajni, ali generalno su bolji, a predeli su manje monotoni jer kako ideš severozapadnije ima brda i brežuljaka, zanimljivije je, jbg ova naša Vojvodina je bezveze za motore, Fruška gora nam je jedina svetla tačka, da nije nje bilo bi apsolutni totalni smor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1946 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 960 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja ako ne odem na Frusku, odem do titelskog brega...milina...na zalost, kratka ruta, ali par lepih krivina, sirok put i puno srce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8116 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, drmilan_ je napisao: Planiramo za subotu neku voznju do 300km. Gde otici u ovoj nasoj tepsiji (vojvodini). Razmisljamo do Fruske Gore. Al ne mozes ni tamo vozati uzduz i popreko ko neslan. @Biker-Boy pomagaj, a moze i @Luckygsxr. Hocete da se pridruzite? Evo, moj predlog za voznju po Fruskoj Gori: Google Maps GOO.GL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 302 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, zlig0r je napisao: ja ako ne odem na Frusku, odem do titelskog brega...milina...na zalost, kratka ruta, ali par lepih krivina, sirok put i puno srce Nikako nisam ni isao motorom ka titelskom bregu, nesto izbegavam grad da vozam osim kad moram. Predjem skelom iz Futoga za Beocin i na Fruskoj gori sam, tako se i vratim. Verovatno ce mi sledeca tura biti oko brega, do Tise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Maj 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je kolega @zlig0r lep je taj deo kod titela, ali na žalost malen, prođeš ga za 5minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker-Boy said: Ne baš, Bačka je generalno smor do jaja, krivine možemo da sanjamo, po jedna svakih 20km, krajolik je dosadan, sve ravno, njive njive i još njiva... U Vojvodini je problem ne zaspati izmedju 2 krivine. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam pre neki dan u toku vožnje razmišljao o ovome, kuda se voze ovi u ravnici i kako im nije dosadno. Mi iz Čačka na koju god stranu da krenemo, uzbrdice, nizbrdice, planine, krivine, prelepi predeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, DraganNS said: Evo, moj predlog za voznju po Fruskoj Gori: Google Maps GOO.GL sacuvao, mozda da se nadjemo pa da nas provozas? plan je u 8 da krenemo iz su. Sto znaci da smo oko pola 10 tamo, @Biker-Boy jesi li za? dosta mi je vise da gledam ove beogradjane kako uzivaju, mozemo i mi bar da probamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Maj 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vojvodina je dobra za ljude koji vole da cepaju 200+ na sat, meni to nije zanimljivo, ja bi radije da krivinarim sa duplo manjim brzinama, zanimljivije je. @drmilan_Ja ću da preskočim ovaj put. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 302 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker-Boy je napisao: Ne baš, Bačka je generalno smor do jaja, krivine možemo da sanjamo, po jedna svakih 20km, krajolik je dosadan, sve ravno, njive njive i još njiva... Sta mislis da smo u Banatu... Em sto je ravno, em sto vetar duva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14775 Napisano Maj 26, 2020 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Banat je super, vozis pravo a lezis kao u krivini. 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8116 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ ako se sklope kockice što da ne... Naime, ove nedelje sam ne starom g.o. i planirao sam sa burazom dvodnevnu vožnju pored Dunava i malo istočne Srbije, pa ako se sve to izjalovi (a po svemu sudeći hoće zbog kiše) mogli bi se zajedno provozati. Ajd, bićemo na vezi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: Bogami ima, jer onaj čika na benzinskoj pumpi traži da platiš benzin, a volje imam na pretek.... Lako je vama u Čačku, okruženi ste lepom prirodom, šumama, planinama, brdima, gde god kreneš krivina kolko hoćeš, niste svesni koliko ste srećni, Ja moram svaki put 200km da vozim da dodjem do krštene planine jest vala.... Greota ovde odrastati a ne ganjati neki dvotočkaš P.S. Kako Balašević kaže na koncertima, kad sam u SU ne smem dve balade zaredom da otpevam, sutradan odmah dvoje, troje na drvetu vise 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8116 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ninja66 je napisao: U Vojvodini je problem ne zaspati izmedju 2 krivine. Mi bi, komotno, mogli da koristimo auto-gume. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 26, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker-Boy je napisao: Bogami ima, jer onaj čika na benzinskoj pumpi traži da platiš benzin, a volje imam na pretek.... Lako je vama u Čačku, okruženi ste lepom prirodom, šumama, planinama, brdima, gde god kreneš krivina kolko hoćeš, niste svesni koliko ste srećni, Ja moram svaki put 200km da vozim da dodjem do krštene planine Mi ovde napravimo 200 km i već smo usred Italije, Mađarske, Hrvatske, Austrije Kad kreneš, možda prebaciš do treće i eto granice ... Šalu na stranu. Vozeći se i kroz Vojvodinu i Slavoniju, ... stvarno vidim da smo mi ovde u velikom privilegiju što se tiče tura za motor. Gde god da si krenuo ovde kod nas, dok si trepnuo, već si u krivinama i spektakularnim pejsažima. Od mora do planina do brda i dolina ... Sve to imaju i Srbija i Hrvatska ... ali jako ovisi odakle krećeš, dok ovde u Sloveniji sve je na dohvat ruke. Znači, ako hoćete malo svega u kratko vreme, znate kuda 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Maj 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znamo znamo, samo neda nam se, crna nam sudbina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8116 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan On 26.5.2020. at 12:04, drmilan_ je napisao: sacuvao, mozda da se nadjemo pa da nas provozas? plan je u 8 da krenemo iz su. Sto znaci da smo oko pola 10 tamo, @Biker-Boy jesi li za? dosta mi je vise da gledam ove beogradjane kako uzivaju, mozemo i mi bar da probamo Kakvi su planovi za sutra, jel dolazite do NS (Fruškaća)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Nije nužno otići daleko od kuće da bi se uživalo, laganih 80km da se napune baterije pre odlaska na posao, potrošenih 400 din na gorivo, mnogo lepše nego sedeti u kafiću i ispijati kafe i blenuti u telefon. Nažalost, ne mogu da objavim više od jedne slike. 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 26.5.2020. at 12:10, bdada je napisao: Banat je super, vozis pravo a lezis kao u krivini. Kao jedrilica... sad neka je malo teža, neka lakša... TDM taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Danas ipak bila lokalna voznja od stotinak km. Do Kanjize na ladisu za 45din kugletinu. Ubih se od sladoleda 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Probah u Singapuru prije par godina taj mali Z800, ali samo na kratko. Ako moze na pm malo vise detalja o motoru, neka se drug raspise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Maj 31, 2020 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Maj 31, 2020 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Arakis je napisao: zbog radova, dalje nismo mogli kafa na Avali je prijala, sampite pomerile pamet, reset se krije u... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Od prošle nedelje. Pokusavam da nadjem neki zanimljiv snimak. rivierenland xx 360 GOPRO.COM Per GoPro geteilt Rivierenland x1 360 GOPRO.COM Per GoPro geteilt Steta sto nisam primetio da ima musica na socivu! Ali sad znam za sledeci put da treba cesce proveravati taj aspekt, Rivierenland x2 360 GOPRO.COM Per GoPro geteilt I evo jedna klasicna snimka sa pocetka, nisam dobro namestio kameru, tj stalak je malo nestabilan za voznju pa se snimak malo treska. Ali malo NL autoputa i kratak deo naselja. rivierenland xx 180 GOPRO.COM Per GoPro geteilt Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...