DraganNS 8009 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @slave74 sada imaš edit pa možeš da kopiraš tekst iz posta iz koga su ti nestale slike i ubaciš ovde, biće lepše a nije neki veliki posao... Nakon toga mogu admini da obrišu onaj raniji post. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Octobar 19, 2022 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je pročitao na vreme video je slike i prvi put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3273 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, doktor je napisao: @Tumbe Drugi put ovim putem, nećeš zažaliti, naprotiv: https://goo.gl/maps/wKHHZN9wUpxkJSqx8 Hvalaaa Dok. Planirano je, ali... Doduše, od Aleksandrovca i od Vr. banje sam prolazio, tako da ovaj predlog se usvaja... A i obećao sam Marijani da idemo na ribu u "Salus", tako da je to to... Inače prošle godine smo krenuli na ovu rutu, ali zbog 40+ stepeni pobegosmo iz Banje na Goč. A gore 25-26, vetrić, ih divote... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3273 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas još malo vožnje, da kapacitet zimskih baterija dopunimo koliko god može... Za razliku od juče, danas mirna ravničarska tura, ali lepa svakako... Tačna je ova cifra sa kilometražom, vreme uzmite sa rezervom... Da bi došli do Banata, mora se proći kroz dobar deo Šumadije... A tamo @shoyykaina klupica...Mislim, nije je on pravio ali je često pominje... Neko će reći da je lepša Šumadija u proleće, neko u jesen, meni vazda lepa i volim je... Pičim dalje i mislim se kada će uraditi parče puta od Radinca, odnosno posle pruge pa do mosta na Dunavu. Već su kolotrazi dobro zajebani i po suvom vremenu. Neću ni da razmišljam kako je po kiši. Ali zato od mosta do Kovina potpuno nov asfalt. Takođe je urađena još deonica od kanala DTD do Vračevog gaja. Belocrkvanska jezera su lepa priča leti, kao i kampovi i kupališta na ulazu u Belu Crkvu... Iz godine u godinu sve bolja ponuda, a cene NEBeograske, NEZlatiborske, NESalaške, NEEtnoselske, uh da ne nabrajam više... Cene su NORMALNE!!! "Okinuh" glavno jezero Pođoh dalje ka Vršcu i deonica je (ili urađen nov asfalt ili sređen stari), potpuno dobra bez primedbi... E sad opet moj zajeb... Ovo mi je 4 ili 5 put da dolazim na Kulu da bih uhvatio taj vidik i to prostranstvo. I opet ćorak...Kiša, sneg, magla, prašina, sve se izređalo kada sam bio tu... Danas oblačno i mrljavo... A i na drugu strani prema vinogradima Prema aerodromu, a sa ovog mesta se "odapinju" i paraglajderi... Ali i pored svih malera sa vremenskim prilikama, volim da dolazim ovde i nastaviću i ubuduće... Moj verni at i ja u nove pohode.... I takooo........ 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3273 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, slave74 je napisao: i rucam. Da dopunim: bio i "aperitiv" koji je iskusno sakriven iza slanika... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Octobar 19, 2022 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe znaci to je tajna tako sjajnog auspuha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3273 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bdada je napisao: @Tumbe znaci to je tajna tako sjajnog auspuha Da, ali auspuha od @slave74. Kad budem probao njegovu "vatrenu vodu" ni moj više neće biti sjajan... Više će biti u duginim bojama... Dalibore, moramo se uklapati u duh vremena... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5840 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da vas razocaram, ja uopste ne pijem alkohol. Ono je neko podmetnuo. Ne bih nikoga da razocaram, al morao sam to da napomenem. Da ne kvarim mladje kolege. U svakom slucaju ko god da je u prolazu preko Divcibara, moze da navrati, na casicu razgovora, zlu ne trebalo neka pomoc. Ako nekom zafali antifriza u predstojece hladne dane. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Tumbe je napisao: Da bi došli do Banata, mora se proći kroz dobar deo Šumadije... A tamo @shoyykaina klupica...Mislim, nije je on pravio ali je često pominje... Ovoga puta će ti oprostiti (klupica)...Možeš ti to bolje...?! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan To mesto ima nešto...? A malo dalje,ka Duboni,zalasci predivni!? U pozadini Avala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam počeo...još dve! A ova je posebna! Sunce ti...ja napravi mit...?! 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8430 Napisano Octobar 20, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Dajte tačnu lokaciju te klupice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Odmah kod drvenceta. Dropped pin Google Maps MAPS.APP.GOO.GL 155, Mladenovac, Serbien 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Octobar 24, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 10.30h.Skup na Nis pumpi u Zarkovu.11 motora i 12 raspolozenih ljudi.Dan odlican za voznju.Pravac Divcibare,da udahnemo malo svezeg vazduha.Ibarskom magistralom preko Lazarevca,Bogovadje i Mionice do Divcibara.Mala pauza za dorucak i kafu.Odatle dalje prema Kaoni,Valjevu,Lajkovcu i posle opet Ibarskom za BG.Lepih +/-250km. Baterije napunjene da se izdrzi nova radna nedelja. Promenio Octobar 24, 2022 član Eol 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Octobar 24, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Krug od proslog vikenda. Krenuli kasno popodne, prva stanica Vrnjacka banja kafica. Preko Goca do Brusa pa na Kopaonik. Uhvati nas i mrak i hladnoca (4c) ali se ugrejasmo u bazenu. Vecera-pivo spavanje. Ujutru dorucak pa do Raske na kafu. Iz Raske preko Golije za Ivanjicu. Posle Ivanjice Pozega i nista zanimljivo sto vec nismo prosli 100 puta... Sve u svemu lep krug. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8430 Napisano Octobar 24, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, lestra je napisao: Iz Raske preko Golije za Ivanjicu. Je li ovo sad sve asfalt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Prođoh u subotu pored te vaše klupice. Nikad nisam znao gde je i nisam je ni tražio, ali u prolazu sam je prepoznao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Octobar 24, 2022 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Prođoh u subotu pored te vaše klupice. Nikad nisam znao gde je i nisam je ni tražio, ali u prolazu sam je prepoznao И где је на крају.....одај тајну Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Octobar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Kad kreneš od Mladenovca ka Smederevu, pa negde na 20% puta, a pre prelaska preko autoputa. Al msm da je neko iznad bacio i pin na mapi Promenio Octobar 24, 2022 član Forsberg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Octobar 24, 2022 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kad kreneš od Mladenovca ka Smederevu, pa negde na 20% puta, a pre prelaska preko autoputa. Al msm da je neko iznad bacio i pin na mapi Тенк ју Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Juče krug do B. Bašte na kaficu..stvarno lijep put.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Octobar 24, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lestra je napisao: Krug od proslog vikenda. Krenuli kasno popodne, prva stanica Vrnjacka banja kafica. Preko Goca do Brusa pa na Kopaonik. Uhvati nas i mrak i hladnoca (4c) ali se ugrejasmo u bazenu. Vecera-pivo spavanje. Ujutru dorucak pa do Raske na kafu. Iz Raske preko Golije za Ivanjicu. Posle Ivanjice Pozega i nista zanimljivo sto vec nismo prosli 100 puta... Sve u svemu lep krug. Sto bi rekao narod “ široko bogami” Masine za pozeleti , ruta sasvim ok !! Koliko ste placali prenociste u Grandu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Octobar 24, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ponovo jedna pa mogu reci popodnevna voznja u trajanju od 5 sati. Iako mi je relativno blizu od grada zivljenja nikako da odem do Vucja i kanjona reke Vucnjanke. Iako je napolju prijatnih ~20C obukli se toplo i krenuli put Leskovca a zatim ka Vucju, magistrala uobicajno, ispred Vucja nepun kilometar radova na putu. A zatim malo penjanja ka planini Kukavici i stizemo na odrediste. Mala hidroelektrana koja je radila sve do 1970god . Inace ovo je treca hidroelektrana na svetu koja je instalirana ovde , prva je na Nijagarinim vodopadima, druga na Djetini kod Uzica i ovde na Vucjanki. Elektrane su radile na Teslinom principu polifaznog sistema naizmenicnih struja. Malo iznad elektrane su Djokini virovi, lepo mesto za pretople letnje dane i za napraviti po koju sliku . Obavezno treba otici kilometar dva ka planini gde se nalazi staza oko kanjona i stene-vidikovac sa koga se pruza pogled na kanjon i dolinu Vucja . Veoma blizu kompleksa elektrane nalazi se i crkva zanimljive arhikteture Sv.Jovana Krstitelja iz 1938god ruskog arhitekte . A da, i na kraju ako niste probali.. kao da niste ni bili .. Odlicno je Uz ovu reportazu lepo je cuti ovo Promenio Octobar 24, 2022 član petar_lord 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Octobar 25, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @zaludan Jeste i to odlican. Bez guzve i saobracaja, krivine prelepe, vrhunski put. Jedino jedna deonica u spustanju je losija ali nista strasno. Promenio Octobar 25, 2022 član lestra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Octobar 25, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, petar_lord said: Sto bi rekao narod “ široko bogami” Masine za pozeleti , ruta sasvim ok !! Koliko ste placali prenociste u Grandu? Za grand smesno. 138e za nas 3. Vecera, dorucak, koriscenje spa centra. Jos smo dobili neku premium sobu na akciji. Promenio Octobar 25, 2022 član lestra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...