QmBGD 4596 Napisano Maj 29 (promenjeno) Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ti još nisi banovan? Uprava reaguj, vređanje članova Foruma u kontinuitetu! Promenio Maj 29 član QmBGD 2 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5611 Napisano Maj 29 Drug član, 1173 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, QmBGD said: Ti još nisi banovan? Uprava reaguj, vređanje članova Foruma u kontinuitetu! Upravo sam okrenuo poslednju stranicu da napišem da ovakve postove treba cenzurisati, a autore banovati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4456 Napisano Maj 30 Drug član, 2393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A bio je dobar covek. Posle 12g ovako da me razočara. Sta covek da radi, ide dalje, vozi se gde ima i moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 574 Napisano Maj 30 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam na 4 tocka sa XR2, pa vas necu smarati, prastajte al moram veceras opet Standardni vecernji krug, ovaj put sestra suvozac, pred zalazak sunca, 180km. Die Tour vom 30.05.2025 THETOURS.CH Eine mit The Tours App getrackte Tour. Thunersee (Goldiwil-Sigriswil-Beatenberg) Brienzersee/Brienz Glaubenbielen pass/Panoramastrasse Schallenberg - petkom uvece standardno skup motorista, prepuno je bilo, na brzoj krivini gledaoci parkirali i prate kolegu kako trosi titanium sa kolena... Po tipu motora parkiranih pored Afrike se da predpostaviti i prosecna starost vlasnika @Bojan_87 Evo na poslednje dve fotke se moze videti i mirisljava i smrdljiva strana alpskih livada. Setih se tvog posta kad smo stali pored poslednje Promenio Maj 30 član dule0911 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 528 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, kakve kratke vožnje !!!Nemam reči, sve je bajkovito!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 294 Napisano Maj 31 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend malo Tare, malo Zlatara, cevapi u Novom Pazaru i gas nazad u NS 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10412 Napisano Jun 1 4_tocka_i_karoserija, 2129 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 5. 2025. at 9:21, sst je napisao: Evo kruga KG – Despotovac – Krepoljin – Žagubica – Zlot – Lazarev kanjon – Strmosten. Offroad deo cepan sa @тене рас Svaka čast na vožnji, polako ali konstantno, uzbrdo, nizbrdo, kao gorska koza Dva put sam nešto zastao, eto ga vraća se da proveri da li je kolega izginuo negde. Hvala na druženju. Na terenu isprobane navigacije – Open street map pobeđuje sa offline mapama. Ništa RideWithGps, Wikiloc, niti Google ili Apple offline mape ... Ja blejim u zelen ekran, Nikola navigira za sve pare 1/3: Prvi onroad deo Manasija – Žagubica (GPS track) 2/3: Drugi offroad deo Žagubice – Zlot (GPS track) Ovde me ubeđuje da moramo preko kamenja uzbrdo Druže, otišao sam na tvoj YT kanal, video Divčibare, a baš sam se premišljao da idem tuda. Pregledam video, i vidim da može kolima, potrpam ženu i decu, i provedosmo juče ceo dan po Maljenu (išli smo i nekim drugim putevima). Hvala 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 305 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zaludan je napisao: Pregledam video, i vidim da može kolima, potrpam ženu i decu, i provedosmo juče ceo dan po Maljenu (išli smo i nekim drugim putevima). Bukvalno je to razlog zašto snimam sve Ja sam jesenas uhvatio perfektan dan, sunce, bez vetra, temperatura kao podešena. Bio sam danas na Stolovima, podići ću snimak. Prelep deo za izlet. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 154 Napisano Jun 2 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24608 Napisano Jun 2 Integrisan, 10249 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Divno Zoki, hvala! Dron bas upotpuni pricu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 305 Napisano Jun 2 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo puta preko Stolova južno od Kraljeva sa track-om. Boško se gore priseća detinjstva Čovek odrastao tu. Prelep pogled na Ibarsku magistralu sa ove tačke: 43°35'16.6"N 20°36'02.4"E. Pažljivo samo ako idete motorom dole (neko može, ja nisam) – provalija počinje brzo, ne zalećite se inače možete vaditi motor iz Ibra. Suv, kamenit put, ali ništa kritično. Da, ima ogromnih muva u ogromnim količinama, Boško je od siguronosne opreme nosio naočare Jeste Transalp sposoban, ali ne može niko da me ubedi da mu je front lep Pripazite, hoće konji ponekada da načnu sedište. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 154 Napisano Jun 2 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Divno Zoki, hvala! Dron bas upotpuni pricu Jeste malo da se tu izgubi vreme ali vredi. Zahvaljujem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 745 Napisano Jun 4 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd Šabac 31-05-2025 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 621 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Juče Đerdap, malo kupanja na Srebrnom jezeru koje i nije toliko srebrno zbog prljavštine i povratak preko Rama. Iskorišćen dan i novih 600km na satu 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 745 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd - Kosjerić, malo autoput, malo preko Divčibara do Kosjerića. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 154 Napisano Ponedeljak u 22:07 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1314 Napisano Utorak u 01:17 Drug član, 938 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam počeo sezonu pa moram malo da ubrzam planove za ovu godinu. Jednodnevna vožnja do Tare i nazad (oko 650km). Standardno do Loznice najbrže moguće pa onda polako uživanje uz Drinu do Bajine Bašte. Od BB preko Kremne do Šargana pa novim putem preko Mokre gore do Zaovina i Mitrovca. Ovo je nešto što vozim redovno zadnjih 15 godina. Neka moja tradicija. 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 745 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/17/2025 at 12:07 AM, mtcsnoopy said: Stotinama puta prošao, nikada svratio, pa hvala da bar ovako iz drona vidim(o) ove manastire, ima ih još, nisi sve uspeo, verovatno nisu na jednom pravcu, pa si morao da biraš Koji dron koristiš, sigurno si pominjao, ali da ne "kopam" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...