BaneVuk58 7749 Napisano Jun 5, 2023 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ПИпезос je napisao: Ево код мене ради ... можда и за гледање директ на Реливу треба регистрација (додуше ја имам налог већ подоста година тамо I ja ....bem li ga ....neće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Jun 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, BaneVuk58 je napisao: I ja ....bem li ga ....neće е бем ли га онда @BaneVuk58 ајд пробај неки мој https://www.relive.cc/view/vPOp3LDYRRv Promenio Jun 5, 2023 član ПИпезос Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno zanimljivo. Ja sam taj relive tek od skora počeo koristiti, još sam uzeo ovu premium verziju. Zanimljiva aplikacija. Ali ne znam kako neko može pogledati neko ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Jun 5, 2023 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, mtcsnoopy je napisao: Stvarno zanimljivo. Ja sam taj relive tek od skora počeo koristiti, još sam uzeo ovu premium verziju. Zanimljiva aplikacija. Ali ne znam kako neko može pogledati neko ne. Poslao sam ti "request" jer se vodi kao privatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo video. Prihvatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8445 Napisano Jun 5, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam negde pre mesec-dva video najavu da se relive gasi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Jun 5, 2023 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo video. Prihvatio. Otvorilo se ....lepa vožnjaBane loneridersa osmehom i stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Probudio se u 5am.. napravio krug oko Zaovina u 6am... Koji zen... 29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubomoran :-) Ja se probudio u 5 i upalio bojler, mašinu za sudove (nestalo vode sinoć), odveo dete u vrtić i seo na motor, 10km do posla, nije mnogo ali je lepše nego kolima.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Jun 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oduševio me post @Andrej_Hotstepper od pre neki dan. Kao da sam mogao da osetim taj mir i tišinu gledajući fotografiju ... Jutros ničim izazvan - i ja se budim u 5. Ne spava mi se, vrtim se po stanu, mislim se šta da radim? Kao da ima šta da se razmišlja Pranje motora, vožnjica od 30ak km u okolini, kafica u 7:30, i u 8 već sam spreman za rad, nasmejan i srećan Ne bih imao ništa protiv da mi svako jutro ovako počne. Na slici se vide vrhovi Suve planine Sokolov Kamen i Trem: #zzz# Promenio Jun 8, 2023 član antir3ality 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jun 8, 2023 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.6.2023. at 7:41, Andrej_Hotstepper je napisao: Probudio se u 5am.. napravio krug oko Zaovina u 6am... Koji zen... Zdravo, da li slucajno pratis zenu “Itchy Boots” koja trenutno obilazi Afriku sa ovim modelom motora ( prosle godine presla od juga Amerike do Aljaske) dobar zen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3298 Napisano Jun 8, 2023 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 6. 2023. at 7:41, Andrej_Hotstepper je napisao: Probudio se u 5am.. napravio krug oko Zaovina u 6am... Koji zen... Jel se popravila malo situacija sa vodom u jezeru? Prošle godine je bilo tužno koliko je opao nivo vode. Inače zavidim ti, i na motorinu i na boravku na Tari. Tara još ima dušu... Uživaj brate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, petar_lord said: Zdravo, da li slucajno pratis zenu “Itchy Boots” koja trenutno obilazi Afriku sa ovim modelom motora ( prosle godine presla od juga Amerike do Aljaske) dobar zen ...mm nikad čuo. Ahahahaahhaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Popodnevna voznja u lokalu i komsijskom kantonu. 6h, predjenih 220km, samo je neko drustvo nedostajalo, al bice i to, izasao sam na bum bez planova.Jaunpass, Col les Mosses, Ormont-Dessus (Les Diablerets), Col de la Croix, Col du Pillon, Gstaad, Sannen Iscrtah i trek moto ride 11.6.2023. - A bike ride in Thun, Bern/Berne RIDEWITHGPS.COM 212.5 km, +4181 m. Bike ride in Thun, Bern/Berne 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Jun 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Сам по цео дан на послу, тражи бар неку вожњицу од који сат више па реших куд пукло да пукло да се данаске провозам падне ми на памет да се провозам до Бача и да посетим њихову тврђаву а кад сам већ ту, у комшилуку је и јесеро Провала у месту Вајска а и ту је манастир Бођани из 15 века, прелепа и опуштена вожња до језера, пријатних 22-23 степена а свремена на време се и сунце промаљало, на језеру у Ресторену Бачки Двор на тераси са прелепим погледом на језеро попих кафућино и киселу Наравно ту су и језерски лабуди а уватих у објектив и локалног ловца на мишови Са језера се пружа поглед на врху манастира у Бођанима а одавде до њега има цела 2 км па очас посла ето ме код њега Прелеп парк сав у ружама на уласку у манастир Међутим, посету самом манастиру ћу оставити за неки други пут, одједном поче нешто да грми и да фијуче ветар па ајд Гиго пали макину и терај одавде А у повратку уз ситне капи кишице посетих Тврђаву у Бачу, прелепо и моћно здање Ситна кишица је скроз стала па ајде да се крене кући, на изласку из Бача бацих поглед уназад и видех да је оно што лије баш било близу а само километа даље кад дођох до моста преко канала ДТД нимало ме није обрадовао призор а идем баш у том правцу Било суво до Товаришева па ајд да се окинем уз њихов авион у месту Кад почеше прве капи кише, опет, пали Гиго макину и терај даље ... те мало до изласка из Товаришева се сручило па немах где другде да се склоним па се склоних под неки велики орах, крошња је држала неко време ал се онда баш сручило, срећа моја па ме видео власник куће ту одмах преко пута па ме позвао код њега на терасу док не прође потоп, ту се задржах уврх 10 минута и кад је киша баш уситнила, захвалих се човеку на заклону, обрисах седиште да не седнем у бару и наставих даље а онда тек следи прави шок, километарипо даље ПОТПУНО СУВО а даље до Новог Сада ред ситне кишице па ред суво И за крај ево један селфи пред Бачком тврђавом и данашњи резиме вожње Сва срећа те успех да се склоним код оног човека па нисам био мокар као моча, имах под седиштем кишни уложак за јакну ал цврц, да отворим седиште кад оно неће, неће и неће, пре неки дан отвори и затворио седиште, све било у најбољем реду, па ћу видети наредних дана да скокнем до сервиса па да да се види шта је проблем. Све фотке су у албуму на мом ФБ профилу https://www.facebook.com/media/set/?vanity=100012521235535&set=a.1636791556748203 Promenio Jun 11, 2023 član ПИпезос 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8445 Napisano Jun 12, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, dule0911 je napisao: Popodnevna voznja u lokalu i komsijskom kantonu. 6h, predjenih 220km, samo je neko drustvo nedostajalo, al bice i to, izasao sam na bum bez planova. Jaunpass, Col les Mosses, Ormont-Dessus (Les Diablerets), Col de la Croix, Col du Pillon, Gstaad, Sannen Iscrtah i trek moto ride 11.6.2023. - A bike ride in Thun, Bern/Berne RIDEWITHGPS.COM 212.5 km, +4181 m. Bike ride in Thun, Bern/Berne Na koju stranu iz Leštana se ide tu? 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Jun 12, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam BJB koristio van tapatalka... Ispravljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Jun 13, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan I bi dan bez kise malo voznje po lokalu 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Jun 14, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas Kosmaj a sutra posao 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Jun 14, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh slobodno u Utorak,ćerino apsolventsko... Novoizgrađena zgrada suda u KGu kao rođena za foto sešn,svi dolaze na fotografisanje(inače prvobitno se pravila za FILUM,naprasno promenjena). Stvarno je pozadina ekstra,zbog ovih "direka"...za studente,buduće mlade... Ajde mlada u kadar,mi smo apsolventi životnog iskustva. Vremenska prognoza za sredu,nema kiše do večeri...ne dolazim na arbajt,vožnja. Kratko...300km...vidikovac Jelena stena-Kučevo: Raj za oči i dušu. Evo i čiče,selfi kamera dobra na A52 ali zaboravim da je obrišem Ima makadama oko 1km.,posle ovih kiša ima dosta bara,Suzy je opet dirty,perem je dva dana,isprljam za dva sata! Ali ako... Mirni smo,valjda će proći ove kiše? Over&out! 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2736 Napisano Jun 17, 2023 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Do Zemuna po druga @sasa_f1, Stara Pazova i ostalo do Bešanovačkog jezera, Fruska Gora, Iriski venac pa opet za Zemun. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Jun 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Субота, након посла, помало нервозан што од силне кише и лошег времена што од ситуације са мојом супругом која шаролико подноси хемиотерапију па ајд реших да излуфтирам бар малко главу на мотору па провозах се у предвечерје до чарде "На крај света" у Ковиљу, да видим како изгледа то ново здање, до ког како се отворило пре неколико година никако да стигнем, а вала и изабрао сам време када ћу да одем, комараца милијарда, на брзака окинух коју фотку и бежи Гиго даље одавде ... доћи ћу на јесен када на буде било тих летећих звери а да објекат нема тај део за седење у стаклу напољу не би ни гостију имали, додуше не могу да кажем како им је унутра али магу само да похвалим особље, како дођох према води да окинем фотку телефоном истрчала конобарица напоље ка мени са спрејем против комараца да ме напрска, захвалих се на професионалношћу и љубазности, рекох не задржавам се, доћи ћу неком другом приликом на освежење. Ствар навике или жал за старим, на први поглед нема ми ону душу као стара чарда али морам признати да је лепо и са укусом сређено, онако по овим новим трендовима да споје старо и ново време. Иначе ово је објекат на земљишту манастира Ковиљ које је реституцијом враћено манастиру а које је одузето после другог св.рата. Када је овај комад земље враћен манастиру на њему је била стара чарда "На крају света" која је ту постојала око 60 година а сам објекат грађен као набијача је био стар два века и чарда поред обичног народа је била стециште боемског, глумачког, певачког света а богме ни познати писци је нису заобилазили па ево и које фотографије које сам снимио непосредно пред само рушење чарде 2013те а нова је подигнута 2018те. Promenio Jun 18, 2023 član ПИпезос 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1225 Napisano Jun 18, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Danas skoro 5h voznje, Fruska Gora prelepa, mnoogoo kolega na dvotockasima, ne znam da li nas je i ranijih godina bilo ovoliko ili ja nisam obracao paznju, ali bas bas dosta motorasa sretoh, vecina se javlja, tek po koji batica na R motoru kom je ispod casti da se javi nekome na maxi scoot-u, kao i po koji vozac GS-aKrivine su se samo nizale, put je ugl. u dobrom stanju, a na dobrom delu puta asfalt nov novcijat. Red je i baciti koju fotku iz vazduha. PS. kvalitet slike je doosta losiji ovde, tek sad videh... Promenio Jun 19, 2023 član Rider000 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2570 Napisano Jun 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas obisao vodopad Tupavica. Lepo proveden dan sa zenom... Prelepo mesto, vredi obici. Samo mi ke krivo, sto smo kasno krenuli i nisam stigao da obidjem vidikovac koziji kamen i rosomacke lonce, koji su bili na domak. Nema veze, ovako sam ostavio prostor za novu voznju. Zadnja 4km do vodopada burgman, blagi enduro https://www.relive.cc/view/v36Ax3jDyGO Da... Relive snimak krece iz Pirota, gde smo pravili pauzu, zaboravio sam da ukljucim od kice Promenio Jun 19, 2023 član MaxiS 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Jun 20, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas preko Ralje do Avale 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...