MatorKonj 1530 Napisano Maj 16, 2023 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.5.2023. at 22:49, Satelis je napisao: Nisam se trudio slikati...mozda je ovako bolje Lepa reportaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1530 Napisano Maj 16, 2023 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.5.2023. at 23:49, kaligula1 je napisao: Voznjica po Maroku,iz pustinje smo izbili malo na Atlanski okean da oladimo j*ja ..par slikica..Ipak nema nista lepse od Srbije. Fino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2648 Napisano Maj 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1163 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd-Sr.Mitrovica-Fruška Gora(Crveni Čot)-Vrdnik-Irig-Stara Pazova -Beograd= 190km Auto put (u polasku) imao sam solidno dobar vetar,povratak regionalnim putevima vetar katastrofa "bacio" me je jednom 1.5m u desno. Fruška Gora i neka "braća": Kod Iriga Sarajevski ćevap,ne znam kakva je klopa ali ću jednom probati(jedva sam se suzdržao koliko je mirisalo pečeno meso). Promenio Maj 20, 2023 član Džim Džarmuš 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano Maj 20, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo bi moglo u više kategorija,al pošto ne umem da lepo pišem ide ovde. @travelmani ja danas odvozali finu deonicu sa lepim pejzažima i okolinom.Krenuli iz Jagodine put Senja i Manastira Ravanica,da se poklonimo moštima Cara Lazara,pa dalje na Sisevac,tu se kafa popila.Dalje prema Resavici do vodopada Lisine.Tu se krkalo,odmorilo i kvalitetno ćaskalo.Odatle put Despotovca i poseta Manasiji.Kratko piće i rastanak u Medveđi,on prema Svilajncu i Beogradu ,ja za Jagodinu.I neka sličica. 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna kratka voznjica danas od 314km Relacija Bor-Negotin-Drobeta Turnu Severin-Dunavska Magistrala-Bor 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2648 Napisano Maj 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 1163 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd -Stari Slankamen Kaže drugar ajmo da ošišamo travu na placu Ajde.. Spomenik palim junacima u bitki kod Slankamena(na slici je istoriski narativ bitke opisan). Promenio Maj 21, 2023 član Džim Džarmuš 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 21, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 22, 2023 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan У петак и суботу имадох дружење са колегама из фирме. Они аутобусом а ја на два точка, локација Дивчибаре. Пошто сам ја био задужен за клопу ја кренух раније и аутопутем до искључења за Лајковца, па преко Мионице дођох до циља. Сутрадан сам се враћао околним путем, преко Каоне, јер је пут Дивчибаре Мионица био затворен због релија. Ова дионица, преко Каоне, је фантастична ако причамо о погледу, природи, ширини кривина али ако причамо о квалитету подглоге онда се може речи да је катастрофа. Мислим, хвала држави за сваки километар аутопута али нама требају квалитетнији локални путеви. Ту је живот! До неке наредне вожње 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 5. 2023. at 22:49, Satelis je napisao: Nisam se trudio slikati...mozda je ovako bolje Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3059 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Opet ista ruta, Barajevo, Kosmaj, Avala, Resnik, Kuca, ovog puta bez kise i drugar sa Atlantikom 125. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5641 Napisano Maj 24, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1746 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Inspirisan nedavnom voznjom čika Dareta @Satelis i druzine, zato i jes ova tema dobra uvek pruzi neku novu ideju ili predlog. Nzm gde bi više u danu 500+ km a da nisamm bio po 100 puta. Kod komšija Rumuna nisam na toj strani bio od 2019-te god. I ovo sad kroz park prirode Nera i pored reke je fenomenalno. Do Bozovica nov put a dalje prema Jablanici sasvim pristojno. Vreme lepo, priroda nestvarna, voznja i drustvo odlični. Kod Djerdapa u Srbiju i u restoran " Varnica" kod Tekije na klopu i po hladno pivce da se osvezimo. Sve je bilo odlično osim malo čekanja jer je malo guzva konobar jedan , razumem ga nije ni on svemoguć ipak smo kolege. Neki oblaci se navukoše niodkud i od sjajnog vremena krenu pljusak koji nas je pratio celih 50-ak km skoro do Golubca. Posle se osusili do Bg i opet sve ok nista strasno. Osim ove kiše koja je bila zaduzena da pokvari podpun ugodjaj, odličnih 530 km, i baterije napunjene idemo dalje, vidimo se uskoro 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3059 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Testirao Preko Ibarske, Vranic, Obrenovac, Surcin, lepim putevima i nasipom do Nbg i kuci, ceo dan bez kise, poslednjih 20km me uhvati kisa, nije problem sto pada nego sto me u mimoilazenju okupao auto. Ovo je jos i cisto kakav je bio pre kise. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Odoh ja makar gole devojke padale! Nisam seo ma Suzi od 17og...ostaviće me?!Levo ili desno...desno ka VA,ruta-bežanija od oblaka. I stigoh do manastira Tronoša...lepo... Mrče se nešto oblaci,sudaraju,kotrljaju,malo puste Sunce...i uhvati me kiša, malo pre Lajkovca,10ak min.,nije jaka ali dovoljno da se Suzi oblati...ali ne pravi pitanje,300km je danas progutala...lakše diše...!!! A i ja! 11 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8296 Napisano Jun 1, 2023 Solo Rider, 3183 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sad bolje vozim po kiši nego po suvom. Stigle navlake za čizme iz Barela.....jedva se osušiše 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1530 Napisano Jun 1, 2023 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan "Vesela" prognoza za Jun,ako se obistini prognoza pisacemo kako je izgledala voznja do prodavnice izmedju dva pljuska 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7424 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 3084 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nema lošeg vremena, samo lošeg kišnog odela 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A ja na more 17.Jula...baš će se ugrejati voda jeeee...šetaćemo...bole nas?!?! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: A ja na more 17.Jula...baš će se ugrejati voda jeeee...šetaćemo...bole nas?!?! Oće mi doneseš flašu morske vode,da se plaknem bar. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8296 Napisano Jun 2, 2023 Solo Rider, 3183 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, MatorKonj je napisao: "Vesela" prognoza za Jun,ako se obistini prognoza pisacemo kako je izgledala voznja do prodavnice izmedju dva pljuska Ja sam se već navikao na vožnju po kiši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17682 Napisano Jun 2, 2023 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad imaš stolicu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8840 Napisano Jun 2, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1936 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: A ja na more 17.Jula...baš će se ugrejati voda jeeee...šetaćemo...bole nas?!?! Ja pre tebe - 15-tog Prošle godine otišao 1. avgusta pa je prvi dan bilo ledeno...šta li će ove godine da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, severian je napisao: Pa kad imaš stolicu... Mišljenja sam da tu osmeh,vadi stvar.Stolica je više pomagalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mini izlet tri amigosa Ns- tri cesme-mackov kamen- manastir sv. Nikolaja- BB - Mitrovac na Tari 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...