gavrela 950 Napisano Maj 25, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Marko05 said: Није стигао, журио бата назад, зна да га од петка чека права авантура. Ово било само загревање. Иначе, капа доле за ову одлуку и авантуру. Ја сам се дивио сликама свакодневно претходних 6-7 дана. Кад порастем бићу @gavrela Pa malo i to, skratio sam za dan turu da bih mogao malo da odmorim i budem spreman za petak, samo sto si sad ti zaduzen za fotkanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @gavrelasvaka cast brate, junacki. Dobre slike, odlicna je i ona sto si okacio u podforum "kampovanje". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Maj 26, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan Posle ove "kratke voznje" od @gavrela , meni glupo da izbacim neku voznjicu od par stotine km... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Maj 26, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Poneđeljak pauza zbog kiše,u utorak lijepa tura,isplanirano Studenica-Sopoćani-Sjenica-Ivanjica-Golija i preko Raške ili Novog Pazara nazad do Studenice. U Sjenici promašim put za Ivanjicu i odem na Novu Varoš,smorio se,međutim to mi na kraju bio najljepši dio vožnje,Kokin Brod preko Jasenova do Ivanjice i neplanirana domaća kafa u Aljinovićima. Nije bilo gužve,vrijeme ekstra,ali prvi put na motoru da mi je bilo malčice dosadno. Planine Starog Vlaha ozbiljna ekskluziva,a Dolina Jorgovana sa Žičom,Studenicom,Gradcom,Starom i Novom Pavlicom,Sopoćanima i Stupovima je naša Azurna obala,čisti prestiž i ponos. Goliju sam ostavio za drugi put,spremalo se nevrijeme,pa iz Ivanjice odma za Studenicu. 380km otprilike. Juče Studenica-Feketić preko Rudnika,s jednom pauzom,ozbiljno kuvanje,još mesh jakna i pantalone. Taman krenuo da ispružim leđa na klupi sa punjačima na pumpi,kad ono sveže ofarbano,al nisam se umazao. 1200km od neđelje,mala pauza,more je ovih dana već na temperaturi za kupanje. Razmišljam i o većem motoru,al mi je ovaj sad apsolutno savršen. Po putu srećem,GS-ovi se voze kao da se džabe dijele. Ne bih se ljutio,svi ih hvale,ali za mene je Honda najbolji motor. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odužio se moj odlazak u Novi Slankamen do Entera da mi uzmu meru za pantalone, mesec dana nikako da odem. Jutros pošto sam ostavio dete u vrtić i popio kafu, krenuh obilaznicom s Labudovog brda ka Novim Banovcima. Jak vetar me smorio na autoputu koji inače nije jača strana laganom neoklopljenom motorčetu, i nagovorio da siđem u Batajnici i nastavim lokalnim putevima. Batajnica, Novi pa Stari Banovci, Belegiš, Surduk i eto me u Novom Slankamenu. Završio u Enteru i spustio se do Starog Slankamena, da vidim malo Dunav. Krećem polako nazad, kod tetke i brata u Batajnicu na dogovorenu kafu, vrtim levi krug na mapi, od Slankamena preko Novih Karlovaca, Stare i Nove Pazove, stižem u Bataju. Od novih Karlovaca do Stare pazove je uz par krivina i jedan nadvožnjak put ravan ko strela ali zato retko loš, više zakrpa nego put. Posle kafe i obaveznog ručka (ne može se od tetke da ne pojedeš nešto), nastavljam regionalno ka kancelariji u Obrenovcu. Preko Ugrinovaca, Dobanovaca, Surčina i Jakova, zastajem u Boljevcima da vidim i Savu. Odatle do Obrenovca put je kratak ali sladak, može da se vozi koliko motor može da razvije. Ipak osim jednog kratkog povlačenja smirujem i nastavljam svoju današnju opuštajuću vožnjicu do radnog mesta. Eto prva mala planirana vožnjica. Sledeće u planu je poseta Adi i auspuh servisu Dragon, više o tome u sledećem broju. Otvoren za pitanja, sugestije, komentare i kritike. Promenio Maj 26, 2022 član Gordak985 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se kući i uspešno zatvorio nalevo krug. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Obiđoh danas stari kameni Rimski most ili Latinska ćuprija,zato što je postojao u vreme Rimskog carstva...Nalazi se na staroj trasi puta od Pecke do Ljubovije,preko reke Ljuboviđe u blizini sela Donja Orovica,spaja dve opštine,Osečinu i Ljuboviju.Most je građen,smatraju u 16-om veku u obliku luka,a umesto maltera korišćeno je rastopljeno olovo,iz rudnika koji su se nalazili u blizini.Rađene su rekonstrukcije,a poslednja 2016-e. A priroda... Potom do Manastira Sv. Nikolaja,16km. od Ljubovije... Iznad manastira je Soko grad(ima jedan kod Soko banje)...Mrzelo me da ostavljam motor,mada samo par ljudi dođoše,otkud znam...Ići ću porodično,detaljno. Pešice uz brdo,oko 2km. Link... http://www.srbijaplus.net/images/soko-grad-10137.jpg Soko grad, Ljubovija WWW.SRBIJAPLUS.NET Soko grad izdiže se iznad manastira svetog... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 1, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Bio 2 puta u manastiru i oba puta me mrzelo da se pentram tim puticem do vrha. Bas me zanima kakav je pogled i dokle puca u daljinu, tipujem da Yogi, ili neko drugi ima, pa nek je okači ako mu nije problem ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jun 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno se popesmo do samog vrha, do krsta, neko motorom, neko peške, pa evo neke sličke odozgoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Jun 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kojim pravcem je bolje ici preko debelog brda, od Valjeva ka Drini, ili od Drine ka Valjevu? Ako se ne varam da sam skoro citao da su radovi na putu, jel to zavrseno? Promenio Jun 4, 2022 član kvaicnenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @kvaicnenad generalno, meni je lepše od Valjeva ka Drini, jer je onda veliki deo serpentina uzbrdo, što mi je draže nego kad se spuštam niz iste Promenio Jun 4, 2022 član nafetS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Gluplju a skuplju voznju nisam imao u zivotu .. Podje sinoc radostan pevuseci hebes zemlju koja madjarsku nema. Ej, 140 dinara litra benzina, da mi neko pricao kako cu ici u madjarsku na voznju kao sto se nekad islo u bosnu, ja bi rekao da je lud ... Sinoc se zezao na palicu i jutros ranom zorom bi na horgosu. Prvi popizditis bi kad vide 3 kolone a u svakoj po 15ak vozila. Aj ko ga ebe,zrtvujem se zbog benzina. A onda moša . U segedinu, i oko segedina, benzin je svugde 780 forinti. Ono sto pisu novine da je cena 1.22e za nas je samo sarena laza. To je cena samo za madjare A DAT JE SAMO PREDLOG DA TA CENA VAZI I ZA NAS. Lepo mi objasnio pumpadzija na srpskom, jos rece da on nije cuo za pumpu koja SRB tablicama sipa po nizoj ceni. Nema ih ni u unutrasnjosti madjarske a jos rece da su austrijanci najveci sverceri. Sipam 20 litara i pravac MAKO ... tamo ista pesma i isto objasnjenje. Opet sipao 20 litara po vecoj ceni jer sam bio skroz prazan racunajuci da ga tankujem po mini ugarskoj ceni. Popizdim opet, sto zbog cene benzina sto zbog voznje samo po ravnici a po maxi ceni. Bacim aparat u gepek, nisam imao sta ni da fotkam, jedva cekao da se vratim kuci. Presao ravnicom 585 km ... Trosak Gorivo 6 x 7.5 x 236 = 10600 din Vinjeta 1245 din mol pumpa u subotici Sardine i pastete necu da racunam Ode stojanka ko iz vagine na jednodnevnu ravnicu ... bacio kljuceve u 3 PM i vise me nema u temama o skitarenju dok se neopametim ... ... 2 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јеси ли бар спустио кров, па лагано терао са ветром у коси? А ветра у равници бар има... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14141 Napisano Jun 5, 2022 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti da se kolega nije javio za aptu, kompezovao bi bes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, nafetS je napisao: @kvaicnenad generalno, meni je lepše od Valjeva ka Drini, jer je onda veliki deo serpentina uzbrdo, što mi je draže nego kad se spuštam niz iste Provozah tako danas, Ns- Sabac- Valjevo- preko debelog brda, pa uz Drinu preko Bogatica i Sr. Mitrovice kuci. Nekih 450 lepih km... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Jun 5, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1877 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @kvaicnenadpa reci kakvo je stanje preko Debelog brda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, kvaicnenad je napisao: uz Drinu *niz Drinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan I da li su na Kapiji podrinja pustili u rad dvogled,čađavu meanu...?Možda renovirali plato,leva strana bila nesigurna za zgaziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Zuba87 je napisao: Јеси ли бар спустио кров, па лагано терао са ветром у коси? А ветра у равници бар има... Jedino me vreme posluzilo, izgorela ćela i nos za svih 100e Pre 1 sat, bdada je napisao: Pre ce biti da se kolega nije javio za aptu, kompezovao bi bes. Nikad se nisam javljao, ni kad sam trosio po 150e a kamoli sad za stotku Ima se moze se, Y vozi se ... sad se steka za neku pametniju voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14141 Napisano Jun 5, 2022 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, travelman je napisao: Nikad se nisam javljao, ni kad sam trosio po 150e a kamoli sad za stotku Nismo se razumeli apta-zova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan radi dvogled, radi i ona kucica sa strane, nisam ulazio, vidim da ima aparat za kafu i sokove. Ja nisam nikad bio gore, pa ne znam kako je bilo, ali ovo mi deluje novo, i kapija i pod i kucica. Put je dobar, ponegde malo rizle, nista strasno. Od ovog vidikovca pa na dole ka Drini ima jedan semafor (mada nisam video radove na tom delu, niti raskopan put). Malo je losiji put ka dole ali moze da se vozi, nema udarnih rupa. Sve u svemu, jako lepa deonica... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, bdada je napisao: Nismo se razumeli apta-zova Ja mislio na povracaj poreza na granici ... Javio se kolega, sad napisa u drugoj temi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan travelman a i ti si našo da ideš Golfom kabrio,videli lovatora.A da si se pojavio Yugom,dobio bi po 140,piće i kulen za usput,jebo sardinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Nista kulen, nekako mi sladje i lepse kad podrignem na sardinu i beli luk nego na kulen ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ne jedem ribu,ja se sa tobom neću voziti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...