Jump to content

Moto Zajednica

Uglješa B.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Feketić/Studenica
  • Motocikl
    Versys650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Uglješa B.'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

63

Reputacija u zajednici

  1. Vratio se sa vožnje u srijedu,prva višednevna tura,još imam neki bezvezni bol u vratnom dijelu kičme i blago trne desna ruka. Planirao posle vikenda za Crnu Goru,ali sad nisam siguran. U potrazi za nekom najlakšom mogućom kacigom i definitivno neke ozbiljne vježbe. Smorio sam se. Kaciga 1750g,što bi bilo ok da nisam ovako frljav.
  2. Poneđeljak pauza zbog kiše,u utorak lijepa tura,isplanirano Studenica-Sopoćani-Sjenica-Ivanjica-Golija i preko Raške ili Novog Pazara nazad do Studenice. U Sjenici promašim put za Ivanjicu i odem na Novu Varoš,smorio se,međutim to mi na kraju bio najljepši dio vožnje,Kokin Brod preko Jasenova do Ivanjice i neplanirana domaća kafa u Aljinovićima. Nije bilo gužve,vrijeme ekstra,ali prvi put na motoru da mi je bilo malčice dosadno. Planine Starog Vlaha ozbiljna ekskluziva,a Dolina Jorgovana sa Žičom,Studenicom,Gradcom,Starom i Novom Pavlicom,Sopoćanima i Stupovima je naša Azurna obala,čisti prestiž i ponos. Goliju sam ostavio za drugi put,spremalo se nevrijeme,pa iz Ivanjice odma za Studenicu. 380km otprilike. Juče Studenica-Feketić preko Rudnika,s jednom pauzom,ozbiljno kuvanje,još mesh jakna i pantalone. Taman krenuo da ispružim leđa na klupi sa punjačima na pumpi,kad ono sveže ofarbano,al nisam se umazao. 1200km od neđelje,mala pauza,more je ovih dana već na temperaturi za kupanje. Razmišljam i o većem motoru,al mi je ovaj sad apsolutno savršen. Po putu srećem,GS-ovi se voze kao da se džabe dijele. Ne bih se ljutio,svi ih hvale,ali za mene je Honda najbolji motor.
  3. Jučerašnji planirani i dugo čekani put motorom do Studenice(prva višednevna tura ako Bog da) sam pomjerio za danas. Oko 11h krenuo iz Feketića,uključio se na autoput kod Maradika,Mladenovac,Topola(duša me zaboljela kad sam vidio da ne radi Knežev han),od Rudničke doline(granica Šumadijske i Žičke eparhije) kao da se i priroda nekako mijenja,nisam dvije godine prolazio,posvađao nas novi autoput. Pred samu varoš stao,slušao zujanje pčela,puna ih je šuma,bagrem je Bogu hvala odlično medio. I na Rudniku nezaobilazni Old Prki i savršeni espreso. Voda sa česme posle mjesec i po dana,pola litre odma uz kafu i sipam flašu za put. Vrijeme za ručak,kod Mira gužva,unutra bučno,jurnjava,odustajem,nastavljam,kad malčice dalje ispred Košute tabla za jagnjetinu. Znam da je pošteno mjesto,jednom davno sam pojeo dobar kačamak tu. Auu,kako mi je legla,za sad imaju samo vikendom,al biće i svaki dan. I onda bez konkurencije najljepše mjesto u najljepšoj našoj Srbiji,savršena,veličanstvena,nepresušna i neiscrpna Studenica. Konstantno sve miriše i to intenzivno. Pokušaj offroad-a do vikendice,jedva 1/3 i ostavio sam motor. Sjutra malo gimnastike oko kuće i placa,pa idemo dalje.
  4. Vozio Diversion-a 600 na poligonu na treningu,kakav motor... Probao sam nekih motora,ali kao ovaj na prvu mi se nijedan nije svidio. Kakav klasik.
  5. Prijatelju svaka čast,sad naiđoh na putopis,vraćam se nekoliko stranica unazad na čitanje,samo da zahvalim. Vozio sam prije par godina kratko Pan Evropu,mislim da ću opet da je kupim.
  6. Inače Sinan Pašina džamija je komplet napravljena od kamena od porušenih Arhangela. Slažem se,za mene bez konkurencije najljepši grad od svih kod nas. Nisu stari vladari bili ludi đe su pravili prestonice.
  7. Kad se pojavljuješ kao kupac i tražiš drugačije te gledaju,igraju odma evrići u očima. Kad tebi nude,pogotovo neko od naslednika,mijenja se priča totalno. Bez zaletanja,pojaviće se,a ako ti legne,onda ne žali i koji evro više.
  8. Dobro je da ne moraš da kupuješ nešto po Divčibarama,cijene su kao u Aspenu
  9. Čekam Givijev vizir za ovog simpatičnog japanskog buljavka i do daljnjeg skidanje kilograma,u ovim trenutnim gabaritima smješni smo i ja i motor.
  10. Naručene Contiroad att3 u Xmoto. Sledeće sedmicu stižu ako Bog da. Ove godine izlaze Contiroad att4,al idemo redom.
  11. Mislim na prodavce,bolje da ne znaju. I na manje cifre se skidaju gaćice.
  12. I ne istrčavaj se sa budžetom,ne mora niko da zna koliko si voljan da platiš. Inflacija je,a tek će,sve je bolje trenutno od držanja novca.
  13. Podržavam,sa srećom potraga. Ako želiš,sigurno ćeš naći. Sve je bolje od stanova. Ima neka vikendica u Privinu Glavu,18000. To je opština Ruma. Ne znam kakva je situacija sa migrantima. A ima i neka zemlja u Hopovu,znam da je ispod cijene,ponajljepše mjesto na Fruškoj Gori.
  14. Nikad u životu,s tim da su moji ljubimci bili Forester 2.0 benzin/plin 125 ks(jedini motor koji trpi plin) 2002.godište i Tribeca 3.0 250 ks 2007. Družili smo se 5 godina,sem kvačila na Forestera(30000 dinara) ništa vanredno nikad. Limarija im je diskutabilna(na ove starije posle nekog vremena),sve ostalo je babaroga. Najiskrenije.
  15. Ako mogu admini da izbrišu moj prethodni post,totalni višak u temi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja