živke 6254 Napisano Mart 5, 2024 Drug član, 2124 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da, baš sad pogledah, ali imaju samo 24 i 38 cm, a meni baš 30 odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano Mart 5, 2024 Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Možda @ivica744 da ti preporuči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Mart 5, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Uh,tesko da sam ovde od neke pomoci.Ovaj mali na jednoj masini radi 25 godina tockove do 17,veliki na drugoj nekih 15 godina sve one velike,niske,tvrde gume,cini mi se da je tad placen nekih 40-ak evra(kolko da imate u vidu)Imam jos par komada koji sluze samo za ispomoc. Nisam ih dugo kupovao,ali ko je u BG nek pita u Rema tip-top ili Bomrad. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10645 Napisano Mart 5, 2024 Drug član, 1089 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno kad vidiš na alatu "Hazet" dalje ne treba objašnjavati...Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13562 Napisano Avgust 25, 2024 Ne silazi, 7582 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde kod nas da se pazari ovaj alatić? Treba mi za prednju osovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Avgust 25, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Radnja se zove Pitstop...to je u mojem starom kraju u Bg.u...mislim da šalju i poštom, samo nisam siguran postoji li neki minimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Avgust 25, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo screenshot sa teleVona... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13562 Napisano Avgust 25, 2024 Ne silazi, 7582 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, zovem ovija dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16326 Napisano Avgust 26, 2024 Integrisan, 9393 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E jbg ja pre par h otša od njih, pazario neki alat. Ulaz ti je sa leve strane zgrade uz stepenice ides na 1. sprat i kad udjes.....razbolis se. Ene ja cvilim i dalje, sve bi pokupovao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Avgust 27, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Lepo opremljeno. Tu su se preselili relativno skoro, jer im je pređašnji prostor, nedaleko odatle bio već tesan. Ima svega. Nije vrhunski alat, ali je sasvim pristojno. Inače...onako malo kuckanja radi, taj je prostor jako star i oduvek je služio kao magacin...između ostalog koristila ga je i amerikanska ambasada. Ko je umeo da podmaže, mogao je da dođe do svega i svačega. Od kancelarijskog pribora i nameštaja, pa do limuzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Avgust 27, 2024 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 8. 2024. at 17:55, Alekre je napisao: Ima li negde kod nas da se pazari ovaj alatić? Treba mi za prednju osovinu. Kupis Alekre produzenu maticu, gurnes u odgovarajucu gedoru i to je to.... 100din (znam da nije do novca ali ne vidim nikakvu prednost ovog iznad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Avgust 27, 2024 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na placu da ti uslikam ali evo vidi se i ovako, za osovinu mog tocka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6254 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 2124 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. možda je već pisano, ali koji je to digitalni moment ključ nastavak , ili kako se već zove ? Gde si ga kupio i kako se pokazao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13562 Napisano Avgust 27, 2024 Ne silazi, 7582 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš nisam se setio za produženu maticu. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Avgust 27, 2024 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa slike mi je poklonio Branko (Paljevina), vise mi sluzi za kalibraciju ovih analognih, podesim na iste vrednosti pa kada cujem klik ocekujem da i ovaj digitalni pisti. https://www.ebay.com/itm/175906911085 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1205 Napisano Avgust 27, 2024 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.Sta je sa tim momkom, Branko (Paljevina), oce li se vracati na forum? Imalo se sta pametno cuti od njega 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Avgust 27, 2024 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Branko je super i momak na mestu! Ovde se nesto izdesavalo sto je van mojih saznanja i moci delovanja. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6254 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 2124 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam malopre primetio da mu je nalog obrisan. Ne vide mu se ni postovi, a mnogo korisnih stvari je pisao. Ako je to neko namerno uradio - stvarno nemam reči. Vrlo ružno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Avgust 27, 2024 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Vulinove fore... Ko ti nije po meri, delete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1873 Napisano Septembar 20, 2024 Drug član, 1071 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 8/27/2024 at 6:19 PM, ske said: @N.F.S.Sta je sa tim momkom, Branko (Paljevina), oce li se vracati na forum? Imalo se sta pametno cuti od njega I ja se pitam vec neko vreme, deaktiviran mu je nalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 745 Napisano Septembar 26, 2024 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan danasnji ulov na Krstovdanskom vasaru,2000 dinara . kao nov je,nije izguljen spolja,a iznutra kao da nije radio. naravno to ne znaci da ne moze da se rasklopi cisti i podmaze .tovatna mast u delu gde je cekic, a rotor i krilca sam podmazao ATF-om. probao sam odvije lako sraf na tocku automobila. ganja ga moje kompresorce od 25l. crevo je 10 mm,protok je kljucan za ove spravice. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7226 Napisano Februar 20 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste alat, nije alat, nešto neophodno jeste, ali mi nikako ne pade bolja tema na pamet da stavim ovaj eksperiment. Svakako je poučan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2756 Napisano Februar 20 ODUSTO OD DIJETE, 2712 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoć oko kompresora i alata. Kupih kompresor od 50L za amaterske radove kad zatreba. Imam par alatki i planiram da dokupim još po nešto. Pre neki dan uzeh ovo u Lidlu - 2,000din. Da li mi je to potrebno, da vratim ako nije potreno. To je skupljač vlage+deo u koji se sipa ulje za podmazivanje tih alatki koje dolaze na kompresor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 697 Napisano Februar 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pripremna grupa se uvek preporučuje između kompresora i alata. U industrijskim uslovima očigledne su razlike u trajanju lopatica rotora između alata koji koriste pripremljen vazduh i onih koji ne koriste. Inače, ovo nije skupljač vlage u instalaciji, ti uređaji su mnogo robusniji i skuplji. Ovo su filter, nauljivač i regulator pritiska. Dešavaće se možda ponekad da moraš da ispustiš kondenz iz ovog dela sa filterom, ali velika šansa da nećeš morati jer nemaš dugačku instalaciju. (s' oproštenjem ) Na dnu kompresora obično imaš šraf da ispustiš vodu iz same boce. Dešavalo mi se da kad kod kupca radim probe na instalaciji o kojoj nisu vodili računa, kroz alat izbaci gomilu vode. Ali je to uglavnom dugačka instalacija koja ide kroz čitave proizvodne pogone. Korišćenjem alata na takvim instalacijama obično se gubi garancija. EDIT: i još jedna stvar, u određenim slučajevima, npr kod nekih auto farbara i lakirera, karbondžija... nije preporučljivo korisiti alat koji ima prednji izduv iz koga mogu izaći male količine ulja i kontaminirati površinu, već se koristi alat koji ima izduv sa zadnje strane, obično ulazi u "čarapu" dužine oko metar, koja je navučena na crevo i iz koje izlazi vazduh i kapljice ulja dalje od radnog komada. Promenio Februar 20 član Sveti Atila 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2756 Napisano Februar 20 ODUSTO OD DIJETE, 2712 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da, video sam da se koristi za skupljanje vlage i ispušta se na dnu posude. Ostavljam spravicu, samo da nađem ulje i montiram je. Ako koristim pištolj za farbanje da li da preskočim ovu spravicu, zbog protoka ulja? Farbari da li se ubacuju neki filteri ili kako li se zove između kompresora i pištolja. Video sam da imaju male manometre za regulaciju pritiska pre samog pištolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...