Alekre 12532 Napisano Jun 28, 2018 (promenjeno) Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oni kljucevi za cevi i creva Pa dovoljno je da odes u radnju i trazis odvijac, gledaju kao telad Gledao sam ovaj set Proxxona. U Nemackoj je 80 eura i mogu da dokupim njihov set bitova, torx, inbuse i slicno. Izaslo bi oko 200 evrica. http://www.alati.co.rs/proxxon_garnitura_alata_23040/ Za Gedore set kupim kakvu god T racvu i teram, naravno i nasadni za svecice koji odg. TDMu. Set ce deca da mi naslede. Promenio Jun 28, 2018 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Arakis said: zato sto ce ti uvek zatrebati u odsutnom trenutku bas onaj koji nemas. Pa sta mislite kako sam ja do ovog dosao? Kod dobos kocnica kada zelite da zamenite hidraulicni cilindar,sa zadnje strane u cilindar ulazi metalna cev koju drzi mesingani zavrtanj, viljuskastim, ostetite zavrtku, a sa ovim kljucem, cevka prodje kroz otvor i onda zavrtanj prihvati sa 5 strana i odvije ga bez ostecenja. Ostecenje tog zavrtnja donosi vecu kolicinu stresa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Jun 28, 2018 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Imam i ja neke "sitne" kljuceve ove vrste i sluze mi samo za "sisice" za izbacivanje vazduha iz kocione instalacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Jun 28, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da li može recimo na okastom da se iseče brusilicom taj deo? Palo mi na pamet da prepravim ključ, neki stari, ako nekad zatreba za nešto???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa u principu moze ali kao sto vidis na slici, ovaj ima mnogo deblje zidove od obicnog okastog. Za neke manje sile bi verovatno posluzio u iseceni okasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Jun 28, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Za manje sam i mislio, tipa sisice kočnica i slično tome. Imam minimum jedan set rasparenih ključeva pa ako zatreba da se malo poigram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 28, 2018 Ne silazi, 6534 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, đunta je napisao: šesto kantne gedore, jesu one tipski jače ali za nezgodna mesta sa malim radnim prostorom su bolje dvanaesto kantne Pre 3 sati, Arakis je napisao: . Da ali 6-kantne gedore su neuporedivo jace od 12-kantnih koje rado proklizu i postanu neupotrebljive, jedino ako su bas kvalitetne - citaj skupe... Nema kod motora ne znam kojih sila i velikih šrafova kao kod autombila il kamiona, a vrlo često je pristupačnost ograničena. Jeste problem kvaliteta, i šestokantne pucaju ko ništa kad su loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jun 28, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Astral je napisao: to bi bilo previse pametno tako nazvati, mi smo to sigurno zakomplikovali . 100% ima neki nakaradni naziv da niko ne zna sta je alatka. Inace, izuzetno upotrebljiv alat, hvata maticu sa 5 strana za razliku od viljuskastog koji hvata samo 2 i visestruko smanjuje mogucnost ostecenja srafa pri odvrtanju. Zove se "Onaj kljuc za cevi za kocnise" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jun 28, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Arakis je napisao: ... Da ali 6-kantne gedore su neuporedivo jace od 12-kantnih koje rado proklizu i postanu neupotrebljive, jedino ako su bas kvalitetne - citaj skupe... Izvini sto upadam, nije pravilo da su sestougaone jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Jun 28, 2018 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si ali po prirodi stvari i debljeg zida sestougaone vaze za snaznije, narocito kod upotrebe u servisu kamiona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Jun 28, 2018 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...šta po vašarima može da se nadje! Lagano kreće sezona. Obično pripadnici romske populacije izbace na ćebence gomile raznog krša...a u kršu svačega. Polako kompletiram garnituru gedora (nasadnih ključeva) od 19 pa naviše. Nalazio sam Hazet, Stahlwille...Unior...svašta. Kad zagusti pred kraj "radnog vremena" može i 3 za 100. 21 za svećice imam bar 10 komada prepravljenih za koješta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Jun 28, 2018 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo dela asortimana. Estetika nije prioritet, bitna je funkcija...obično izuzetna. Beta mi je najdraži trofej...."cijena, prava sitnica" Nešto je već modifikovano. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Jun 28, 2018 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno tragam za dobrim setom šrafcigera, a da ima svoju kutiju, po mogućstvu metalnu. Takvo nešto kod nas izgleda nema da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Beta , Bahco i Sam (francuski) ,preporuka iz 23godine iskustva.poslato pismonosom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put čujem da neko ima SAM osim mene. Imam ga oko 30 godina. Krckalica mi je polu-crkla pre 20+ godina (ne drži lepo položaj za stranu), a sami nastavci su fantastični. Sećam se da je ovaj komplet koštao oko 1000 DM u radnji kod nas. Gedore 10 do 24, jedan mali produžetak i krckalica u lepoj, plastičnoj crvenoj kutiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 4755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Beta , Bahco i Sam (francuski) ,preporuka iz 23godine iskustva.poslato pismonosomЈа би додао и SONIC.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put čujem da neko ima SAM osim mene. Imam ga oko 30 godina. Krckalica mi je polu-crkla pre 20+ godina (ne drži lepo položaj za stranu), a sami nastavci su fantastični. Sećam se da je ovaj komplet koštao oko 1000 DM u radnji kod nas. Gedore 10 do 24, jedan mali produžetak i krckalica u lepoj, plastičnoj crvenoj kutiji.prvu garnituru Sama i to je bio elektricarsko mehanicarska garnitura u ogromnoj torbi sa ogromnim izborom svih tipova kljuceva od 3 pa navise,klesta,spicangle,secice velike i male,klesta velika/ mala,srafcigeri svi tipovi/velicine,cekici,itd itd itd...Bas velika garnitura u crvenoj torbi,da ne nabrajam sve sta ima,kupio sam mozda 97me u Jugoauto radnji i kostala je otprilike nesto kao sada 2k eura.Alat je odlican,i dan-danas imam poneki komad koji je zaostao da se ne zagubi tokom 20 godina terena.poslato pismonosom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ako je za radionicu kod kuće i ne treba da bude mobilno, odlična su kolica sa alatom. Jeste malo veći izdatak ali je odmah sve pospremljeno i na mestu. Nešto ovog tipa, nije zvučno ime ali za kucne potrebe završava posao. http://link.marktplaats.nl/m1284404563?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_iosVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ako je za radionicu kod kuće i ne treba da bude mobilno, odlična su kolica sa alatom. Jeste malo veći izdatak ali je odmah sve pospremljeno i na mestu. Nešto ovog tipa, nije zvučno ime ali za kucne potrebe završava posao. http://link.marktplaats.nl/m1284404563?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_iosVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProDA da,ovo je odlicno i za radionicu.poslato pismonosom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se kotira Stanley kao marka. Ja imam neki pozitivan dojam o tom brandu, ne. https://youtu.be/zKm13wlpeDE https://www.houkematools.nl/stanley-gereedschapskar-7-lades-gevuld?gclid=CjwKCAjwsdfZBRAkEiwAh2z65g_QVM4Wr79hat3sxK6DYnr_GsO97nFKYZdxbnGPGN9ShJFEFa8JAxoCpa0QAvD_BwE Cena €399,- Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Jun 29, 2018 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodali smo nekoliko CO2 i inverterskih aparata za varenje marke STANLEY u zadnjih godinu dve dana. Firma mislim da je engleska,a aparati se prave u Italiji. Svi kupci su zadovoljni,ni jedna reklamacija. Automatska maska za varenje osrednji kvalitet,vise dobar. Odlicni trometar i petometar,odlicni srafcigeri... Cene solidne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 7, 2018 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Stanley ovde reklamiraju kao jeftini podbrend Dewalt-a, koliko je to tačno ne znam, ali ono što imam od njih radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci mesec dolazim u BG, treba mi savet gde mogu da kupim kutija za alat. Treba mi nesto sa fioke ali prenosno, ko ovo na link. http://frame.goglasi.com/frame?eid=167262950&q=Kutija za alat METALNA 3 fioke Nemora da bude neki brend, da bude ok i da je cena dobra. Gde to da trazim i ako neko zna koja cena je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dabsalati.rs/kontakt.php Imaju jako puno kvalitetnog alata. Drze dosta brendova, imaju Wiha,Knipex,Unior... Za svakog po nesto. A ako ti treba za amatersku upotrebu uvek mozes u "Uradi Sam" da odes ili "Woby House" ima ih na vise lolacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan I tako... nakon kupovine prvog motora prosle godine red je bio da pocnem i alat da skupljam Veliki korak za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...