KILEbg 1296 Napisano Jun 25, 2024 (promenjeno) Drug član, 544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ruta, lepi predeli, ima se sta videti. Bravo! Svaka cast Promenio Jun 25, 2024 član KILEbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2101 Napisano Jun 26, 2024 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1050 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan greska nije Srbija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1296 Napisano Jun 27, 2024 Drug član, 544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Sveta 5. said: greska nije Srbija ma okaci... kakava su vremena mozda postane deo Srbije 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 70 Napisano Jun 28, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko fotografija sa Gardoša. Pogled na Zemun i Beograd. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 667 Napisano Jul 11, 2024 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Spajici Tara Zaovinsko jezero, malo zabačeniji prilaz, ovaj put sam bio autom pa sam morao u rikverc da prodjem pored vikendica, jer dole nema mesta da se okrene auto, osim ako nemate neku 4x4 zverku 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marioX3 2 Napisano Jul 20, 2024 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas su ti dobre fotke sa Tare.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2394 Napisano Septembar 8, 2024 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Malo glumim @yogibear 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3543 Napisano Septembar 30, 2024 (promenjeno) Drug član, 1278 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Možda je neko ranije i spomenuo, ali vredi ponoviti, put Kučevo - Majdanpek - Zaječar je fenomenalna ruta! Samo poslednjih 10ak km od Majdanpeka do raskrsnice Bor-Zaječar je loše, a sve ostalo je nov put završen ove godine. Nestvarna priroda, dobar asfalt, puuuuno lepih krivina i malo saobraćaja (mada ima kamiona i traktora pa oprezno). Promenio Septembar 30, 2024 član PremieRacing 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 362 Napisano Septembar 30, 2024 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slazem, predivna ruta, narocito ovako ujesen! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 362 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, da li neko možda ima informacije o ovim putevima? @PremieRacing je napisao za Kučevo - Majdanpek - Zaječar, kako je sa ovim ostalim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3543 Napisano Mart 25 (promenjeno) Drug član, 1278 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nmg i nznm do tančina, ali sve je to manje-više isto - ili je potpuno nova podloga ili je zapušteni krš od puta Majdanpek - Rgotina je top, topova. To sam opisao u prethodnom postu. Idi obavezno i ovo od Majdanpeka za Negotin preko Štubika i svrati kod Braneta na ovčetinu Do Štubika je lošija podloga, od Štubika do Negotina nov put. Majdanpek - D.Milanovac loša podloga, a Majdanpek - Žagubica (ako ne grešim) užas i katastrofa. P.S. ako voziš Transalpa kao što piše, svi putevi su ti super. Samo neke vozi laganije od drugih. Promenio Mart 26 član PremieRacing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15320 Napisano Mart 25 Integrisan, 8082 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Majdanpek Donji Milanovac je loš put. Jedino ako ga nisu uradili, ali tu slabo ko ide i uglavnom se izvlače drva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 732 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 Prijavi odgovor kao problematičan @sst odlicni su svi navedeni putevi za obici, svaki na svoj nacin, ususkani u prirodu, ima i dosta mesta da skrenes na makadam i u sumu, prosto da se raspametis. Podloga losa preko NP Djerdap i od Majdanpeka do Zagubice, ostalo je asfalt super, sa tvoje mape sto si obelezio pravce... Ali predlazem i da malo lutas, neces pogresiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 588 Napisano Jul 27 Svrati ponekad, 356 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja sa mojim klincem napunio 12 god. pa prva njegova dalja vožnja po Srbiji. U 2 dana nekoliko planina,jezera,reka milina za oči i odmor za dušu. Evo mape, lep i dobro poznat krug. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 1101 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Природа је уметник који не престаје да ствара! Субота јутро, у Ваљеву је киша ромињала и било је хладно да сам размишљао 'шта ћу'? Поранио пре зоре, 05:30ч и поред тога што сам вече пре тога све спаковао, везао на мотор, и остало. Само је врела пита остала да се убаци кад се ујутру испече, јер жена увек ме прати са нечим да имам уз пут, или гредом. Крећем, нека пада. Пратило је поприлично, греју ручке, греје дупе, обучен али се осети. Ееее, а прошле године 18. Новембра возио Босну. Прва пауза из Земуна кренем ка Панчеву и на једној пумпи између Крњаче и Панчева станем, да једем, да дотичим, да се добро угрејем. Панчево, Црепаја, Ковачица, Падина, Самош, Јарковац, Неузина, Сечањ, Јаша Томић. Станем после Црепаје, НАЈВЕЋИ ВЕТРОПАРК У СРБИЈИ - Ковачица, ветропарка који има 38 ветрогенератора инсталисане снаге од 104,5MW, што струјом може да снабдева чак 68.000 домаћинстава, да фотографишем мотор у равници, а иза ветрењаче Ветротурбине. таман скинем део опреме, сиђем да уватим кадар, стаје камион испред мотора, прошао је мало. Излазе два човека, да ли је све у реду, треба ли помоћ? Колико су ме одушевили, колико сам био захвалан што има таквих људи, ја нисам смео да кажем да хоћу да фотографишем и самоусликам себе, већ рекох да зовем друга да видим где се налазимо и јесам ли на добром путу. Х ЛАЖ! Х У овим *ситуацијама може се сматрати оправданом ако је мотивисана жељом да се спречи већа штета или да се заштити нечија добробит. И стигнем у Јашу Томић. Ово обиђем кроз 30мин све и на чај и кафу. Чај да греје руке и прсте да не отпадну а кафа, мерак! Плаћам и причам жени која ме угостила свој план, видим није нешто јасно њој, па како ћеш тамо, прво иде ово, па оно... мислим се, имам ја све уписано, па ћу тим редом. Они коју су били позвани за овај пут, да сте ишли, верујем да би рекли пресабаери се или се одвојили па се негде нашли, чекали. Сад видим да је ово све било накарадно, идем тамо, па се вратим, па опет по истом путу, неки путари су ме гледали, могу да замислим теорија њихових или каква сам тема био за забаву, Прођем кроз место које ме посла чека опет, и тако пута 4! Бока, Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. ово је било у плану да дођем до тих жена, а нисам јбг. јер моја браћа су кренула стари занат, обрада вуне, купили су вуновлачару. лично сам вадио мере за каишеве, сређивали, утезали, РАДИ! Ко има овце, прво печење па за вуну да преговарамо. или ако хоћете да пуните јорган, јастуке, ту смо, најфинија вуна! Сечањ, 'Тамишки краљ је скулптура која доминира на уласку у Сечањ и привлачи пажњу путника. -Интересантна је прича о његовом настанку. Наиме, подручје Сечња је изузетно богато археолошко налазиште. Један мој друг једном ми је донео малу издеформисану фигурицу у којој сам успео да препознам Исуса са процесионог крста. Он је био сав изувртан вероватно како су га превртали плуговима или ко зна чим па су му ноге личиле на рибљи реп. Иначе је Исус у том неком времену око 12. века приказиван као краљ са круном на глави. Тако сам добио инспирацију у митском мочварском краљу да направим једну велику скулптуру на улазу у Сечањ. Митско биће из мочвара или Исус, зависно од тога како га ко доживљава, искочило је на насипу који иако је на плавном подручју, никада није био плављен. Од идеје до финалне реализације прошло је готово пет година. Ако у почетку и није било правог разумевања ове скулптуре (неки медији у окружењу су га чак прогласили највећом скулптуром Исуса на Балкану иако она не представља Исуса), сигуран сам да ће неким новим генерацијама она представљати симбол препознавања. ' Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. Почетна - Hram svetog velikomučenika Dimitrija, Sečanj HRAM-SV-DIMITRIJA-SECANJ.RS Храм Св.Великомученика Димитрија-Сечањ Добродошли на званичну вебсајт презентацију Храма у Сечњу Читања за Сваки Дан Храм Св.Великомученика Димитрија-Сечањ... Овде сам примљен и уведен у Храм, од протонамесника и старешине Храма оца Ивана Мучалова ког овом приликом најсрдачније позрављам и да останете прави истински пастир наше вере и да окупљате у слави Бога ваше стадо и да се ширите, у просторије где отац Иван Мучалов држи беседе, где долазе најмлађи, млади старији да се друже, затим добио благослов и поклоне, контакт и остварио контакт за живота. Слава Богу за тај дан и познанство! Позивам све 08.11.2025. на Митровдан на први јубилеј 30 година од освећења храма. Ко пролази кроз Сечањ, ево предлога за поткрепљење. Naslovna - Salaš Stanković – Restaurant & Hotel SALASSTANKOVIC.COM Salaš Stanković u Sečnju, Banatu, hotel 4 zvezdice i restoran, gde se savremeni komfor susreće sa tradicijom i prirodom Из Томашевца за Орловат, проблем, ДАЉЕ НЕЋЕШ МОЋИ! Мост није у функцији, мапа показује овај пут, 4.3км - 7мин, али не може. Натраг ка Ботошу па Ботошким друмом. Имам снимак како сам прилазио осматрачници са неким колцем јер испод има кућица за пса, мислећи да је везан на неком ланцу да чува да не може свако да се попење. Само варка, попео се. Неке људе нисам успео да нађем, неке локације зацртане што су биле по местима нисам сад стигао да посетим, али вратићу се сигурно на овај пут и крај. наставиће се и надовезати на ово... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 464 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 480 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga kada vidim ove slike iz Banata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...