Jump to content

Moto Zajednica

Smilja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pančevo
  • Motocikl
    BMW F650ST

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Smilja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Hvala obojici na savetu! Nakon 2 sata čačkanja problem je rešen. Iskreno, nemam pojma šta sam mu uradio i vrlo moguće da je slučajno proradilo. Skinuo sam štinik ruke, i nešto čačkao oko tog prekidača sa donje strane ručice i u nekom momentu je proradilo. Koristilo mi je i uputstvo sa ovog linka: https://faq.f650.com/FAQs/FrontBrakeSwitch.htm#Adjusting F650 Front Brake Switch
  2. Pozdrav ljudi, Primetio sam da se štop svetlo ne pali na pritisak prednje kočnice. Sa nožnom sve radi kako treba. Radi se o BMW-u F650ST 1997. godina. Pročitao sam da može biti osigurač prednje kočnice ali nemam pojma šta i gde treba da gledam. Laik sam, a i ovo mi je prvi motocikl koji posedujem. Da li imate neki savet i vredi li da pokušavam sam ili da vozim kod majstora? Hvala!
  3. Pozdrav kolege, Posle nekoliko meseci pretrage na oglasima i iščitavanja uglavnom ovog foruma, pre oko mesec dana sam kupio svoj prvi motocikl. BMW F650ST 1997. godina. Ukratko, prvi primerak koji sam otišao da pogledam uživo sam i kupio. Ne razumem se u mehaniku i motocikle generalno. Vlasnik je bio mojih godina, nije preprodavac, motocikl u sasvim korektnom stanju za godine, ne dimi ni malo, ne troši ulje uopšte, tragova korišćenja jako malo i to tamo gde je i očekivano, diskovi u dobrom stanju, pločice stavljene nove. To je sve što sam ja uspeo da vidim na motoru pri kupovini. U suštini, cena mi je odgovarala, vlasnik je bio iskren, motor izgledao lepo i nisam mnogo razmišljao. Motor sam odmah odvezao kod majstora Bobana i zamenio sve tečnosti i filtere, stavio novi akumulator, očistio i podmazao lanac. Majstor kaže da je motor u jako dobrom stanju, tako da sam imao sreće. Vizir je napukao i to ću pokušati da nabavim kod čuvenog Ivana (nalepnica je zalepljena na napukli vizir pa sam u dilemi da li da pokušavam da skidam ili da čekam da istekne u junu i onda menjam). Sedište je baš ishabano pa ću ga presvući kod Neše tapetara u Kačarevu. U prethodnih mesec dana sam prešao oko 600km i naravno da su utisci odlični. Ustalom, kako i ne bi bili kada sam ostvario dugogodišnju želju. Mane koje sam za sada primetio: - očajna zaštita od vetra pri brzinama većim od 100km/h. Sigurno ću uraditi povišeni vizir jer sam visok 190cm i to prosto mora. - nema šestu brzinu, a dobro bi došla. - nema pokazivač za nivo gorivo u rezervoaru (to sam znao i pre kupovine, a i realno nije neka mana. Ko god da ima savet, predlog ili opasku, sve primam k znanju jer zaista nemam iskustva. Šaljem i par slika da se pohvalim.
  4. Pozdrav svim članovima! Zovem se Vladimir, 29 godina, živim u Pančevu, a odrastao u Deliblatu. U novembru sam položio za A kategoriju i idem ka tome da ostvarim dugogodišnju želju da vozim motocikl. Motocikl još uvek nemam i trenutno sam u potrazi za prvim koji bih vozio. Interesuju me pre svega enduro motocikli, tako da merkam Hondu Transalp xl650, BMW F650GS, Suzuki DL650 v-strom i tome slično. Forum koristim kao izvor informacija pa neće škoditi i da se registrujem. Svaki savet je dobrodošao jer trenutno niti znam mnogo o motociklima, niti imam ljude u neposrednom okruženju koji su motociklisti. Uzdravlje!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja