misa-pei 7226 Napisano April 12, 2018 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To je onaj GS što je pao s nadvožnjaka pa ga udario voz? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8470 Napisano April 12, 2018 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan To je onaj GS što je pao s nadvožnjaka pa ga udario voz? VerovatnoПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 16, 2018 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo, po ko zna koji put da pohvalim Miloša i ekipu. Fantastični ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 17, 2018 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav Losmi kakva bre ekipa. Dodjem tamo moram prvo da popijem nesto (kafa, sok, voda)... onda mi Losmi nudi nesto slatko S T R A S N O.. plan mu je sigurno da me ubije. A citav proces registracije moram da cekam citavih 5 minuta plus koji sekund vise dok mi ne zalepe nalepnicu. Sve u svemu covek jedva da prezivi ovo mucenje Naravno najbolja ekipa koju ne treba menjati. p.s. Ja jos uvek cekam obecani pasulj samo da se zna :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 21, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Moras da imas opciju u opremi da radis motore na valjcima za kola tako sto se jedan valjak gasi...da ne objasnjavam previse... Bane,Miso,Sale...kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 21, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Andreja,Pajo,Ceh...hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7226 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan IU tako, dođe najgori dan u godini. Treba se istresti za auto i motor. Naravno, sve to mi padne lakše kad znam da je tu Lošmi i njegova firma. Sve savršeno urađeno, čas posla. Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Hvala, matori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petrone 7 Napisano Februar 29, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility city 125 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao kod njih skuter a onda i auto. Kao i u prethodnim postovima, profesionalno, brzo, opušteno. Pozdrav za Miloša i ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Februar 29, 2020 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Miloš je legenda, odlična saradnja uvek. Preporučujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 29, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kod njih tehnicki za skutere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 34 Napisano Mart 2, 2020 U prolazu, 63 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao motor po drugi put, jutros pozvao za par sati sve gotovo. Svaka preporuka za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, kod Losmija bi bilo cudo nevidjeno da se desi da ne bude sve perfektno i brzo odradjeno Postavio je jaaaako visoko letvicu ljubaznosti i usluge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petrone 7 Napisano April 4, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility city 125 ccm Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran 100%, ali za 125 ccm devojka iz Lošmijeve ekipe reče oko 8000 d, kad sam ja registrovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Brate, posle svega sto sam procitao ovde vidimo se pocetkom juna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano April 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... i nećeš pogrešiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 24, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je trenutno stanje sto se tice skidanja crash barova, nosaca kofera, led svetala, povisenih vizira, topova i ostale opreme? Sta prolazi sta ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 904 Napisano April 27, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2086 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Зависи где радиш технички, зовеш прво и провериш, мсм тако би ја урадио. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 27, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Paaa mislim da smo u temi GM moto za njih pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prolazi nista sve moras skinuti. Motor mora biti cista fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1821 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je trenutno stanje sto se tice skidanja crash barova, nosaca kofera, led svetala, povisenih vizira, topova i ostale opreme? Sta prolazi sta ne?Sve prolazi, ne skidaj nista, odes pa pitaš na tehnickom pre uplate, ako ne moze, odeš kod onoga gde može.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Marko Mk4 said: Ne prolazi nista sve moras skinuti. Motor mora biti cista fabrika. Pricas uopsteno ili kod Milosa GM moto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Ferty_ je napisao: Paaa mislim da smo u temi GM moto za njih pitam Sve si lepo napisao, a odgovor sam ti napisao. Ja sam skidao maglenke i kofer, imam PIAA sijalicu koja je kako xenon ali je sijalica nije xenon to nisam dirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ok sijalice, maglenke i kofer to se svakako skida i nigde ne prolazi. Problem su nosaci kofera top, bocni i crash barovi jer se pola toga rastura. Vizir se lako skida na 4 srafa. Top je na 2 srafa, a neko i nema originalni vec Robertov, negde mu je ispao zguzvao se. Kao iz fabrike ne moze biti vise nikad jer je samo top preko 700 evara. Hvala za dosadasnje odgovore Marko. Vidim vozis Winga pa nemas bocne nosace i crashove. Zna li neko nesto za taj deo price? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15431 Napisano April 28, 2020 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Ferty_ je napisao: Zna li neko nesto za taj deo price? O's po zakonu ili drugarski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Po zakonu dok se dokupe originalni delovi i plate majstori da poskidaju sve sto treba da se skine i posle vrate na mesto potrebno je 800e. Tako daa...ako moze "onako" Uostalom sto nagadjamo kad Milos treba da kaze sta prolazi i to je to. A po zakonu i drugarski svi mozemo na neku turu i kolace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...