doktor 4762 Napisano Septembar 26, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To mu dodje ako ja dobro racunam od nesto preko 5l-6l/100km, tj. nesto malo vise od BMW-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Mart 21, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima da kupi Triumpha Tigera 800 i 800XC novog mogu da mu sredim extra popust (cisto drugarski posto su meni ponudjeni) skoro 2000e ispod cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koja bi bila cena običnog 800,ne XC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Octobar 9, 2013 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je noob pitanje. Tockovi/gume naprijed 90/90 ZR 21, pozadi 150/70 ZR 17. Zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Octobar 9, 2013 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas i obican koji nije XC, ima Al-felne i 19 napred, 17 pozadi. Ovaj je zamisljen kao direktan konkurent BMW F 800 GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Octobar 9, 2013 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno. Manja razlika pa se ne vidi onako od oka. U cemu je stos i zasto je prednji veci od zadnjeg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Octobar 9, 2013 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kod svih enduro naklonjenih bike-ova, prednji tocak je veci...sto je vise enduro, veci je prednji tocak. Bolje gazi neravan teren. Ovaj 17-19 je u klasi svih maxi endura=udobnost na losijim putevima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Octobar 9, 2013 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala doktore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim bicu usamljen u ovoj temi Juce stigao. Tiger 800 xrt 2019. god. Sa predjenih 13.500km. Juce dam uspio provozati nekih 20km i kez je od uha do uha. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Octobar 30, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, mali_veseljak said: Koliko vidim bicu usamljen u ovoj temi Juce stigao. Tiger 800 xrt 2019. god. Sa predjenih 13.500km. Juce dam uspio provozati nekih 20km i kez je od uha do uha. Cestitam. Ja bih jurio XC model od 2010. do 2014. god, jer od 2015 su ga nakrcali elektronikom. Za sad videh bukvalno samo jedan primerak u Beogradu na ulicama, nema ih uopste... I gledajuci strane sajtove, poprilicno i ti raniji modeli drze cenu Fascinantno mi je koliko je motor upravljiv cak i sa 21 inc napred tockom, sto se moze videti iz prilozenog klipa Promenio Octobar 30, 2021 član filipfg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo xrt. Kod njega je naprijed 19. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 31, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2021 at 11:41 AM, filipfg said: Fascinantno mi je koliko je motor upravljiv cak i sa 21 inc napred tockom, sto se moze videti iz prilozenog klipa Bome si u pravu. Danas sam odvezao nekih 100km i uzivao. Daleko lakse se obara i vozi nego Tracer 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Octobar 31, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, mali_veseljak said: Bome si u pravu. Danas sam odvezao nekih 100km i uzivao. Daleko lakse se obara i vozi nego Tracer 700. Da ne pricamo o karakteru masine, ta 3 cilindra imaju dusu sto bi se reklo u odnosu na sve sad sto se pravi u paralel twin izdanju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano Novembar 3, 2021 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam komšo!! Moramo se negdje vidjeti,onako usput,da se pogleda mašina!! poslato sa nove rupovke sa kurblom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 3, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Najmanji problem je da se vidimo i popijemo pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 13, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 13, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ulje i filter ulja zamijenjeni. Pricekacu jos koji dan pa pakujem u zimski san. Preko zime malo cackati oko motora i upoznavati ga. Nabavio sam i tuneecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 26, 2022 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Druzimo se za sve pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano April 26, 2022 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @mali_veseljakod čega je mehanizam za obaranje tablice, može li se tokom vožnje podići? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 27, 2022 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Metalna je konstrukcija. Tokom voznje se moze i podici i oboriti pomocu zice. Slikacu ovih dana pa okaciti. Malo je ruzno farban i konstruisan pa zelim to prilagoditi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano April 27, 2022 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan komšo kad kafu pijemo,da vidim to čudo?? poslato sa nove rupovke sa kurblom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,Planiram uskoro da postanem vlasnik jednog XCa. Vidim da ih nema kod nas mnogo. Sretoh jednog na povratku iz Trebinja pretprošli vikend i oduševio sam se motorom. Položajsedenja mislim da je idealan za đene 188cm i 110kg. Ja trenutno vozim Transalpa 700 i sve mi odgovara sem naravno malo više snage...Da li ima problema sa nabavkom delova u Srbiji za Triumph generalno? Da kažem standardne zamenske delove tipa filter ulja, vazduha, diskovi, paknovi lančanici i to jel teško nabaviti?Nisam našao neke široke diskusije po forumu do sad ....Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Jun 23, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga probao pre 2 god,polozaj sedenja je bas bas dobar. Ovaj iz marinkove bare ,zaboravih kako se zvaše,koji ih servisira kaze da ima delova sasvim normalno kao za svaki motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Čuo sam za nekog Vuka...ako je to on onda ok...Ako ne svakako ćemo naći...bitno je da ima.Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Jun 23, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Mimeola je napisao: Hvala! Čuo sam za nekog Vuka...ako je to on onda ok... Ako ne svakako ćemo naći...bitno je da ima. Sent from my AC2003 using Tapatalk Ma poznat je on u tom mehanicarskom svetu Mozes da odes da ga pitas ,normalan je covek i pristupacan. Bio sam tada kada sam hteo da ga kupim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...