Jump to content

Moto Zajednica

Nalepnice - prepoznavanje

Recommended Posts

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

@ Drugari

Pokusavam da vam objasnim da nalepnice tipa: JA PAZIM... , I JA SAM..., DRUG NA ..., DETE U ... ZENA VOZAC ... itd

su nalepnice tipa obavestenja, obicno su ruzne, drecave i stavljaju se silom prilika ili iz nekog zezanja.

Sad, mozete li zamisliti neki nov (ili kao nov), lep moderan auto, sa branikom u boji karoserije, sav obao i lep i neku grdobu od nalepnice i spreda i od pozadi, ja mislim da je to malo verovatno. Takodje znam da se takva tvorevina nece naci na mojim kolima. Medjutim nisam ja bitan, razmislite samo koliko ste ovih prethodnih nalepnica videli po kolima... ni jednu... zasto, zato sto su ruzne! Lepljene su svuda, po motociklima, po koferima, po kacigama, ali bas ne i po kolima! Eventualno po nekim starijim i oronulijim kolima, ali po novim ne.

Ono na sta bih ja eventualno, pristao je skladna nalepnica, pozeljno bez teksta, neki stilizovani motor ili tako nesto, pozeljno uradjena samo kao outline, sa OBAVEZNO znakom BJB kao sastavnim delom. Sto se tice drugih motorista ili neka nose BJB ili neka prave sebi i raspravljaju o tome na nekom svom mestu.

Pozdrav

Razmislite o ovome pre nego sto me napljujete...  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Nesto se bojim da od ovoga nece biti nista,jer svi imaju neke zelje,tipa da je malo veci ,da je malo manji,da pise ovo,da pise ono..........

Stampajte neku nalepnicu,bez nekih preteranih gluposti i neke normalne velicine i izgleda,ja uzimam jedno 6 komada.

• Drug član, 1260 postova

@ Drugari

Pokusavam da vam objasnim da nalepnice tipa: JA PAZIM... , I JA SAM..., DRUG NA ..., DETE U ... ZENA VOZAC ... itd

su nalepnice tipa obavestenja, obicno su ruzne, drecave i stavljaju se silom prilika ili iz nekog zezanja.

Sad, mozete li zamisliti neki nov (ili kao nov), lep moderan auto, sa branikom u boji karoserije, sav obao i lep i neku grdobu od nalepnice i spreda i od pozadi, ja mislim da je to malo verovatno. Takodje znam da se takva tvorevina nece naci na mojim kolima. Medjutim nisam ja bitan, razmislite samo koliko ste ovih prethodnih nalepnica videli po kolima... ni jednu... zasto, zato sto su ruzne! Lepljene su svuda, po motociklima, po koferima, po kacigama, ali bas ne i po kolima! Eventualno po nekim starijim i oronulijim kolima, ali po novim ne.

Ono na sta bih ja eventualno, pristao je skladna nalepnica, pozeljno bez teksta, neki stilizovani motor ili tako nesto, pozeljno uradjena samo kao outline, sa OBAVEZNO znakom BJB kao sastavnim delom. Sto se tice drugih motorista ili neka nose BJB ili neka prave sebi i raspravljaju o tome na nekom svom mestu.

Pozdrav

Mislim da je boki.64 napisao sustinu

Sto se mene tice AMS - BJB logo mi je sasvim dovoljan i to cu da stavim na svoj auto

Sada me zanimaju samo odgovori na tri pitanja:

1. Koja velicina?

2. Da se lijepi sa unutrasnje strane stakla ili ne?

3. Prozirna ili ne (ako ne - koja boja osnove)?

Sto se mene tice mislim da bi trebala biti velicine otprilike kutije cigareta (tacna velicina u milimetar bi zavisila od tehnickih uslova), da se lijepi sa unutrasnje strane stakla kako ne bi spala prilikom pranja i da bude prozirna

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Ja sam zalepio i one stare na kola. A oba automobila su mo nova sa branicima u boji itd. Zalepio sam na zadnje staklo da slucajno ne ostetim boju ili nesto.

I ja bih podrzao potpuno ovo sto je Boki.64 napisao.

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: Suzuki RF600R

@pogani

Ako Pablo odobri mogu ti ja poslati logo.

Hvala, ali dobio sam logo... Ne pratis pomno. :)

@ Drugari

Medjutim nisam ja bitan, razmislite samo koliko ste ovih prethodnih nalepnica videli po kolima... ni jednu... zasto, zato sto su ruzne! Lepljene su svuda, po motociklima, po koferima, po kacigama, ali bas ne i po kolima! Eventualno po nekim starijim i oronulijim kolima, ali po novim ne.

Pozdrav

1. Nemoj da mi vredjas nalepnicu! :)

2. I drugi motociklisti su motociklisti sto bi znacilo da su deo nas i logicno je da im se javis na putu iako nisu clanovi BJB-a!

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

A šta fali i tome što nalepnicu neće nositi ljudi koji nisu na BJB??

Razmisli malo i ovako:

Postoje dva tipa ljudi koji nisu na BJB: oni koji ne žele i oni koji ni ne znaju za nas. Za one prve ne želim da polemišem, a za ove druge bi mi bilo vrlo drago da ih nalepnica zainteresuje, da dodju i da nam se pridruže. Postoji mnogo sjajnih bajkera koji ne posećuju ovaj forum. Njihovo prisustvo ovde bi bilo na obostranu korist...

• Drug član, 1260 postova

A šta fali i tome što nalepnicu neće nositi ljudi koji nisu na BJB??

Razmisli malo i ovako:

Postoje dva tipa ljudi koji nisu na BJB: oni koji ne žele i oni koji ni ne znaju za nas. Za one prve ne želim da polemišem, a za ove druge bi mi bilo vrlo drago da ih nalepnica zainteresuje, da dodju i da nam se pridruže. Postoji mnogo sjajnih bajkera koji ne posećuju ovaj forum. Njihovo prisustvo ovde bi bilo na obostranu korist...

Mislim da je malo bajkera u Srbji koji nisu culi za BJB

• 侍, 671 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650

Što neko reče - na bjb-u sam dosta toga saznao, naučio, upoznao dosta ljudi, u neku ruku se osećam kao dužnik, te ne bih imao ništa protiv da se nađe tu, sa druge strane - kao i u svemu, generalno govoreći u srpskom narodu - postoje raskoli, pa jbg nije bjb u manjini pa da toliko moramo da pazimo na sve koji ne vole bjb, čak i da jeste ja verujem da u svakom slučaju neće biti nalepnica više nego članova, a opet i ako ne stavimo logo -0k ... mislim da tema ispada iz koloseka...

U Srbiji svi večito brinu da ne uvrede protivnika, a onda mu se protivnik na*ebe majke iza prvog ćoška, meni je već muka od toga!

...U Srbiji svi večito brinu da ne uvrede protivnika, a onda mu se protivnik na*ebe majke iza prvog ćoška, meni je već muka od toga!

Tako je, brate sektašu :)

Mislim da nema razloga da se ne stavi logo BJB-a. Ideja potiče sa ovog foruma, odnosno od njegovih članova.

Ajde da čujem argumente zašto ne staviti logo? Stidite ga se ili šta?

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Ja bi stavio i logo i trougao..

Sta zna tamo neki brka ili uopsteno mali broj vozaca poznaje nas logo..Ovako zajedno mozda ?

Ili neko trece resenje?

• Ne silazi, 6637 postova
  • Motocikl: đački pešački

Alo, polako. Uopšte se ne postavlja pitanje dal treba metuti značku BJB-a, treba i to sa ponosom i ko što reče Maksa, sa zahvalnošću, ja lično da nije bilo škole dobre vožnje bi već bio možda pokojni, ne daj Bože nikom. Radi se da napravimo opšte prihvaćenu nalepnicu da mogu svi da je okače, čak i oni koji nisu naši istomišljenici.  Al mislim da ne treba ostale motordzije da prisiljavamo da meću naš logo nit da ih zato što neće da im uskraćujemo moto ravnopravnost i bezbednost na ipak neki način, nit da se mi izdižemo iznad bez obzira što jesmo mnogo kvalitetniji i imali bi puno razloga i prava na to, zna se to i bez značke. Ja sam za to da se BJB amblem uradi zasebno, stilizuje lepo, mašti na volju da ga je milo oku videti i po kome će se videti odma da smo sabraća i po točku i po krvi.

U Srbiji svi večito brinu da ne uvrede protivnika, a onda mu se protivnik na*ebe majke iza prvog ćoška, meni je već muka od toga!

Sad ispade da su nam drugi motoristi koji nisu na BJB protivnici?

Bilo kako bilo, nalepnica ce biti gotova za 5 minuta.

Pogani, Maxxa se nije najbolje izrazio. Pre će biti da je mislio na "neistomišljenike"... A to nikako ne znači da je bilo ko "protivnik"

Nalepnica je uradjena nagrubo, ako budemo nju radili pravice se ponovo ista ali mnogo finije.

U krug ima mesta za text, boje mozemo menjati, motoric... Vecajte pa sutra prepravljam...

8aRkV_logorqyz.jpg

Pogani, pohvala za trud, medjutim po meni ne valja. Ovako izgleda kao modifikovani logo BJB-a i ništa više. Bez uvrede!

Pogani, pohvala za trud, medjutim po meni ne valja. Ovako izgleda kao modifikovani logo BJB-a i ništa više. Bez uvrede!

Ja stvarno ne znam sta vi hocete...

Glas razuma. Daj uradi onaj trouglasti a u opvaj BJB meti neki normalan motor.

Sutra uvece cu napraviti, ne mogu sada nemam zivaca vise!

Trouglasti i ovaj? Oba?

Dajte mi smernice... Nacrtajte na papiru pa skenirajte ili u paintu, ma kako bilo, samo da znam u kom pravcu da idem ( i bilo ko drugi ko je voljan da pravi)...?

Za BJB nek stilizuju momci koji to gledaju sa umetničkog aspekta, a za trougao, okreni ravnu stranu gore, napise uz linije spolja a siletu motora doteraj po Maxinim smernicama. Odmaraj do sutra, mani na sili bez volje da radiš.

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Ili to, ili "Save The World" varijanta.

@đunta, brate, trougao kupi u prodavnici auto delova ako ti treba!

@pogani, polako, pa nije sablja za vratom da se to zavrsi  veceras ili sutra, neka prenoci (mozda đunta smeksa  ;D).

Ili to, ili "Save The World" varijanta.

@đunta, brate, trougao kupi u prodavnici auto delova ako ti treba!

@pogani, polako, pa nije sablja za vratom da se to zavrsi  veceras ili sutra, neka prenoci (mozda đunta smeksa  ;D).

Oću il kod luisa il drugar da mi napravi od fluo trake da zalepim iznutra na pklopac kofera pa ako  ustreba, otvori se  kufer i eto sigurnosnog rešenja. A ti, uzmi reprodukciju onog sincokreta VanGoga. Bar se slažemo da Pagani odmori. Nisam ja apriori za trougli, sam se nametnuo il ga neko poturio. Može i okrugao, pa šestougao ala stop znak, sve da što više liči na saobraćajnu nomenklaturu. Ajd da smekšam, može elipsoid, ala oko.Svaki taj znak može da ima ispod šlajfnu sa BJB  znakom  i BJB.COM koju bi stavljali, opet ko hoće a da i drugima pružimo šansu da se indentifikuju ko motoristi, pa nek iseku ako baš niste za dve zasebne što bi po meni bilo lepše. Zaseban znak pa napred na blatobran il vizir, pa na bokove...ne sumnjam u umetničku stilizaciju nit ću da se mešam.  ( :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja