Mr. No 558 Napisano Maj 8 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Csaba mi je nedavno doneo iz Louisa par stvari (+15%) tel: 061 265 3118 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2493 Napisano Maj 17 (promenjeno) Drug član, 1597 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 3. 2023. at 13:30, živke je napisao: Ovaj set, trenutno je 40 evra: https://www.louis.at/de/steckschluesselsatz-94-teilig-metrisch-10018711?filter_article_number=10018711 Kako si zadovoljan sa gedorama, jesi li koristio? Gledam taj set i još jedan, dvoumim se koji da pazarim. Craft-Meyer STECKSCHLÜSSELSATZ 94-TLG METRISCH CRAFT-MEYER WWW.LOUIS.DE Craft-Meyer STECKSCHLÜSSELSATZ 94-TLG METRISCH CRAFT-MEYER günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf Rechnung ✓ Kein Risiko ✓ Kostenlose... Rothewald STECKSCHLUESSELSATZ ROTHEWALD 45TLG. METRISCH WWW.LOUIS.DE Rothewald STECKSCHLUESSELSATZ ROTHEWALD 45TLG. METRISCH günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf Rechnung ✓ Kein Risiko ✓ Kostenlose... Promenio Maj 17 član Milanezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5276 Napisano Maj 17 Drug član, 1881 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi nisam koristio nešto mnogo, ali zadovoljan sam, nisam primetio nešto loše. Za te pare teško da ćeš naći nešto bolje. Imam i jedne sa KP što sam kupio pre ovih za sličan novac - nebo i zemlja je razlika. Sve planiram da ih stavim opet na KP , ali nikako da to i uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Maj 17 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Luisu pazario ovaj prvi set pre jedno 5 god. Samo je brend ovog ispod ali iisto sve pa i cena koliko se sećam, isto bilo veliko sniženje. Prezadovoljan kvalitetom, nemam nikakvih zamerki do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1819 Napisano Novembar 8 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 5. 2024. at 14:20, Mr. No je napisao: Csaba mi je nedavno doneo iz Louisa par stvari (+15%) tel: 061 265 3118 Jel ovo aktuelno, može da se pozove čovek i dogovori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Novembar 9 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, ironhorse said: Jel ovo aktuelno, može da se pozove čovek i dogovori? Od tada nisam imao kontakt sa njim. Pozovi, mislim da on to inače radi - i ja sam dobio kontakt na sličan način i pozvao i dogovorio se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16267 Napisano Novembar 9 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jel Bera vise ne donosi, zovem ga na 062-824-0866 ali se niko ne javlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...