bokilic 6100 Napisano Maj 23, 2022 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Imam 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Maj 25, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan I dalje u potrazi za diznama. Moze i jedan komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan De brat okaci sliku te dizne da znam sta trazimПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Maj 25, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan izbolte Ov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna kod meneПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Maj 25, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Niđe nikog, aman se svi vozeI ja sam moju plavušu nakon misec dana provoza. Obradovali jedno drugo..Poslato priko Ténéré 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A vozamo se, vozamo...U subotu smo napravili manji djir po Rumuniji, kratko ali slatko Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9357 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci! Čudna mi nešto Dekijeva Tenera, nema karburatore?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je to bokser tenere…Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mu rekao da pokrije kakvom kesom cilindre, sramota tako Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 30, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Tenera bila u faulu neko vreme,bmw od drugara bio na prodaju a stajao kod mene u garazi lako dostupan pa smo ga trosili malko mesto tenere hahahaha. Membrana shibera na teneri bila pukla pa nesto prelivao gorivo kroz tubu.... Ali juce smo napokon sve to sredili i ushtelovali, dodushe sa pozajmljenim delovima delimicno. Sad treba da nadjem jebene tube al da su dobre i da to namontiram i vratim ljudima sta dugujem. Naruceni setovi sa alija stigli ali delovi unutra ko zna od kojeg modela, od stenere jok. Potrošnja auto put 120 prosek 6.4lit.P. S. Bembara je zverka. Narocito mi tesko pao povratak na yamahu kad sam se malo naviko da motor moze tako lako i sigurno da ukoci he he he. Ali udobnost u voznji polozaj na teneri, ne prejebivi.Slika sa tubama pokazuje sta je trebalo (levo) a sta sam dobio (desno) Super Ténéré 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da vratis sta si duzan hahaha, tesko da ces za ovog zivota uspjeti Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pokazi sveckeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9357 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste da mu upasujete ajnšpric sa benkice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Maj 30, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, deki295 je napisao: Tenera bila u faulu neko vreme,bmw od drugara bio na prodaju a stajao kod mene u garazi lako dostupan pa smo ga trosili malko mesto tenere hahahaha. Membrana shibera na teneri bila pukla pa nesto prelivao gorivo kroz tubu.... Ali juce smo napokon sve to sredili i ushtelovali, dodushe sa pozajmljenim delovima delimicno. Sad treba da nadjem jebene tube al da su dobre i da to namontiram i vratim ljudima sta dugujem. Naruceni setovi sa alija stigli ali delovi unutra ko zna od kojeg modela, od stenere jok. Potrošnja auto put 120 prosek 6.4lit. P. S. Bembara je zverka. Narocito mi tesko pao povratak na yamahu kad sam se malo naviko da motor moze tako lako i sigurno da ukoci he he he. Ali udobnost u voznji polozaj na teneri, ne prejebivi. Slika sa tubama pokazuje sta je trebalo (levo) a sta sam dobio (desno) Super Ténéré Tenera ti je odlična, sredi te sitnice i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 30, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pokazi sveckeПослато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаNemam pojma jel sme da se reklamira firma na forumu pa sam odseko malo al da sipa i vidi nesto. Elem sa kojeg sajta tube da prizivam a da ima neki štambilj bilo kakav na njima da ne budu bas no name. Super Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan El classiko je izbacio 100x taj sajt samo treba potraziti, haj vidjecu da mozda i ja porucim set kada moji budu dolazili.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 30, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kad se spomene el klasiko odma mi nekako (kedo) pada napamet. Valjda podsvesnoSuper Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan TophamZa dijelove karbova od XTZ 750 kontaktiraj ih puten e-maila.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jun 4, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ovakav sraf (duzine 5 cm, sestica) ? To je sraf koji drzi poluge kocnice i kvacila na rucicama. Desni je duzi a levi je kraci. Sad me zajebava taj kraci koji drzi polugu kvacila. Stavio sam stitnike za ruke i sada taj kraci sraf ne stize do matice sa donje strane. Obisao sam sve gvozdjare i naravno nema nigde. Ako neko ima viska kupio bih jedan ili dva komada, svejedno. Promenio Jun 4, 2022 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 4, 2022 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije ga problem napraviti na strugu, pod uslovom da znaš mere. Šta se fiksira tim šrafom? Promenio Jun 4, 2022 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jun 4, 2022 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce da se mlati sa strugarima...ako neko ima neka javi pa cu da ga kupim. To je sraf koji drzi polugu kvacila i kocnice: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Marko81 said: Ko ce da se mlati sa strugarima... Drug ne znam kakva si iskustva imao sa strugarima, ali ja sam odneo desni kao uzorak, da mi napravi isti, popodne odneo, ujutru dobio drugi. Teško ćeš to naći u prodaji ja mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eve da se malo poFalim uradjenim.Zamijenjem frailauf konacno i kakoi se cini bas dobro radi da ne ureknem. Usput jos nabavljeni i koferi koje sam dugo nisanio ali ili ih nema ili su preskupi tako da bih da se zahvalim Elvisu iz Zajecara na dijelovima, a Boga mi i kolezi @Djole_ na sasvim korektnoj cijeni za kofere.Jos mi sarac fali, pa ako ima ko Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...