misa-pei 5831 Napisano Jun 28 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Bigor said: Rodjaci kako da znam koliko gasa imam u boci? Tamo n apumpi mi prodavac reve da ostavim kilo 2 da ne potrosim sve iz nje kako ne bi morali provjeravati ventil ali ja ne znam kako da provalim koliko je u njoj. Mislio sam da ce biti mozda rosna u dijelu gdje ima gasa ali nista od toga. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока To je glupost. Koji genije ti je to rekao, mislim, na kojoj pumpi? Trošiš dokle god imaš radni pritisak. Boca se otvori pre punjenja, da bude potpuno prazna, pa je onda priključe. Ja punim u Kriogasu kod Pančevca, jako fini ljudi, uvek sve sa osmehom i ne smaraju. Oni na Banjici, komplikovani su do zla boga. Te ulaznica, izlaznica, čekaš da se pojavi, ovde predaješ, tamo plaćaš, onamo podižeš... Plus proveravaju atest koji za co2 baš i nije bitan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Jun 28 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam je na pumpi Kriogas takodje kod Zmaja i lik koji mi je iznio tu bocu (Vlada cini mi se da se zove) mi to rekao. Na boci je i dalje pritisak oko 50 bara kao i kada sam je kupio.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5831 Napisano Jun 28 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti radi. Jedino što kad počne da pada pritisak, padne prilično brzo. Zato je dobro imati i rezervnu bocu. Imaš li dvostruki manometar (za pritisak u boci i radni pritisak)? Oni su oko 20e na Bubanj potoku, čini mi se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Jun 28 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, dvostruki, ja sam ga platio oko 4000.Ok hvala momci, ja rekoh da pitam za to ali nikako da se sjetim.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 29 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Jednu zanimljivost sam primetio, Hugong recimo "trazi" bas dobru masu. 3 puta jeftiniji Royal Kraft dobija luk kako god da stavis masu, bukvalno samo da je prislonis za metal. A imam skromno iskustvo i ne primecujem razliku u radu, dobro nisam probao deblje elektrode od 2,5 a mislim da bi tu bila razlika. Tako da mislim i ko hoce da proba ovaj od 65e nije losa kupovina, drugar ga ima vise godina i radi lepo. Eto cisto ako bi neko probao te male inverter da iznesem neko moje skromno zapazanje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Jun 29 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je trenutno best buy kod nas zs neku kucnu ili povremenu upotrebu? Dajte par artikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali zato kratis za masu na mesec dana.Kod mene na kzubr 500 dosla masa na 50cm.Stavis 25m² kablove i krstenu stipaljku i drzac elektrode- druga prica.Al opet pola vrednosti aparata...Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Jun 30 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2024 at 8:04 AM, Motorcyclist said: Sta je trenutno best buy kod nas zs neku kucnu ili povremenu upotrebu? Dajte par artikala. bump. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Jun 30 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist ja imam ovaj Womax 160 , nisam expert za varenje, još učim, ali kontam za tih stotinak eura da je sasvim ok. APARAT ZA ZAVARIVANJE W-ISG 160 INVERTORSKI 77016390 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Aparat za varenje invertorski - Jacina: do 160 A - Precnici elektrode fi1.6 - fi4.0 mm - Vremensko opterecenje 60% Pribor: 1.8m 16mm2 kabel držaca elektro... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Jul 1 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan U Okovu bude često pravih akcija na aparate.ispratiOvaj često spuste cenu na 14-15 Stanley Aparat za varenje WD160IC1 230V 10-160A Stanley - Okov - Beograd, Srbija WWW.OKOV.RS Napon: 230 V, Struja zavarivanja: 10 - 160 A, Postupak zavarivanja: MMA, Vrsta aparata: Inverter, Zavarivanje elektrodom: 1.6 - 4.0 mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 2 (promenjeno) Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 5. 2024. at 19:24, nash je napisao: Ima li neko iskustva Jasic-om mig/mag bez gasa? Aj da odgovorim sam sebi. Kupio sam ovaj Jasic aparat, da ga koristim u hobi svrhe. Iz mog skromnog iskustva mogu reci da radi posao. Naime, postoji 2 verzije ovog aparata, sa gasom i bez (nisam to znao). Moj je sa gasom, ima nazad prikljucak za crevo za gas. Jos nisam kupio bocu, koristio sam zicu bez gasa tako da je prskanje dosta izrazeno. Mozda sa nekom kvalitetnijom zicom ne prska jako, jos trosim Jasic zicu sto je stigla sa aparatom. Aparat je "synergic", podesite debljinu zice i debljinu materijala i to je sve. Poprilicno jednostavno. Evo par slika pa procenite: Promenio Septembar 2 član nash 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 2 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @nash Brate zašto ne sečeš i variš te cevi pod uglom 45 stepeni? Posle ti ne ostane rupa sa strane, ovako baš amaterski izgleda a vidim da sasvim dobre varove praviš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 2 (promenjeno) Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža To ce biti sto za zavarivanje. Planiram da pravim nastavke, na izvlacenje po potrebi pa mi zato trebaju te rupe A ovako izgleda kad secem pod 45° Promenio Septembar 2 član nash 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 2 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Aha, u tom slučaju izvinjavam se, biće to profi astal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7867 Napisano Septembar 2 Drug član, 2081 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @nash nemoj da variš bez gasa,gas služi kao zaštitna zona,i onda je var kompaktan,ovako samo prska,ne može dobro da rastopi materijal koji vari i da se sjedini.Samo trošiš žicu bez potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9452 Napisano Septembar 2 Drug član, 1005 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa vljda ako vari bez gasa onda vari sa punjenom žicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 2 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co kao sto kaze Interceptor BP, u pitanju je NO GAS zica, tj punjena zica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Septembar 3 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo to prska i oksidira. Ne liči na dobar var. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8434 Napisano Octobar 30 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima servis za popravku co2 aparata za varenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9506 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @mrle Sad sam pitao drugara. Sloba (CO2) 0637731422 Ranije je radio kod Garden centra na Vidikovcu. Sada radi kući, negde kod skretanja za Ripanj sa ibarske magistrale, prođe se "Ginić tocila" pa tu negde. Pozoveš pa ti objasni tačno. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...