sanmikele 22 Napisano Maj 15, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Niko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/pages/Puch-Pony-Express-Srbija/601413936584146 https://www.facebook.com/ivan.ostrogonac.9?fref=ufi obrati se njemu za sve informacije on je radio ovog narandzastog,decko je iz Sombora ali zivi u Beogradu i restauracija je radjena u somboru cini mi se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Матик мојих клинаца: Возе га само на затвореном полигону са кацигом на глави. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ispricam i svoji pricu Bio sam klinac , mislim da sam bio 5 osnovne kad sam prvi put seo na APN6, naucio me neki covek kako se motor pali, kako se menjaju brzine, dodoaje gas itd..lako sam naucio i kad god sam mogao vozio sam se na njemu ovako je izgledao taj apn6 Posle njega kupio sam sebi Tomos CTX 80 od svoje love komplet ga sredio i ofarbao Ovako je izgledao kad sam ga kupio A ovako posle sredjivanja To su bilo motori koji su mi obelezili detinjstvo, a sad se vozi jaca zverka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasica 1 Napisano Jul 18, 2014 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko? Pa majstor Cane iz servisa Chubra u Visnjicevoj 7 tel o64 1120869 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZrenjanin 2 Napisano Jul 27, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine,planiram ga srediti,staviti sat za km,popraviti slomljeno svetlo i tako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Avgust 9, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/pages/Puch-Pony-Express-Srbija/601413936584146 https://www.facebook.com/ivan.ostrogonac.9?fref=ufi obrati se njemu za sve informacije on je radio ovog narandzastog,decko je iz Sombora ali zivi u Beogradu i restauracija je radjena u somboru cini mi se? Hvala VELIKO. Probacu da ga kontaktiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 26, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2015&mm=11&dd=26&nav_id=1067441 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 26, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 29, 2015 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=j98CPE6VPZs https://www.youtube.com/watch?v=voBLoPZRztk https://www.youtube.com/watch?v=CvcCRX4bGwQ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Mart 16, 2019 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih za malu pomoc Tomosovaca.Kako dobiti dobru varnicu kod Iskrinog (belog palenja).Naravno stavljene nove pllatine i kondenzator(kazu original,nisam stedeo).Cuo sam da navodno oslabi magnet.Voleo bih cuti iskustva iskusnih po tom pitanju.Dobio sam savete da to skinem i stavim "crno" ali ne mogu da verujem da ne postoji resenje da se postojece dovede u red. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siki b 2 Napisano Mart 16, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan postoji resenje jednom zauvek. ima mala elektronika koja se ugradjuje tiristorski predvarac ja ga imam na apn, moze i spolja tako da platine ostaju vecne . Ne varnice vise, a bombina baca struju cak i do 3cm. Cena je simbolicna 800din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Mart 16, 2019 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, siki b je napisao: postoji resenje jednom zauvek. ima mala elektronika koja se ugradjuje tiristorski predvarac ja ga imam na apn, moze i spolja tako da platine ostaju vecne . Ne varnice vise, a bombina baca struju cak i do 3cm. Cena je simbolicna 800din. Pomagaj.Pa gde to ima da se spasim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5514 Napisano Mart 16, 2019 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vazlan je napisao: Molio bih za malu pomoc Tomosovaca.Kako dobiti dobru varnicu kod Iskrinog (belog palenja).Naravno stavljene nove pllatine i kondenzator(kazu original,nisam stedeo).Cuo sam da navodno oslabi magnet.Voleo bih cuti iskustva iskusnih po tom pitanju.Dobio sam savete da to skinem i stavim "crno" ali ne mogu da verujem da ne postoji resenje da se postojece dovede u red. Eto ja imao problema pre neki dan sa mojim paljenjem 12V50 Iskra. Otišao magnet, stavio drugi i motor radi kao sat. Mislim da je najbolje da promeniš magnet, bićeš miran dugo vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojo36000 0 Napisano Mart 23, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam apn 6s i od pre neki dan kada ga upalim i dam gas nesto pocne da puca iz auspuha,Sta moze da bude,Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Mart 23, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svašta može da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5514 Napisano Mart 23, 2019 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vojo36000 je napisao: Imam apn 6s i od pre neki dan kada ga upalim i dam gas nesto pocne da puca iz auspuha,Sta moze da bude,Hvala Pomereno paljenje na kasnije, loše platine ili kondenzator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6038 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 2068 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da ne idem tamo više u off, a i da možda oživimo malo ovu temu, koju ću vrv u narednom periodu da prelistam: On 8/22/2023 at 9:41 AM, bdada said: ugovor pravis sa vlasnicom koja prilaze ostavinsku nego postoji drugi problem, poreska ce na osnovu stare saob. izdati resenje da moped ne podleze porezu a na teh. ce biti klasifikovan kao motocikli + moraces ugraditi migavce i stop svetlo (salje se upit ABS-u) sve u svemu kompleksna situacija, resiva ali treba strpljenja. Kao što rekoh, ne planiram još da registrujem moped, ali čisto razmišljam o opcijama. I onda se pitam - ako je zakonodavac tako postavio zakon da je menjanje konstrukcijskih svojstava vozila dozvoljeno i potrebno (žmigavci, stop svetla) - da li onda ja mogu da promenim lančanike i na taj način ograničim brzinu na 45kmh, čime opet ulazim u katergoriju mopeda? Jer mnogo je jednostavnija i jeftinija promena, a meni brzina svakako nije bitna na tom mopedu. Kapiram ako je zakonski moguće da se da se menja struja, dodaje instalacija, žmigavci itd. - zašto ne bi mogli da se menjaju lančanici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15065 Napisano Avgust 27, 2023 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @živke tom promenom menjas tehnicke karakteristike vozila, kod nas jos ne postoji takva vrsta ispitivanja (atesta) jer je prvi korak saglasnost proizvodjaca. Tomos ne postoji pa je nemoguce dobiti ali i da postoji ne bi dozvolili, odgovor bi bio (od svih proizvodjaca) kupite vozilo sa tehnickim karakteristikama koje Vam odgovaraju, imamo u ponudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6038 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 2068 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @bdada a menjanje instalacije i dodavanje žmigavaca i stop svetla ne spada u promenu tehničkih karakteristika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15065 Napisano Avgust 27, 2023 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne, promenom odnosa u prenosu mu menjas performanse a dodavanjem migavca ga prilagodjavas opstim propisima, sva vozila imaju istu boju i broj otkucaja migavca npr. Takodje promenom max. brzine bi menjao vrstu vozila iz L3 u L1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Avgust 27, 2023 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Zato je moj moped i dalje na SFRJ tablicama i nemam nameru da ga registrujem, za sada. Ako posao dozvoli, na zimu planiram komplet restauraciju, da sve bude fabrika. Magare je prezivelo mnogo klinackog izivljavanja, pokusaja budzenja, voznje petoro ljudi..... red je da ga vratim u staru slavu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...