haski 1 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim bajkerima! imam trenutno r1 i voleo bih da malo putujem sa njim(posle njega planiram fz1 fazer ali...).voleo bih da čujem vaša iskustva sa nekih daljih putovanja trkalicom i da li da se upuštam u takve ture(od 500km-....).hvala i pozrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Nemas bas najsrecniji motor za putovanje, ali nije nemoguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Octobar 19, 2009 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze i te kako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haski 1 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala doktore,sada mi je puno lakše!!!imaš vopi u ns. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogresno pitanje. moze se i na magarcu oko sveta, da ne pricam biciklom ili peske. pitanje je koliko je to pametan izbor za putovanja. Sta zelis od putovanja...i kako ti zamisljas putovanje....ali da odzujis sa r1 negde na kratko, samo zavisis od kvaliteta asfalta, ne udaljenosti. trkalica je za trke. tourer je za putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haski 1 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan kibo,šta bih ja sve voleo trebalo bi mi 5 motora.imam hard enduro haskija i r1 i pitanje je dokle ću moći i tako.v-strom bi rešio sve....!sutra je utorak,možda i dodje!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti imas ekstra kombinaciju, zasto bi je menjao? Koliko imas godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan U jednoj raspravi konstatovali smo ne samo da se može voziti, već i da se voze eRine po putevima širom planete! Ono što moraš imati u vidu to je da se put neće povinovati motoru već obrnuto i pravilnim izborom ruta, odmorišta i stajanki, sve se može! Taj izbor sigurno nije idealan ako češ često putovati a pri tom nemaš u lokalu mogućnosti vožnje sa eR. U suprotnom glupo je sebe gušiti endurom zbog jednog puta godišnje! Kada bi filozofirali, verovatno bi uzimali u obzir i godište vozača, da li se bavi sportom, ima li iskustva itd... Na kraju probaj, pozajmi ako možeš eRinu i enduro pa probaj neki bliži đir...mnoge stvari če ti se pojasniti, same... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan moze druze i to bez problema zavisi samo koliko si ti spreman za tako nesto ja stalno idem za umag na bajkere i to erom a pre neki dan sam dosao iz italije100 i kusur kilometara i nista jedino sto sam se smrzao ni kombinezon nije pomogao jer je u alpima bilo -8 veliki pozdrav i dok ne odes sam na neki duzi put nista neces znati,sv zavisi od coveka do coveka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je 500km? To je maltene iza coska. Ja sam prelazio i po 900 milja dnevno sa Trkalicom bez iakvih problema. Naviknes se na "udobnost" menjas polozaj svaki cas i uzivas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan XX 0 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze. Upoznam letos na semaforu lika na R1, posao iz Prokuplja za Svajcarsku . Otisli smo zajedno na skup u Muzlju i on je posle toga nastavio ka Lozani. Pravi bar dve takve ture preko leta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haski 1 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ok.hvala na informacijama.imam volju a to je najvažnije.opremu na sebe i vatra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 20, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 500 km moze i na apencu. Bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Postavi sebe u taj položaj u kojem sediš na trkalici...proveri koji su ti mišići zategnuti i najviše opterečeni a koje od tih manje koristiš u svakodnevnom pokretu. Baci se na kondicioni trening gde češ te mišiće utegnuti. Za početak zadnja loža, leđa i ramena pa i tricepse. Ne zaboravi ako ti treba motor samo za putovanja onda preferiraš pogrešan model! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral1 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Požega, Raška Prijavi odgovor kao problematičan može, može, al do prvog susednog grada ili bolje kafića. Ma brate, kupi neku endurku pa da te BOG vidi i da se slatko navozaš. A ako hoćeš brzinu, onda upiši pilotsku akademiju u Vršcu. Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan r bez problema, ja sam putovao, 800km nikakav problem nisam imao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...