Iwke 0 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan fabricki njegov...vadio sam prugusivace da ih pogledam,nisu u zavidnom stanju sure na sve strane Jel imas neki predlog kako da mu smanjim malo glasnocu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u temi Jawa manija,nisam nikad otvarao taj fabricki. Ako ima izlazne cevi izbusene sa dosta rupica 3-4mm,onda okolo natrpaj tih mrezica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iwke 0 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan mnogo je lako da se otvori,jer je iz dva dela... pa nisu toliko prosti prigusivaci,primetio sam da u sebi imaju neke pregrade.(laicki objasnjeno) trazio sam tamo ali nisam nasao. Hvala u svakom slucaju, probacu sa mrezicama,pa javljam rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iwke 0 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Natrpao mrezice,i ...nista se nije promenilo... zvuk i dalje isti,preformanse takodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Mart 29, 2010 Enduraš, 6365 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Napravio i ja auspuh od prohroma za XL-a, ali imam problem - suvise je glasan. Perforirana cev je fi45mm, precnik topa je 130mm, duzina 400mm. Oko perforirane cevi sam nanizao prohromsku zicu za pranje sudova, a zatim sve to obmotao azbestnom trakom u dva sloja, nabio u top i zanitovao poklopac. Posto je ova prohromska zica suvise retka, verovatno mnogo malo prigusuje zvug, pa je auspuh preglasan. Sad razmisljam da oko perforirane cevi obmotam aluminijumsku mrezicu za komarce u vise slojeva, pa preko toga nabijem kamenu vunu, mislimd a ce tako vise da apsorbuje zvuk i bice tisi. Sta vi mislite ? Da nece ova alu mrezica da se istopi ? prohromsku ne mogu nigde da nadjem, a obicnu ne bi stavljao jer ce brzo da istruli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze,mrezice za sudove su dobre,ali ih moras cvrsto nagurati,onda ce biti tishi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Mart 29, 2010 Enduraš, 6365 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nagurao sam ih najcvrsce sto sam mogao, ali je ovo neka verzija sa retkim tkanjem, vidjao sam po prodavnicama i drugacije mrezice za sudove, gusce. No posto sam ove dobio dzabe punu kesu njih sam iskoristio. U medjuvremenu sam nasao prohromsku mrezicu za komarce, dosta gustu, po cu pokusati sa varijantom mrezica preko cevi nekoliko puta namotana, pa posle kamena vuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako stavis previse gusto mrezicu za komarce okolo,jos vise ces smanjiti funkciju rupica na cevi koje treba da propuste vazduh u vunu kako bi utisale zvuk. probaj da napravis db killer sa manjim precnikom cevi ,recimo 30-32mm mislim da ce biti dosta tishi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Mart 29, 2010 Enduraš, 6365 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sa db kilerom, utisa zvuk, ali ugusi i motor. Cim ga stavim, na leru padnu obrtaji za 500, sto mi se ne svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Svaka cast majstori extra su cunte imam jedno pitanje ima na Zxr750 Flash exsaust ali imam namjeru da ga skratim na nekih 35cm kako da to izvedem i gubim li sta ili ostaje isti zvuk unapred hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Mart 29, 2010 Enduraš, 6365 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne ostaje isti zvuk, bice glasniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Extra samo ga treba otvoriti to je zajebancija i sve vratit i srediti da sija to je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako je lonac prolazni tj protocni ,onda nije neki problem da se skrati,ali ako je fabricki sa komorama,to bas i nije jednostavan zahvat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Svaka cast majstori extra su cunte imam jedno pitanje ima na Zxr750 Flash exsaust ali imam namjeru da ga skratim na nekih 35cm kako da to izvedem i gubim li sta ili ostaje isti zvuk unapred hvala? kada ga skratis dobijas na zvuku ........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije protocni nego fabricki ali cim ga skinem vidjecu..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da se pohvalim da sam imao tu cast da mi majstor wice odradi 2 topa zajedno sa cijevima i nisu dobri vec su savrseni, pravi killeri keve mi nevenke Evo kako je motor izgledao sa fabrickim topovima, a kasnije ce bit i video klipovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan A evo kako je sve teklo i na kraju proteklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan daj klip lepo stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Evo i video, al ako nemate lijepo ozvucenje obavezno stavite slusalice jer jedino tako mozete cuti neki bar malo priblizan zvuk stvarnom... Fabricki Leo Vice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Uzivo je pravi akrapovic kunem ti se, ma kakav akrap ovo ce da ukopa akrapovica, hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Imam i novi logo za topove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci pa ovo ima samo kod nas!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi poradio na mom izduvu!U pitanju je Suzuki dr 750 ,znači jednocilindraš.Trenutno imam neku budžu na njemu i bučan je ali kao Jugić sa bušnim zadnjim loncem a ne kao neka mašina!Taj top je skroz prazan,ja sam samo nagurao strugotine(ćale mi je strugar pa mi on rekao da tako probam)ali nije puno pomoglo!Ovo sa Aprilijom je ispalo extra,pogotovo dupli izduv!Neki savet?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...