Немања 2140 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, salem je napisao: Hvala ti puno, nije problem naruciti nego cekati pa taj dan biti kuci... objasnjavati gde da dodju... Ima da se kupi bilo gde osim u Beogradu. Ma samo mi nije jasno da zastupnik Yamahe nema na stanju "nemamo na stanju ali mozemo da porucimo..." ????? Kako naci nesto sto se obicno ne kvari i nije potrosni materijal? Ево да видиш какве сам ја филтере мењао сваки пут кад сам мењао и уље. Пс. немој да ти буде глупо да узмеш, ја немам где да их уградим а теби ће значити 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Februar 13, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'aj' ,saljem adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Februar 13, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ćeš bolje, filter je skoro 4000. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Februar 13, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav lik !!! Pojavi mi se covek licno pred kucom sa sve fillterima. Malo popricasmo pred kucom, nije hteo da se zadrzava. Razumem, zena, deca... 9 sati uvece, valja voziti do Velike Plane... Veliki pozdrav za @Немања 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, salem je napisao: Kakav lik !!! Pojavi mi se covek licno pred kucom sa sve fillterima. Malo popricasmo pred kucom, nije hteo da se zadrzava. Razumem, zena, deca... 9 sati uvece, valja voziti do Velike Plane... Veliki pozdrav za @Немања Ушао би ја на кафу али сам имао две дилеме које су имале тендецију да пређу у трилему, а то је тазевина и купис са сувим месом у сачу… Promenio Februar 13, 2023 član Немања 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Februar 13, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si pomenuo sta te ceka nisam hteo da te zadrzavam, inace bih insistirao da udjes Sta je tazevina? To u mom selu nema ili se drugacije zove Promenio Februar 13, 2023 član salem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Februar 13, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Taze meso,ili ti svinjokolj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, gebee&co je napisao: Taze meso,ili ti svinjokolj. После тога се редукујеш, постанеш Обиликс 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Februar 14, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Немања je napisao: После тога се редукујеш, постанеш Обиликс To kod vas mladih, ja se posle lecim mesec dana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ko moze od kolega ,najbolje ko vozi TDM 900, ako moze neka uplati 3 poruke za Milosa 1420 na 3030 ili uplati min 600din i poklanjam set sa reparaciju vila. Ima postavljen oglas… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Februar 15, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uplacujem a ne treba mi set Samo da proverim da li ima racun na oglasu. Lakse mi je na racun 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Februar 19, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Da se pohvalim, pazario sam TDM 850 iz 2001 godine. Motor je u sasvim korektnom stanju i ne zahteva velike korekcije. Krecem od malog servisa, pitanje za vas - vidim da je normativ 10 40. Imam u garazi 15 50 4l ulja. Da li je neko koristio datu gradaciju za TDM-a i kakva su iskustva? Hvala unapred. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Februar 19, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke na kupovini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, goshy je napisao: Pozdrav kolege, Da se pohvalim, pazario sam TDM 850 iz 2001 godine. Motor je u sasvim korektnom stanju i ne zahteva velike korekcije. Krecem od malog servisa, pitanje za vas - vidim da je normativ 10 40. Imam u garazi 15 50 4l ulja. Da li je neko koristio datu gradaciju za TDM-a i kakva su iskustva? Hvala unapred. Честитке, да те дуго служи и пуно безбедних км. Ја сам на мом користио 15-50 Ипон катана и нисам имао никакве замерке. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, goshy said: Pozdrav kolege, Da se pohvalim, pazario sam TDM 850 iz 2001 godine. Motor je u sasvim korektnom stanju i ne zahteva velike korekcije. Krecem od malog servisa, pitanje za vas - vidim da je normativ 10 40. Imam u garazi 15 50 4l ulja. Da li je neko koristio datu gradaciju za TDM-a i kakva su iskustva? Hvala unapred. Čestitke na kupovini i sretna vožnja ! Moj zadnji 850 isto je bio 2001. godište. Sipao sam u njega, (kao i u nekoliko 850 prije njega) isključivo 15W-50 ulje. Ja sam koristio Motorex polusintetiku i s tom gradacijom ulja mjenjač se bolje šaltao i mašina ga je manje trošila, tako da preporučujem "gušće" ulje od ovoga koje navodi proizvođač. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Februar 27, 2023 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko sa foruma servisirao svog Tdm-a u moto servisu Boban u Pancevu i da li neko zna kakav je majstor. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10193 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan majstor. Ima i dobar lager delova za razne tipove motocikala što nemaju ni ovlašćeni dileri i servisi kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Uzimao sam neke delove preko njih i bili su povoljni i profesionalni u komunikaciji, kakvi su kao serviseri to ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FerryRadack 12 Napisano Februar 27, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, dragoslav77 je napisao: Da li je neko sa foruma servisirao svog Tdm-a u moto servisu Boban u Pancevu i da li neko zna kakav je majstor. Hvala unapred. Boban je odlican i iskusan majstor, iznad svega posten, a sa cenom usluge krajnje korektan.Svog TDM-a 900 odrzavam kod njega kao i mnogi Pancevci koje poznajem. Nisam cuo da je neko imao lose iskustvo. Sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata_Pan 47 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 46 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuke za Bobana, godinama odrzavam kod njega svog Tdm-a. Preposten i odlican majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Februar 28, 2023 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako mi se i cinilo ,hvala na preporuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Mart 6, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, Ako može pomoć za akumulator. Sadašnji je na samom kraju životnog veka, a vidim da se jako teško dolazi do njega da bi video karkateristike. Na netu sam našao ETX12-BS, 12V 10Ah, desni plus. Dimenzije 150x90x130. da li je neko skoro menjao da potvrdi dimenzije? Uzeo bih Exide AGM. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Mart 6, 2023 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koji TDM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Mart 6, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se - TDM 850, 4TX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Mart 7, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, našao sam u uputstvu: GT12B-4 ima dimenzije: GS Yuasa Battery GT12B-4, Precharged, Sealed, 10A CCA 180A, LH polarity, 151x70x131mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...