Alekre 12721 Napisano Jun 8, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Francuska policija u poteri: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Francuska policija u poteri: Profesionalno- jako rizicna voznja, treba imati mu*a za ovo. Kakva crna pomoc, ocita mu prava bez obzira na povrede Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jun 8, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam vas sa Vlasinskog jezera gde sam nazalost u izolaciji. Bez motora evo dve nedelje. Nadam se nekom vecem skupu, da dodjemo i mi sa juga zemlje ili ds se nadjemo na pola puta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Juan je napisao: Profesionalno- jako rizicna voznja, treba imati mu*a za ovo. Kakva crna pomoc, ocita mu prava bez obzira na povrede Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Gore su sirena i plava svetla zakon i ne postoji varijanta "nisam imao gde da se sklonim".Zato moto policajac sme da stisne motor koliko god moze da ide a i skolovani su za potere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Juan said: Profesionalno- jako rizicna voznja, treba imati mu*a za ovo. Kakva crna pomoc, ocita mu prava bez obzira na povrede Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Em ga obori, em lisice odma. Nema boli me. Isao bih za pandura samo da bih posle mogao biti pandur na motoru. To me jako privlaci. Al stres dok dodjes do toga ne mogu da izdrzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 6.6.2020. at 21:21, Mindžake Merava je napisao: Kratko... žao mi je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Što li ga zovu KTDM? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 9, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro nisam video nista ciganskije 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motopacman 23 Napisano Jun 11, 2020 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je lepo druzenje...a tek prasetina i jagnjetina....sladoled 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je lepo druzenje...a tek prasetina i jagnjetina....sladoledUh sladoled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Jun 13, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Jun 13, 2020 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa Srebrnog Jezera....;-) Sent from my FRD-L19 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Kolega kad nadješ vremena vidi tamo u onom šopu, zaboravih ime, koliko su setovi guma za TDM 900... Mada prednja može još dok zadnja skoro gotova... sad je Z8...ili da uzmem samo zadnju, nemam pojma, vidi koliko je samo zadnja pa ću odlučiti... 16000 km kod mene prešle, a bile na motoru pri kupovini,ako je barem prešao 2-3000 prethodnik to je to... Fala unapred! 069 780-113 Može i na PP, Viber, FB... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Jun 14, 2020 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Subota predvece Ibarska magistrala zena i ja na motoru u voznji posle 4godine (mala deca pa zena nikako nije mogla), nigde guzve, TDM prede, uzivanje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne isprskah felnu Nestalo spreja... malo ću ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7664 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 plus jedna cetka da ti nije zafalila mozda koja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Bigor je napisao: 7 plus jedna cetka da ti nije zafalila mozda koja Hahaha... vidiš onu u sredini, za zube, grejao pravio krivinu Edit: moram mu uzvratiti malo pažnje, tri godine bez greške služi... pu pu (da ne čuje zlo)... poštujem... Al' su ga napravili... svaka im čas' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 36 Napisano Jun 20, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode. Došlo je vreme da menjam kočione pločice.Pa me zanima dali je neko imao iskustva sa "DAYTONA" pločicama? I koje pločice bi vi preporučili. U pitanju je TDM 850 4tx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jun 20, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Brembo, SBS, EBC, Ferodo, TRW, Nissin, Carbone Lorraine, Galfer... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca_46 3 Napisano Jun 20, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tdm 850 cbr 954 tdm 900 FZS 1000 Varadero SD 02 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,nov sam na forumu Da li neko ima ili zna nekoga,ko ima tdm 900 u delovima potrebne plastike i fuzasteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jun 25, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/1/2020 at 8:05 PM, Alekre said: Zimus polomih M6 na klizaču lanca. Pošto ne stavljam bilo kakve šrafove, imao sam već dva titanijumska i naručim dve široke titanijumske platne. Čekao sam ih dva meseca i čuvao biksnu da je ne izgubim. Juče uzmem da montiram sve, ispadoše mi šrafovi iz kesice i izgubim biksnu... Poludeo sam. Poručio sam dve nove iz Yamahe. 90387-06106-00 Yamaha Collar new - KFM-Motorräder WWW.KFM-MOTORRAEDER.DE Buy now Yamaha 90387-06106-00 / 903870610600 online at KFM! Genuine Yamaha motorbike spare part Collar new. 275839230000, 802823130000, ... Stigle biksnice. Sad je ponovo kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kaže ona:Od mene toliko! Hvala ti... i ovo je dosta! 16000 prešle, kod mene, a bile na motoru... ne beše skroz nove kad ga kupih... ja zadovoljan, vrv. ih neću menjati, mislim marku Da nije bilo par jakih kočenja mogle bi još malo image hoster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ju je današnji auto-put dokrajčio, od Ćuprije do Batočine... uzimam giros u KG-u i primetih slučajno... do kuće ne smedoh preći 80,tešio se ako slučajno nagazim na nešto i pukne blizu mi je @N.F.S. Setih se... juče jedva ukočih, neki sivonja oće odma' levo skrenuti,naravno bez migavca... pre ili posle Kraljeva, ne znam! Bilo i malo driftinga zadnjeg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Jun 25, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uvek! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Kakvo ti je iskustvo do sada sa Continentalom? I gde mogu da oteram motor na zamenu i balansiranje... a da ne uništi felnu? Jel' radi još Mata, beše u Mladenovcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...