Markone88 4830 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, filipfg said: Svakako posto si i Nenadov drugar, ako budes zeleo da testiras Versysa ili Bandita javi, ustupicu ti. Mada mislim da bi ti Bandit bio logican nastavak bandit mi je omiljeni motor, jedan dan cu uzeti 650s ili 1250s, i pored toga nesto za pecanje i sumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Otarašena rega... sve kao što je @bdada rekao: skinuo maglenke i led u štitnicima sakrili trakom... i naravno samo skinuo kofer... 25800...prošle godine prva reg. bila 28800... Pitah koliko je tehnički za motocikle.... 2000 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, shoyyka said: Otarašena rega... sve kao što je @bdada rekao: skinuo maglenke i led u štitnicima sakrili trakom... i naravno samo skinuo kofer... 25800...prošle godine prva reg. bila 28800... Pitah koliko je tehnički za motocikle.... 2000 din. ako ostanem na TDM900, kod tebe sam sledece god za regu kod mene je 29200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kod vas standard... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 29, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam vozio Bandita pre TDM-a, mogu da potvrdim sve što je @filipfg napisao. Elastičan, nema kvačilanja, nema šaltanja. Prođeš kroz selo u šestoj, a smanjena brzina na 40.... Posle samo gas i ode...! Iako je moj bio 650, isto se tako ponašao. Jedino što se ne slažem je udobnost i sedište. Na Banditu fabričko je kao da ima dve cigle ispod presvlake! Meni je promena na TDM bila u najmanju ruku čudna u početku. Posle, kad sam navikao, shvatio sam koliko je TDM bolji motor. Dve ipo klase 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sve više shvatam koliko je TDM dobar univerzalac... možeš što bi se reklo samo pravo,a kad dodju krivine... uh... uh... nema premca... u Nedelju smo krivinarili po Goču, nemam reči... ... samo dobri opanci i no problemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, shoyyka said: Sve više shvatam koliko je TDM dobar univerzalac... možeš što bi se reklo samo pravo,a kad dodju krivine... uh... uh... nema premca... u Nedelju smo krivinarili po Goču, nemam reči... ... samo dobri opanci i no problemo... samo ne mozes na zemljani put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Turio mu nalepnicu... mislim da je najbolja stvar ova sa trakom lepljivom sa obe strane... zalepiš nalepnicu na nju i lepneš je posle gde hoćeš, lako se skine...ne ostaju tragovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja je lepim na štap godinama, na svakom motoru, nisam im'o problema... doduše nisu me ni zaustavljali, jednom duv'o u Valjevu i to je to... pu, pu... da ne malerišem... bb code upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Octobar 29, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.10.2019. at 22:01, ThePainkiller je napisao: Što sam provalio fenomenalan sprej za lanac... Bezbojan, lepo se nanosi na lanac, ne prska apsolutni nigde po felni, a pritom ne košta ˝malo bogatstvo˝ (čitavih 1000 din za bocu)... Ja prezadovoljan... Pro Chain - FUCHS Silkolene - Superior Motorcycle Oils WWW.SILKOLENE.COM FUCHS Silkolene Pro Chain is part of our CHAIN LUBES range. 100% Synthetic Racing Chain Oil. Suitable for Road & Off Road Use. For high performance road, racing... Koristim njihove siva i crvena konzerva vec godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Znam da TDM- ovde nema, ali je u srcu i uvek uz mene. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sachmo je napisao: Sent from my iPhone using Tapatalk Ipak cvaja! Sa srećom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ipak cvaja! Sa srećom... Hvala. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 2, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sachmo je napisao: Sent from my iPhone using Tapatalk Je li taj GSX 1100 na prodaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Branko U pitanju je GSX750, i nije na prodaju. Covek ga ganjao 10 godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Je li taj GSX 1100 na prodaju?Na zalost neSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan [mention=745]Branko[/mention] U pitanju je GSX750, i nije na prodaju. Covek ga ganjao 10 godina 20 godina ga ganjao. Zato je i prodao rd250Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Novembar 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 29.10.2019. at 14:34, Markone88 je napisao: bandit mi je omiljeni motor, jedan dan cu uzeti 650s ili 1250s, i pored toga nesto za pecanje i sumu E 650s je izdrkavanje otor kolko je lep, kvalitetan, vozan, i za smešne pare, nije mi jasno zašto ih nema više na drumovima, starijih i ima, ali s manje i Ja bih ga udomio svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se 1250FA sviđa. U principu sve je to dobro sve je do čoveka, za šta mu treba motor. Za nas koji smo od 185cm pa na više, može biti problema sa kolenima. 1250FA jeste komforan ali to nikako ne može da bude na nivou TDM-a, Stroma, Versysa, itd. Ja sam 6 godina vozio ER5 sa 25kW sa saputnikom, bolje reći sapatnikom Nije mi snaga bila problem, ali kolena kao da me muče turci. Vešanje nije postajalo a kočnice su radile najviše 10 sekundi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Novembar 5, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Kako se cuje yamaha iz mog ugla sa fake akrapovic, snimano telefonom jednom rukim ne zamerite skuplja se za gopro. https://youtu.be/YwKo9o9d9P8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Novembar 5, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 10, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ode pola litre uljaSent from my WAS-LX1 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Novembar 10, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nenadbg88 said: Ode pola litre ulja Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Ode na neki krsevi koji nisu odrzavani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...