shoyyka 10454 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigle majice...super su...šteta što su naopako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Može i ovako: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Grupna posiljka za BG ce biti dostavljena sutra, u posti kod delta sitija. Tako mi je sad javio kurir. Tako da cu sutra u prepodnevnim satima da preuzmem, i bice kod mene majce. Pa se javite na PP da se dogovorimo oko preuzimanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 24, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Grupna posiljka za BG ce biti dostavljena sutra, u posti kod delta sitija. Tako mi je sad javio kurir. Tako da cu sutra u prepodnevnim satima da preuzmem, i bice kod mene majce. Pa se javite na PP da se dogovorimo oko preuzimanjaSuperrrreeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Januar 24, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stigle majice, sve je super, ja sam zadovoljan Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Stigle.majce...... Zenu cu da slikam otpozadi......hihihi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo i u Valjevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Januar 24, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle i u Suboticu, zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Januar 24, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 24, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljni! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Januar 24, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle majice, odlične! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se sviđaju majice... U zdravlju da ih iscepamo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Stigle i meni danas. Odlicne su. Drago mi je da smo izabrali ovu opciju sa fontovima iako sam ja glasao za drugacija slova. Ova mi se sad vise svidjaju uzivo. Jos jednom hvala Painkileru za trud i cimanje i oduzicemo se nekad nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 24, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle majice, zahvaljujem najvise kolegi ThePainkiller-u na angazovanju, kao i svima koji su imali bar neki trud i brigu oko radosti za sve nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege, ja sam u posti na NBG, cekam red da podignem majce. Da li zelite da se mi iz BG nadjemo na primer u nedelju, u neko dogovoreno vreme na kafi, pa da podelimo majce i koju rec. Predlog kolege @Astral je cafe Java, na bezanijskoj kosi, ima dobar pogled i mesta za parking. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege, ja sam u posti na NBG, cekam red da podignem majce. Da li zelite da se mi iz BG nadjemo na primer u nedelju, u neko dogovoreno vreme na kafi, pa da podelimo majce i koju rec. Predlog kolege [mention=34454]Astral[/mention] je cafe Java, na bezanijskoj kosi, ima dobar pogled i mesta za parking.Što se mene tiče, idem u nedelju u lov, možda uveče stignem, subota rezervisana za dečje rođendane.Vi se dogovarajte, a ja ako se uklopim, eto me.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo koje su majice kod mene Mozemo da se nadjemo negde svi zajedno, a mozemo i pojedinacno. Moj broj je 0629211582 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 25, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam za okupljanje/druzenje. S tim sto mi je Bezanija bas bas bas daleko (motor jedino prevozno sredstvo), ali ako ima neka dobra dusa da pokupi kolima od nekud, u potpunosti zainteresovan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam otvorio posiljku ali da se zahvalim za marljivost i sto je covek zapakovao i obelezio za svakoga posebno.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Januar 25, 2019 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I meni stigle juce majce, zena preuzela, a ja bio u guzvi pa nisam ni stigao da ih vidim a kamoli probam Hvala Painkiler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Dejan Nešković said: Ja glasam za okupljanje/druzenje. S tim sto mi je Bezanija bas bas bas daleko (motor jedino prevozno sredstvo), ali ako ima neka dobra dusa da pokupi kolima od nekud, u potpunosti zainteresovan. @aspar @vidakn @Sachmo Ljudi gde cemo i kad? Ja mogu bilo gde na teritoriji centralne srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Nenad dopremio majice ali sam uvek za kafu sa Tdm-asima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za sastanak ali nisam siguran da li cu moci u zavisnosti koje se vreme planira.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Fino su ispale. Ovaj zenski kroj pogotovo. Mada meni je i stara svuda uspela da stigne i svasta da vidi. cudni su putevi Tdm majice sa ponosom je nosam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 25, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Moze okupljane, slazem se. Odgovara vikend posle 15h bilo gde Kosa sto da ne. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...