igogitar 712 Napisano juče u 19:09 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, vidakn je napisao: Sad liči na vstrom 650 Sent from my SM-A556B using Tapatalk Pa ne znam meni ne liči, nekako mi je ostala ista,samo ljepša . Na tom dijelu mi je nešto falilo pa sam montirao i meni se sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 712 Napisano juče u 19:11 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Zarkela je napisao: Kako si ga montirao? Zasrafio, zalepio? Zašrafio ali sa onim gumicama koje amortizuju vibracije. Snimao sam okvirno kako sam radio pa dok izmontiram video ako nekog zanima mogu postaviti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2503 Napisano juče u 20:03 Drug član, 1523 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde. Mislis da nece na vecoj brzini da to vibrira? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 712 Napisano juče u 20:15 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma je čvrsto,dva vijka m6 prolaze kroz te gumice ali u gumicama su dodatno metalne čahure,na drugoj strani samoosiguravajuće matice sa podloškama koje na jednoj strani imaju gumu. Dodatno su dva samoureziva vijka u bočne plastike. Postaviću dok sredim video,danas ne stižem imam neko druženje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 864 Napisano juče u 22:30 Drug član, 697 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, igogitar said: Ja kod ovog Poljaka ne vidim fa ima crash bars za tdm 900. Nego,evo pljujte me sad koliko hoćete,meni se baš sviđa . Tesko da mozes da ga poruznis Sad kad me napadnu ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 121 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, igogitar je napisao: Ja kod ovog Poljaka ne vidim fa ima crash bars za tdm 900. Nego,evo pljujte me sad koliko hoćete,meni se baš sviđa . Znam da to baš nije popularno reći, ali i meni se sviđa :-)) Gdje i pošto si kupio taj "kljun"? Što se tiče Poljaka i crashbara, evo ih na mom motoru, nedavno stigli i namontirani, a evo i slika sa njegove web trgovine gdje ih ima u ponudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 7 Napisano pre 5 sati U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, igogitar je napisao: Legendo Pa ebo ga ti,napravi od TDM a skoro pa GS a Imam i ja inace samo cekam zimu pa ga skockam,takodje imam i zastite ruke,i jedan i drugi sa temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 7 Napisano pre 5 sati U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Gato je napisao: Znam da to baš nije popularno reći, ali i meni se sviđa :-)) Gdje i pošto si kupio taj "kljun"? Što se tiče Poljaka i crashbara, evo ih na mom motoru, nedavno stigli i namontirani, a evo i slika sa njegove web trgovine gdje ih ima u ponudi. E ovaj mi se bas svidja,promaklo i meni nisam ga video,ali stize mi jos malo od njega centralni nogar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 7 Napisano pre 5 sati U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, igogitar je napisao: Zašrafio ali sa onim gumicama koje amortizuju vibracije. Snimao sam okvirno kako sam radio pa dok izmontiram video ako nekog zanima mogu postaviti. Baci obavezno da vidimo,ja ga imam sa temu,ali nisam se upustio u montiranje,vidi nije fabrika ali bas dobro stoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2503 Napisano pre 5 sati Drug član, 1523 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi bolje legao od Trumph 800 isto sa Temua. Razmisljao za svog Versysa al mi zao da busim plastike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 712 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Gato je napisao: Znam da to baš nije popularno reći, ali i meni se sviđa :-)) Gdje i pošto si kupio taj "kljun"? Što se tiče Poljaka i crashbara, evo ih na mom motoru, nedavno stigli i namontirani, a evo i slika sa njegove web trgovine gdje ih ima u ponudi. Koliko je koštalo sa dostavom? Sviđa mi se taj crash bar. A kljun sam kupio na Temu nešto oko 15e, za Tracera je inače. Naravno ne paše direktno,mora da se sjecka a ja sam malo i fenom grijao i krivio da dobijem željeni ugao i da ljepše legne.Evo ovde sam kupio. Za video se strpite biće gotov brzo al dok uploadam na YouTube i dok odstoji malo prije objave pa stiže link. Promenio pre 3 sati član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 712 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zsoci je napisao: Pa ebo ga ti,napravi od TDM a skoro pa GS a Imam i ja inace samo cekam zimu pa ga skockam,takodje imam i zastite ruke,i jedan i drugi sa temu Nije mi namjera da pravim GS,mogao bih da kupim GS neki polovan ali mislim da je TDM sjajan motor i da još imamo jedno drugom šta da damo. Jednostavno mi falilo nešto na tom dijelu pa sam stavio. A da budem iskren i sviđa mi se ono kad srede TDM u adventure fazonu, izgleda mi nekako baš dobro,kao iz nekog postapokaliptičnog filma. Ali neću staviti kramponke,obećavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...