stoka 152 Napisano Petak u 15:51 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan On 4/16/2026 at 12:10 AM, igogitar said: @stoka razmisli o Metzeler. O trajnosti ne mogu da pričam jer su mi kratko na motoru ali i na suvom i na mokrom držeeee ludilo. A taj ravni dio se pojavi lako od auto puta. Ja jednom otišao kući po auto putu i vratio se,sve skupa manje od 1000 km i uništio zadnju gumu Pirelli Angel GT,doduše polovnu. A sad da vas pitam. Vrijeme za zamjenu ulja. Prošli put stavio Ipone i nije sa je loše ali ima malo crne boje u njemu sad iako ga motor nije uopšte trošio. Sad bih Silkolene ali ga u Sloveniji nema. Treba da naručim ali ne znam koje da sipam. Može preporuka za TDM od vas koji sipate Silkolene? Ma ja se jako malo vozim autoputem. Angel GT, kao i svaka Pirelli guma ima taj izbočen srednji deo gazećeg sloja koji je mekan i brzo se zaravna. I pre sam na Kawi imao Pirelli i isto se dešavalo. Mada gledam i ove Mišelinke, jako su veliki ovi kanali, to se mora osetiti da žvaće u krivini. Verovatno ljudima koji su vozili Off Road to ne smeta, navili su na taj neki drifting u krivinama, al meni to mora biti k'o po šinama. A što se tiče ulja, ja sam sa Motulom 7100 prezadovoljan. Kad sam kupio ovaj motor, u servisu mi sipali Yamalube, posle 8000 izašlo crno ulje. Motul 7100, crven uđe, crven izađe. I na prošlom TDM-u isto, a bio skoro 100 hiljadarki kad sam ga prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 152 Napisano Petak u 15:57 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan On 4/16/2026 at 5:11 AM, Alekre said: @stoka Jel si pazio na pritisak? Ja mogu iz iskustva da ti preporučim i Continental RoadAttack 3. Ta guma se vozi kao san. Ma uvek pred svaku vožnju proverim pritisak, imam pressure monitor. Mada sam dosta čitao da preporučeni pritisak 33/42 PSI nije dobar za ove moderne gume. 2,25 bar je za prednju gumu baš premalo. Po preporukama proizvođača bi moralo biti dosta više. Sad malo eksperimentišem, napred sam dao na 36, nazad na 40PSI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 117 Napisano Petak u 22:23 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, stoka said: Ma ja se jako malo vozim autoputem. Angel GT, kao i svaka Pirelli guma ima taj izbočen srednji deo gazećeg sloja koji je mekan i brzo se zaravna. I pre sam na Kawi imao Pirelli i isto se dešavalo. Mada gledam i ove Mišelinke, jako su veliki ovi kanali, to se mora osetiti da žvaće u krivini. Verovatno ljudima koji su vozili Off Road to ne smeta, navili su na taj neki drifting u krivinama, al meni to mora biti k'o po šinama. A što se tiče ulja, ja sam sa Motulom 7100 prezadovoljan. Kad sam kupio ovaj motor, u servisu mi sipali Yamalube, posle 8000 izašlo crno ulje. Motul 7100, crven uđe, crven izađe. I na prošlom TDM-u isto, a bio skoro 100 hiljadarki kad sam ga prodao. Mishelinka road 6 meni ne zvace, ide kao po shinama, meni najbolja guma ikad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16742 Napisano Nedelja u 18:00 (promenjeno) Integrisan, 8491 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno sam naleto u Lindi na ovu fenomalnu krpu za brisanje auta/motora. Taman dovoljno velika za motor, baš lepo skuplja kapljice. Mislim da je bila oko 300 dinara. Vredi svaki dinar. Promenio Nedelja u 19:42 član Alekre 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16742 Napisano juče u 15:49 Integrisan, 8491 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima, registacija ove godine 26000 din za devetku ako je izašla iz luksuza i imate maks popust na osiguranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidza84 18 Napisano juče u 19:00 U prolazu, 47 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvu za 850 platio 32900 bez tehnickog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...