Stole_018 70 Napisano April 7, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ulje je bilo na max, presao 1000km ( 100km pri brzini 180-200kmh; 150-200km pri brzini 120-160kmh sa suvozacem i ostatak po gradu ali sve razvlacenje pa je potrosnja bila 9l) Interesuje me nije li mnogo potrosio ulja ?Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 7, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo taze slika od jutros sa kraće vožnjice do pijace sedište Stiv dizajn.Samo bez suvozačice, na to zaboravi sa ovakvom raspodelom prednji / zadnji deo. Ne znam zašto ostavlja ovako malo za zadnji deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 7, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Stole_018 je napisao: Ulje je bilo na max, presao 1000km ( 100km pri brzini 180-200kmh; 150-200km pri brzini 120-160kmh sa suvozacem i ostatak po gradu ali sve razvlacenje pa je potrosnja bila 9l) Interesuje me nije li mnogo potrosio ulja ? Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Za te brzine nemoj ništa da se čudiš što ti troši ulje. Ako kažeš da ti je ulje bilo na max, a sada je ovoliko koliko pokazuje štap, to ti je oko 2 dl ulja, što i nije puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 7, 2018 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Samo bez suvozačice, na to zaboravi sa ovakvom raspodelom prednji / zadnji deo. Ne znam zašto ostavlja ovako malo za zadnji deo.Može ali da je ekstremno portabl varijanta 50kg max Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 7, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za te brzine nemoj ništa da se čudiš što ti troši ulje. Ako kažeš da ti je ulje bilo na max, a sada je ovoliko koliko pokazuje štap, to ti je oko 2-3dl ulja, što i nije puno... Znam da trosi na ovim brzinama ali eto interesovalo me vase misljenje cisto da vidim nije li preterao sa potrosnjom. Uglavnom nije previse ?Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 7, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Stole_018 je napisao: Znam da trosi na ovim brzinama ali eto interesovalo me vase misljenje cisto da vidim nije li preterao sa potrosnjom. Uglavnom nije previse ? Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Nije. TDM do 120 km/h ne troši ulje. Preko toga hoće poprilično da popije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano April 7, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se malo poigrao sa mojim. Zamenio sam njegov za dobar, širi enduro korman. Ispalo je sasvim fino. Na kratko se čini da je dosta povozniji, ali mora malo duža proba. Morao sam creva, sajle i kablove da izmestim. Sve je ispalo o.k. samo mi se cini da mi je kočiono crevo malčice više napregnuto nego što mi se sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 7, 2018 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ofarbao ove rukohvate za suvozaca u ovoj plavoj boji ? Koja je sifra boje ?Послато са SM-G930F уз помоћ ТапатокаStole tako sam ga uzeo,predpostavljam da je predhodni vlasnik.Boja je neka metalik plava ali baš nako sija.Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 7, 2018 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Nije. TDM do 120 km/h ne troši ulje. Preko toga hoće poprilično da popije... Ista priča i kod mene,do 120kmh ne arči ga.Kada ga cepam autoputem na duže 150-160kmh oće da srkne. Ali dok je novo ulje u motoru ne troši ga uopšte do predjenih 2500-3000km ,onda odjednom spusti nivo.Sipam Bardahl 20w50,meni se ok pokazao,lepo sve radi.Bajk je prešao 95.000km.Na 6000 predjenih sam dolio nešto manje od 1lit.Razmišljam se da sipam motorex u istoj gradaciji sad na ovoj zameni.Šta točite od ulja u 3vd TDM da vam se dobro pokazalo,Motul bi zaobišao . Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 7, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Završio sa spoljnim dodacima...ostaje još samo plava trakica za felne, a i ona stiže sledeće nedelje. Servis zakazan za sledeću sredu, i Tedi je spreman... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 7, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stole tako sam ga uzeo,predpostavljam da je predhodni vlasnik.Boja je neka metalik plava ali baš nako sija.Послато са XT1650 уз помоћ ТапатокаDa, primetio sam da je ta metalik placa koju ja trazim. Nisam znao da moze tako da se odradi, lepo izgleda. Hvala ti u svakom slucaju Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 7, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Završio sa spoljnim dodacima...ostaje još samo plava trakica za felne, a i ona stiže sledeće nedelje. Servis zakazan za sledeću sredu, i Tedi je spreman... Е'о фејзер кључ за кључ одма, знаш како иде, а и боја је лепша Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 7, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, uketic je napisao: Ista priča i kod mene,do 120kmh ne arči ga.Kada ga cepam autoputem na duže 150-160kmh oće da srkne. Ali dok je novo ulje u motoru ne troši ga uopšte do predjenih 2500-3000km ,onda odjednom spusti nivo. Sipam Bardahl 20w50,meni se ok pokazao,lepo sve radi.Bajk je prešao 95.000km.Na 6000 predjenih sam dolio nešto manje od 1lit. Razmišljam se da sipam motorex u istoj gradaciji sad na ovoj zameni. Šta točite od ulja u 3vd TDM da vam se dobro pokazalo,Motul bi zaobišao . Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока Elf Moto 4 Tech 10w50. Odlično ulje, a cena je sasvim pristupačna. Meni se najbolje pokazalo u TDM-u. Probao sam u njega Ipone, Eni, Motul i Elf i samo Elf-a je najmanje trošio i menjač je jednako lepo radio od sipanja do zamene ulja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 7, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I kafa,a Boga mi i riblja corbica je pala posle fine voznjice.. @Nenadbg88 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 7, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan I sunce u povratku Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 7, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @nikvuksa Ovo je jedan jako lep Tedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 7, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je na novom sedlu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 7, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, milos-v said: Kako je na novom sedlu? Fantazija ! Da ti kazem! Mnogo bolja situacija nego ranije. Mislim da ces biti zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13121 Napisano April 7, 2018 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Glavonje, sedite u "Pogledu" a da se javite to nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 7, 2018 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Elf Moto 4 Tech 10w50. Odlično ulje, a cena je sasvim pristupačna. Meni se najbolje pokazalo u TDM-u. Probao sam u njega Ipone, Eni, Motul i Elf i samo Elf-a je najmanje trošio i menjač je jednako lepo radio od sipanja do zamene ulja...Jel to ovo na slici,na sajtu profacoa piše da je full sintetika,opisane tačno specifikacije ulja što je za pohvalu,deluje jako ozbiljno.Naručujem pa javljam utiske,cena je vrlo povoljna. Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 7, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, uketic je napisao: Jel to ovo na slici,na sajtu profacoa piše da je full sintetika,opisane tačno specifikacije ulja što je za pohvalu,deluje jako ozbiljno. Naručujem pa javljam utiske,cena je vrlo povoljna. Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока Ovo je Moto 4xt Tech, 100% sintetika. A imaju i Moto 4 Tech, polusintetika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 7, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Glavonje, sedite u "Pogledu" a da se javite to nista. Izvinjavamo se. Bila je brzinska akcija. Slucajno se nadjosmo u SD A da smo krivi,jesmo.. Bice ispravljeno prvim suncanim vikendom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 7, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Svaler je napisao: Е'о фејзер кључ за кључ одма, знаш како иде, а и боја је лепша Ma jok, drugi put! Pre 3 sati, Astral je napisao: @nikvuksa Ovo je jedan jako lep Tedi. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 7, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Svaler je napisao: Е'о фејзер кључ за кључ одма, знаш како иде, а и боја је лепша jesi ti saljivdzija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 7, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan jesi ti saljivdzija! Ал' не баш сваки дан овако Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...