Jump to content

Moto Zajednica

Nesreca na uglu Makenzijeve i Knjeginje Zorke, Bajkerka povredjena, sve ok:)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

uzas je sve to naravno, ali opet iskustvo je... i za tebe i za druge... Kaca, secas se kad sam ti govorila da i u gradu treba nositi stitnike za kolena... bila si tada skepticna... mislim da ces ih sada nabaviti, a ja ih tek necu skidati posle ovog tvog slucaja, nosim ih i po najvecoj vrucini, nikad ne znas sta te ceka...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3086 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Samo da napomenem... Udaljenost na koju ste krenuli i vrucina, uopste ne znace da ce voznja proteci dobro. Na kratkim rastojanjima /do prodavnice, prijatelja iza coska itd/ se isto tako desavaju nesrece kao i da ste krenuli na put oko sveta. Zato, ma koliko vas mrzelo, ful oprema, makar i za 100m. Najveca je zabluda sto mnogi po gradu ne nose svu opremu, nego samo na putu, van grada. Grad je, po meni, mnogo opasniji od normalnog putovanja /mada, nikad se ne zna/.

Ko se cuva i Bog ga cuva /osim ako niste pijanice i ludaci :D/.

• Zainteresovan, 494 postova

poceo sam da citam od prvog posta i slika od kojih sam se najezio pa sada sve do kraja sa Klincezinim javljanjem da je dobro (izuzev koleno) .... doza straha i onda na kraju mi izmami osmeh na lice sa hrabroscu ... :)

svaka cast .... najbrzi oporavak ti zelim .... Ako bilo sta zatreba ... vidis koliko nas je ... pitaj , trazi , vichi ....

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Super što je sve prošlo relativno dobro. Klincezo, nadam se da ćeš se brzo oporaviti i još brže sesti na motor, naravno uz mnooogo više sreće nadalje!

Inače, juče poslepodne sam se čuo sa Klincezinim suprugom Vladom koji me je zamolio da odem sa njim do NBGD-a, do ul. Agostina Neta, da prevezem motor do njihovog stana. Elem, iako je čovek motor uredno sklonio sa mesta nezgode na trotoar tako da nikome ne smeta i pritom rekao pandurima koji su vršili uviđaj da živi na 300m odatle, oni su, kad se cela procedura oko uviđaja završila, pozvali Parking servis i otfurali motor tamo. Kad smo došli tamo po motor radnik nam je tražio potvrdu o preuzimanju vozila iz OUP Savski Venac i potvrdu o uplati 5300 din. za troškove odvoženja!!! Pritom, tamo se plaća i ležarina na dnevnom nivou, ne znam tačno koliko. Znači, neviđeni bezobrazluk! Em ti je tuđom krivicom olupan motor, em su ga bez potrebe odneli tamo em još treba da pukneš ne malu lovu!!!  

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Samo da napomenem... Udaljenost na koju ste krenuli i vrucina, uopste ne znace da ce voznja proteci dobro. Na kratkim rastojanjima /do prodavnice, prijatelja iza coska itd/ se isto tako desavaju nesrece kao i da ste krenuli na put oko sveta. Zato, ma koliko vas mrzelo, ful oprema, makar i za 100m. Najveca je zabluda sto mnogi po gradu ne nose svu opremu, nego samo na putu, van grada. Grad je, po meni, mnogo opasniji od normalnog putovanja /mada, nikad se ne zna/.

Ko se cuva i Bog ga cuva /osim ako niste pijanice i ludaci :D/.

Kakav - Grad - To su postale ludnice. Cesto idem po BG sluzbeno i cega sam se sve nagledo u 17 god. bavljenja ovim poslom ( prof. vozac ) nepada mi napamet da vozim motor po BG. A u prirodi mi nikad ni divlje zivotinje nisu oduzele pravo prvenstva - ili sacekaju da ja prodjem, ili se okrenu pa okolo.

Zelim ti brz oporavak i pocni da razmisljas o Enduro voznji - opusta, relaksira i nema Majmuna na nasem podneblju ( a i oni bi razmislili dali da izlete pred motor ) !!!

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Zelim ti brz oporavak i pocni da razmisljas o Enduro voznji - opusta, relaksira i nema Majmuna na nasem podneblju ( a i oni bi razmislili dali da izlete pred motor ) !!!

to sam njoj odmah rekla!  ;)  :) cim se oporavi, pravac u sumu!

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Klincezo,

izgleda da si ovog puta dobro prosla :)

Zelim ti brz oporavak

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Uh ... uplasio sam se kad sam proctiao prih par postova...

Sva sreca da si ok! I ja sam se prvo zabrinuo za motor kad sam pao 1. put :D

Zelim ti brz oporavak, a za motorche se ne brini. I moj prvi pad je bio sa YBR-a, zilavo je to stvorenje :D;)

poz.

• taraba, 612 postova
  • Motocikl: enduro

pozdrav, i brz oporavak. bitno da si ipak dobro prosla.

ps. tu mi je dugo bila firma (upravo na toj raskrsnici).  svasta sam tu video.

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Uraaa za veselu i neunistivu Klincezu Katarinu  ;)

U 7:37 mi je poslala poruku da su je isposmatrali dovoljno, i da je danas pustaju kuci.... lepe vesti, nema sta... sreca prati hrabre, tako da verujem da ce sto pre da se oproavi, a crne rupe preslikaju veselim i novim dogodovstinama .....

Go for it  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja