Dzigorius 134 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju da trenutnu stanje na MOTO GP odgovara nama ljubiteljima motociklizma NEKA NAJBOLJI POBEDI!!!! a nadam se da ce to biti Rossi A ta prica za Stonerka mi je jako smesna....sta islo mu se u WC dok je gledao ledja Rossiju???? dajte ljudi smesno jako...i on se na kraju jos pravda kao stomak...ma smesno to me potseca na Jelenu Jankovic koja kad gubi odmah je zaboli nesto i kuka jadna.....tako i Stonerko A nesecam se da je Rossi u svojoj prebogatoj karijeri kukao a niti se nekana poneo NEsportski....to je jedan sjajan momak koji je sa svojih 30 godina ziva legenda a jos i aktuelni svetski sampionm....ROSSI GOOO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem da je glupo porediti Rossija koji ce mozda u karijeri imati dvocifren broj titula i Stonera koji ima jednu. Samo kazem da je sada Yamaha bolji motocikl od Ducatija i da se mnogo lakse vozi a da pritom uopste ne zaostaje na pravcu. cak naprotiv..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 17, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nije ga bolio stomak, nego se otrovao i raspadao od bolova. Trenutno su po meni prva trojica veeooomaaa blizu, odlucuju sitnice u nekim podesavanjima, Rossi ima prednost sto se tice iskustva, ali kao sto smo imali prilike da gledamo i ne mora da bude presudna. Na zalost samo ce jedan biti sampion na kraju godine. Da mi uzivamo do kraja sezone u ovakvim dvobojima i trobojima, pa ko god da bude sampion, cestitke. Rossi ima sta da kaze, a Stoner i Lorenzo imaju nacina da odgovore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Tako je.Uz pomenutu trojku ocekujem Dovi-ja koji je u sve boljoj formi kako sezona odmice i voleo bih da ostane tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan rosi je vec usao u legendu, sto se ne moze reci za ostatak konkurenata a ima jos trecinu karijere da se dokopa i prvog mesta sto se tice najboljih vozaca svih vremena ! ..stoner to moze samo da sanja u kosmarima pred trku posle kojih je onoliko bled, kako vozi pod pritiskom i na braniku sa Rosijem pokazao je par puta !!! ...opasna konkurencija je u Lorencu koji tek pocinje da pokazuje koliko dobro moze da vozi al meni se na zalost ne svidja nema harizmu jednog legendarnog sampiona ...drigu omiljeni vozac mi je Kapirex i njega mi je mnogo zao sto ode iz ducatija al sta da se radi ! ....uvek bilo 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je Rosijevcima a i samom Rosiju jako teško da prihvati da se nešto ipak menja a da ne pričam da ga lomi Lorenzo na istom motoru, valjda je bolje da ga pobedi neko iz Scott racing Team-a jer to je ipak drugi motor, drugi team itd Rosi je zaista opasna legenda po meni jači i od Doohana čiji sam ja bio fan svojevremeno a Doohan ga je stavio u Hondu kod Jeremy Burgess-a, znači dobio je sve najbolje jer zaista selekcija je takva da najbolji idu kod najboljih. To ne umanjuje njegov uspeh. Ali budimo realni dominacije više nema na radost gledalaca koji vole ovaj sport a nisu fanatični zaljubljenici Rossija Komentari za Stonera oko foliranja nisu na mestu, mada mi je i jasno što se ovde tako prikazuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stoner je brzi ove godine, kladio bih se da ce uzeti titulu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce biti kladionicar da polozimo uplate??????? hehehe....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tako je.Uz pomenutu trojku ocekujem Dovi-ja koji je u sve boljoj formi kako sezona odmice i voleo bih da ostane tako. Isto takodjeR! Dovi mi je jako gotivan i mislim da ima shta da pokazze. Jedino shto bih iz ove skupine izbacio Chupa Chups-a koi mi je krajnje odbojan. Sve to stoji da je dobar vozach, i da cce ako ne ove neke od sledeccih sezona uzeti titulu, ali me jako nervira. Trku sam malochas odgledao i moram da priznam da mi je ovo jedna od omiljenih staza. Setite se 2007-me kakav je to dvoboj bio izmedju Rossi-a i Stoner-a, svakako staza koja gotovo svima odgovara i gde gotovo svi voze do maximuma. Do sledecce trke. Zdravstvuj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 20, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Uz pomenutu trojku ocekujem Dovi-ja koji je u sve boljoj formi...Takodje, ali tek sledeće sezone, u punom svetlu. Ova sezona će biti sve, samo ne dosadna. Još ako Melandri nadje odgovarajuće ''sedlo'' (ili oprave ovo)za sledeću godinu, eto cirkusa na svakoj stazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 20, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sampionat nije ni na pola,a vec se prica ko ce gde dogodine.Melandrija vrbuju da se vrati kod Gresini-ja (Honda).Vidim da mu uopste nije gadna ta ideja (tamo je najvise napravio uspeha),ali kaze isto da je vrlo zadovoljan sa postojecim angazmanom.Kako i ne bi,svi trckaraju oko tebe,ti im pricas sta da rade,uz to niko te ne pritiska da osvojis titulu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ...ti im pricas sta da rade,uz to niko te ne pritiska da osvojis titulu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste videli sada kako ide Yamaha. Tako da one price DUcati je brz itd itd. nepiju vise vodu. Stoner i pored zavetrine ne moze da obidje rossija Sto opet znaci da Doktora Stoner pobedjuje na znanje, a ne zahvaljujuci snaznijem Dukatiju, jel tako? Naravno , na znanje , najbolje je to dokazao prosle godine u direktnom duelu u Laguna Seci uz neuporedivo brzeg dukatija . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 20, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dovi je daleko slabiji od Lorenca, tako da ne očekujem da će ikada biti šampion, ali će biti uvek pri vrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam svugde, jeo sam svasta , a i pio sam svasta i svugde i nikako sa svojim skromnim budzetom da se otrujem ))) (hvala Bogu !!) , a ovu supersportisti( sto placu kad ih tata Rossi obidje na Laguni ) jedu budjavu hranu. Mogao bi Stoner na neki nas moto susrtet da jede i pije zdravu hranu i pice ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...