Džim Džarmuš 3280 Napisano Januar 9 Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Motorcyclist je napisao: Ja znam za DID drugo nisam ni kupovao. Ovaj je valjda Regina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19967 Napisano Januar 18 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2655 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan I "obicna" Regina je keva, mogu tek misliti kakav je ovaj... Mislim da vredi kupiti, narocito za one koji prelaze velike kilometraze po sezoni ili voze cele godine. Promenio Januar 18 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19355 Napisano Januar 18 Integrisan, 5907 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam neki dan video da je kod mene 525VX, znaci X ring, zlatni tako da presrecan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano Februar 20 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam oterao motor na prvi servis te sam iskoristio priliku da pitam za opsluživanje M-endurance lanca. Kaže šef servisa da je viđao te lance da se istegnu, tako da ovi navodi regine,proizvođača ; "is no longer necessary, nor is any re-tensioning required from time to time due to the usual wear", nisu u skladu sa realnošću. Znači, čovek kaže da ukoliko vozite off, kroz pesak i blato , ekstremne uslove , lanac morate očistiti. Vožnja samo, po normalnom putu,ne zahteva nikakvu intervenciju,bez obzira na km. Ne znaju da kažu kada tačno treba podmazati lanac,to ostavljaju vozaču ,ali uz komentar da i ne mora nista da se dira ,jer oni na redovnom servisu provere tenziju i podmažu. Znači ja ću posle 2-3 k km ispuškirati i namazati malo menjačkim uljem i to mi je skroz ok interval da ne moram svaki čas da mislim na to a da ipak ne čekam još 9k km da bi ga oni naprskali. Promenio Februar 20 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 543 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Trebam uskoro da menjam lanac na mom versysu, i sad gledam po netu ima setovi da se kupe i naravno ima zasebno. Ono sto me zanima je da sam na mom motoru video da na prednjem lancaniku postoji guma, a na netu za versys su u ponudi sa i bez gume... Koja je razlika??? Inace mislim da cu se odluciti za Reginu, jer po servisnoj knjizi ako je verovati, pre nepunih 4000 km montiran D.I.D. Sta kazu @BokyBoy i @Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19967 Napisano Maj 10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2655 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Vujka je napisao: Trebam uskoro da menjam lanac na mom versysu, i sad gledam po netu ima setovi da se kupe i naravno ima zasebno. Ono sto me zanima je da sam na mom motoru video da na prednjem lancaniku postoji guma, a na netu za versys su u ponudi sa i bez gume... Koja je razlika??? Inace mislim da cu se odluciti za Reginu, jer po servisnoj knjizi ako je verovati, pre nepunih 4000 km montiran D.I.D. Sta kazu @BokyBoy i @Alekre Sa gumom je fabricki, malo ga je teze naci aftermarket, on je dosta tisi, podrzavam Reginu, ja sam prezadovoljan sa njom, DID izbegavati u sirokom luku, fals tezak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 543 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, BokyBoy je napisao: Sa gumom je fabricki, malo ga je teze naci aftermarket, on je dosta tisi, podrzavam Reginu, ja sam prezadovoljan sa njom, DID izbegavati u sirokom luku, fals tezak. Hvala puno... Mogu da nadjem ovde lancanik sa gumom sa gumom, ali moram da kupim posebno lanac posebno lancanike... Sto zapravo i nije neki problem. P. S. Zapravo je i bolje, jer tako mogu da izaberem zadnji lancanik da bude crn 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19967 Napisano Maj 10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2655 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Vujka je napisao: tako mogu da izaberem zadnji lancanik da bude crn ...hvala ti do neba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14394 Napisano Maj 10 Integrisan, 7815 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš nije loše da imaš prigušeni lančanik sa gumom. Zadnji lančanik kao što ti je Boki rekao, crn. Regina je odlična, kod mene su dva seta odlično pokazala. Posle samo to maži uljem, a možeš i odmah da naručiš dva prednja lančanika i da otprilike zameniš samo prednji na oko 15000km. To će produžiti vek lanca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 565 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna je pomoc ili bilo kakav trag/ideja gde probati, kroz standardne kanale u Srbiji ne mogu nigde naci lancanike za xl750 Hondu transalp trenutno. Cekam odgovore od par veleprodaja iz HR a Delta ima cenu koja mi ne odgovara za tu vrstu rezervnog dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 543 Napisano Nedelja u 17:47 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hajd opet da trazim pomoc oko lanca..to jest objasnjenje. @BokyBoy i @Alekre narucio sam lancanike za versysa, i kaze u opisu lancanika da je za lanac 520. Sta znaci to 520?????? I vidim da u opisu lanca stoji broj linkova koliko lanac ima, npr. 110,114,116. To me najvise i buni, jer neznam koji lanac da porucim. evo link od stranice. Regina MC kæder og kædekit - Side 6 af 6 - Pitboxen PITBOXEN.DK Regina er kendt for deres stærke og langtidsholdbare mc kæder og kædekit. Regina produceres i Italien og er også firmaet bag Regina HPE kæderne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14394 Napisano Nedelja u 18:39 Integrisan, 7815 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Broj 520 označava korak lanca. Imaš npr. 520, 525, 530... Ima još koraka ali ova tri ima najviše. To znači da korak lančanika i lanca mora da budi isti. Konkretno 520 lanac i lančanik 520. Nemoj da me držiš reč, tebi bi trebao lanac 520, 114 linkova, predni lančanik 15 zuba, zadnji 46. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 543 Napisano Nedelja u 19:08 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Alekre je napisao: Broj 520 označava korak lanca. Imaš npr. 520, 525, 530... Ima još koraka ali ova tri ima najviše. To znači da korak lančanika i lanca mora da budi isti. Konkretno 520 lanac i lančanik 520. Nemoj da me držiš reč, tebi bi trebao lanac 520, 114 linkova, predni lančanik 15 zuba, zadnji 46. Tako je.. Prednji je 15 a zadnji 46 zuba... E sad mi reci zasto 114 linkova... Jesi li to video po modelu motora ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14394 Napisano Nedelja u 19:21 Integrisan, 7815 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 543 Napisano Nedelja u 19:30 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14394 Napisano Nedelja u 20:33 Integrisan, 7815 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19967 Napisano Ponedeljak u 04:48 Vozim motor, nisam BAJKER, 2655 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam, ako ne nadjes 520, slobodno idi na konverziju na 525... I ako imas crnu felnu, stavi obavezno crn zadnji lancanik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9016 Napisano Ponedeljak u 04:55 Ne silazi, 2319 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A ako je felna bele boje.....šta da radi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19967 Napisano Ponedeljak u 05:39 Vozim motor, nisam BAJKER, 2655 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Žaksi je napisao: A ako je felna bele boje.....šta da radi? Onda konverzija na kaJš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9016 Napisano Ponedeljak u 06:43 Ne silazi, 2319 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Tooooo Bokiiiii. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13638 Napisano Ponedeljak u 08:23 Drug član, 1375 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine otisao do Dareta @Satelis i kod njega na kapiji pre nego sto sam krenuo ćaskamo o putovanju. Kaze on gde ćeš i koliko mislite km?Reko Stelvio, Dolomiti pa koliko bude. S tim lancem? Počeo ja da smanjujem km koji ćemo preći. Kaze Dare, dobro je dok lazes samog sebe. Jbg ,nisam stigao da zamenim krećemo sutra noć, kaze on jedino ako si lud i ubaci mi crva i sta ćeš, ajd na brzinu, nadjemo lanac gimnastikom i sutradan i zamenim. Original DID ali stize u originalnom pakovanju spojnica sa osiguračem. Iznenadih se, jbg, nikad nisam imao sa tim ili sam uzimao ceo fabrički ili dobijao sa nitovanjem. Ajd reko jbg zameniću kad se vratim i to tako ostade, zaboravio. Neki dan vozao malo po njivama i posle pranja imam sta da vidim, nema osigurača. Stavili ga u dobrom smeru , sve po ps-u, kako je spao ,nemam pojma. Znam samo da vise neću nikad stavljati. Odo sad u drugu temu da se zahvalim Slobi iz Motobike Kać na brzini. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7045 Napisano Ponedeljak u 08:57 Drug član, 2393 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh, nisam verovao da može tako lako da se desi ! Hvala za info. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 392 Napisano Ponedeljak u 10:03 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za motor preko 600ccm ide nitna i da ne misliš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 543 Napisano Ponedeljak u 10:12 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BokyBoy je napisao: Samo da dodam, ako ne nadjes 520, slobodno idi na konverziju na 525... I ako imas crnu felnu, stavi obavezno crn zadnji lancanik Rekoh ti ranije da cu da stavim crn lancanik koji je juce i porucen... Inace hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 543 Napisano Ponedeljak u 10:13 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Žaksi je napisao: A ako je felna bele boje.....šta da radi? Onda beli lancanik P.S. Srecom nemam ljubicaste ili roze felne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...