Jocke 170 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sergio Ajde sklapaj brže da možeš da dođeš motorom u jedno mesto kod Topole. Tamo, čuo sam priprema se okupljanje koji će zaseniti sve tradicionalne događaje (Jagnjijada, Slaninijada, Kobasicijada i t t...) gde se jede i pije. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 2, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danasnji dan sam poceo sa lepim vestima o sklapanju tvog motora. Drzimo ti palceve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju se vracam iz sela, pa mogu da svratim na cevape ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Dok čitam ove postove i ja ogladneh. A uopste nisam ješan Hajde Sergio još malo i da zabrunda mašina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel to "Serđijada" ili "Hondijada" u Topoli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 2, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan "Sto je brzo, to je i kuso" Samo lagano, natenane sklopi to, pa onda voznja Pratim temu od pocetka, i zelim ti puno srece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 2, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Sto je brzo, to je i kuso" Samo lagano, natenane sklopi to, pa onda voznja Pratim temu od pocetka, i zelim ti puno srece Pa to mu i ja kazem. Taman da i ja stignem na tjevap-tjitji..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 2, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sokantne vesti!!!!!!!!!!! Svabe su poslale posgresne karike!! Danas su dosle na red i karike, Rasa (Scapolo) je ocistio klipove i kad je pokusao da stavi nove karike, zakljucio je da su manje za 2mm!! Meni trebaju 62mm, a ovi strucnjaci su poslali 60mm. kreteni! cak su i deblje od onih koje meni trebaju, tako da ne mogu da upadnu u falc na klipu! Dakle, ove karike koje imam su precnika (spoljnog) 60mm i debljina karika je ~1.50mm, a meni trebaju karike u precniku 62mm, debljine 1.25mm (ona mrezica za podmazivanje bi trebala da bude ~2.50). Da li ima nekog ko poseduje NOVE karike obima 62 i voljan je da se menja za set NOVIH karika obima 60mm? ??? ??? Ili ako nekom trebaju ove karike koje ja imam, prodacu ih za onoliko koliko sam ih ja platio, a to je 130e. ajd' ljudi, pomagajte ... thanx p.s. pre nego sto neko predlozi da zovem Saleta iz Trstenika i predlozim mu trampu, samo da kazem da sam ga zvao i covek nije zainteresovan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 2, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ne mozes vratiti "shvabama" ili kod koga si ih vec kupio? BTW, moje saucesce u ovako teskim trenutcima....znam kako je to kad cekas nesto 2 nedelje, a onda dodje nesto sasvim drugo. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 2, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sutra cu da ih zovem da ih molim i kumim na telefon i da se izvinim sto je moj deda ganjao njegovog dedu po ovim prostorima, pa mozda i pristanu da mi zamene Jbg. moram da imam neki backup plan u slucaju da shvabo kaze "NEIN!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ne mozes vratiti "shvabama" ili kod koga si ih vec kupio? BTW, moje saucesce u ovako teskim trenutcima....znam kako je to kad cekas nesto 2 nedelje, a onda dodje nesto sasvim drugo. :-\ Ne bih da OFF-ujem temu,ali iskustvo sa Shvabama-Austrijancima, isti ku...pac. ;D ;D ;D Ja narucio Alu-Rack za Z750 2007-09 god. i to samo nosac,a oni nabavili u prodavnici za Z750S 2006 i to full sve sa Top Case-tom i Koferima.Samo sam imao srecu sto imam pametnoga drugara pa nije to uzeo, vec mi rekao da im posaljem sliku na E-mail sta Ja hocu. I konacno nakon mjesec dana mi drugar danas javlja da je stiglo u prodavnicu ono sto sam ja trazio i da ide preuzeti te mi poslati ovaj vikend. P.S. Jos trnem pod zebnjom sta ce mi stici. :o Ni Shvabe nisu sto su nekad bili. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 2, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si narucio preko interneta i roba je jos nova / ne upotrebljena, mora da ti zamjeni ili vrati pare. Koliko je vremena proslo od kad si primio karike? Od koga si narucio? (ko su "svabe") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Što je brzo to je i kuso Znači sigurno neće biti kuso Ne seckiraj se sve će da se sredi i ako osediš možeš da se ofarbaš. Šalim se videćemo sutra šta kažu nemci. Važno je da se utvrdi koje karike tačno odgovaraju (sr.broj ili dimenzije) da ne potraje do božića. Pozdrav i sčuvaj hladnokrvnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 2, 2009 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, bas mi je krivo. A tako sam se radovao da sve koji su mislili da je rostilj = cevapi zeznem sa vratom na rostilju!!! Ali sa primesom cevapa, jbg. Salu na stranu, ja i dalje imam karike koje su jedva presle 50-60km, jednom montirane i posle te kilometraze skinute. Ako hoces njih, dobijes ih za manje para i moze na dodjem ti (kad god dosao). Ja sam zena na sve spremna. I da, samo mirno i stalozeno. I ja sam poludeo sa reglerom, pa sa paljenjem pa sa ovim, pa sa onim, pa opet masina ide. Samo mirno, dostojanstveno, ovo nije poraz nego samo sitnica koja ti jednostavno ne dozvoljava da spavas mirnije. Toliko. Sve sto treba - znas broj. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 3, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Negro, sad cu da zovem svabe da ih molim da mi zamene za one koje mi trebaju... Ako ne uspe to, onda cemo da pravimo neku kombinaciju ... javljam sta sam uradio .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 3, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bratori, taj preko koga si narucio delove tj. karike njega za gusu! Pa cekaj malo, jesam li rekao honda cb 750 kz '81 ?!?! Nemoj da mu dolazimo s boldorima :o pa da pojede te karike i iskenja valjane! Ako su u pitanju svabe nek ti neko napise valjan mail gde ces im zapretiti brukom po svim forumuma a i licni dolazak tvoga..necaka..gde god da su...Imao sam slicni situaciju gde sam narucio neke zajebancije preko neta za 200 jura a stiglo za 100! Na lom mailova nisu odgovorili ali posle nedelju dana sve je stiglo kako treba! Znaci dok ne pokazas zube nista! Ako su iole normalni, i bar malo poslovni zamenice ti karike ili vratiti novac. A ako vidis da ce to potrajati uzmi od Negra karike da ne bi bilo "jesen stize a kruske ne obrah"a ove prevarante vijati za pare! Bas mi je zao sto ovo dobija elemente spanske serije gde je Honda ??? ??? glavni akter :-* a ti u crnini zbog drage ti pa naravno Honde Medjutim, cim smo svi ovde znaci da jos uvek verujemo u bajke tako da ovo mora biti happyend jer se pojavljuje Negro s valjanim karikama, ti dobijas pare i izvinjenje a nama idu suze... radosnice... p.s. krkanluk i da ne spominjem vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 3, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, posle sam provalio da je delom i moja greska .. Necemo jos da napadamo sbabe Upravo sastavljam pismo koje ce Jocke da prevede na nemacki pa cemo da vidimo sta kaze svaba. Zvao sam jutros pa je rekao da mu sve to posaljem preko mail-a zajedno sa racunima pa da vidimo sta moze da se uradi .. javljam kad budem znao nesto vise edit: kolega = Jocke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ajde prevodite to pismo a kako si ti, sine Nebojsa, uspeo da pogresis u porudzbini?!?! ??? Ocekujemo dalje informacije... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešio si jer sediš na ladan beton. Jesam ti lepo reko da piješ. Bez sve šale, nešto mi se javlja da ćeš samo malo više čekati a da će se sve lepo svršiti te ćeš je poterati ako ne sutra, sledećeg vikenda. Prihvati sve sa filozofskim mirom i uživaj u budućnosti u kojoj ćeš imati prelep, nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6759 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo stalozeno, i ovo sto si sve nasao nije malo, bas si sve brzo resio. Samo stalozeno, uz tebe smo, stici ce i prave karike. Sve ce se resiti, ovako ces se samo jos vise uzeleti voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Misom, romanticari bi rekli "ljubav je lepa koliko se ceka", a isto vazi i za ROSTILJ!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Last update: sada sam se kuckao sa Sergiom, porucio je karike koje odgovaraju i one stizuuuuu, stizuuuuu, samo sto nisu. Otprilike za 20-ak dana. Za detalje cekamo njega da se javi, sto ne znaci da ne treba napraviti generalnu probu rostilja, cisto da vidimo da li smo dorasli izazovu, a??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6759 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cuj, toa generalka mora da se uradi ;D, mislim na rostilj . A za Hondu, pa ima vremena, vidi kakvo je vreme. Taman da se sve sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, kako stvari stojU, moraćemo da nosimo sunčane naočare kad stanemo pred Hondu. Reko bi da se sva cakli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Last update: sada sam se kuckao sa Sergiom, porucio je karike koje odgovaraju i one stizuuuuu, stizuuuuu, samo sto nisu. Otprilike za 20-ak dana. Za detalje cekamo njega da se javi, sto ne znaci da ne treba napraviti generalnu probu rostilja, cisto da vidimo da li smo dorasli izazovu, a??? ;D oš se kladiš u dan i sat kada stižu? (izgubićeš) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...