spdzlla 0 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Haslam šampion? Hmmmmmmmmmmm, ako se poklope kockice ima šanse, ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo Haslam verziju. Mislim da imaju potencijal za titulu,isuvise je rano za prognozu ali zelja je ogromna,barem kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je motor sam vrhunac tehnologije i ja navijam da pobedi bilo koji sem BMW jel ne mogu da ukapiram kako mogu vako ruzan motor da naprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Februar 28, 2011 Integrisan, 13041 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi lepotan. Mislim na S1000RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ili se zavrkavaš? Meni se stvarno sviđa, nije oličenje lepote, ali je gotivan. Naročito ovaj gore koga su ukrasili Žabari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na mene, da ozbiljan sam. Nikako ne mogu da svarim da motor bude toliko asimetrican pa makar bilo kao sto Lale kaze zbog ustede tezine... A tek sto je ziljav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na tocranka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 2, 2011 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Zagledao sam ovu zver danas na sajmu. Svidja mi se sve sem razlicitih farova. Bas bode oci. Prilicno kompletan motor, ali samo to je po meni promasaj. Napolju je proleteo jedan plavo beli, crno sivi je bio izlozen na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, ovaj M3 ima boles`an zvuk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/10023/59/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Avgust 5, 2011 Integrisan, 13041 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pričali smo ovom motoru pre nego što se pojavio kao o nekoj najavi promene u svetu trkačkih motora, pa onda kad se pojavio kao o ubici Japanaca... Mene motori zanimaju skoro isključivo u trkačkom trimu, bilo da gledam ili da vozim i mogu iz prve ruke da posvedočim da je ovaj model među Evropljanima postao ono što je Gsxr 1000 bio godinama. Prvi izbor najvećeg broja amatera, naravno onih koji imaju novaca da kupe nov ili skoro nov motor za stazu. Kako vreme bude prolazilo i bude sve starijih i jeftinijih primeraka tako će im i broj na stazama rasti (već se više niko ne okreće za njima kao prošle sezone). Dodatni efekat je da su među amaterima oni na S1000 uvek u vrhu. Ima ih po celom time sheet-u ali je nekoliko uvek u vrhu. Da li je razlog to što već imaju ugarađenu gomilu elektronike ili ne... Stvar je slična i među profesionalcima u stock klasama. Sve u svemu motor se ispostavio onakvim kakvim su ga inicijalni testovi po magizinima i pretstavljali. Da li i koliko BMW zarađuje na prodatim primercima je pitanje a moguće je da im je primarni cilj bio reklama marke a ne direktan profit. To me već ne zanima. Zanima me da li su možda razmišljali da se uvale u još jednu klasu za koju sam lično zainteresovan! 750R. S750RR! Sa svim dodatnim drangulijama po ceni Gsxr-a 750. Sumnjam a voleo bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Bavarski projektil prejektil predahnuo na 25500km, nije izdrzao motorrad test 50000km http://www.motorevij...apszamlista.php 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4954 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan postoji neka informacija da za 2013 prave potpuno novi motocikl(ne unapredjenje ovog postojeceg) prvo zbog aerodinamike i ogibljenja pa onda na izdrzljivosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 797 Napisano Septembar 19, 2011 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da pocnu sa poboljsanjem pouzdanosti ovog motocikla umesto sto krecu od aerodinamike.. 25500km za tako skup motor! Ej pa Aprilia PSV4 Factory je mama za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan motorrad test http://www.motorevija.com.hr/test/bmw-s-1000-rr-jos-jedan-u-nizu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 23, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan postoji neka informacija da za 2013 prave potpuno novi motocikl(ne unapredjenje ovog postojeceg) prvo zbog aerodinamike i ogibljenja pa onda na izdrzljivosti Evo ga potpuno novi S1000RR. http://www.bikeexif.com/bmw-s1000rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Drugar se uspesno otarasijo svog BMW S1000RR 2011god ali je odmah skoknuo do radnje i kupio BMW S1000RR 2012god a zatim mi poslao racun da me sekira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Mart 17, 2012 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto ga nisi uputio da proba 1199 Panigale? Ako mu ne odgovara neka opet uzme nepouzdani 1000RR koji je vec imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 17, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan A sto ga nisi uputio da proba 1199 Panigale? Ako mu ne odgovara neka opet uzme nepouzdani 1000RR koji je vec imao ne bi mu se slagao uz M6 2011god .. kaze na motoru ga odusevlavaju sitnice i novotarie .... oduvek je vozijo nove kawasakije a onda je kupijo motor ... tako kaze .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Mart 17, 2012 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne bi mu se slagao uz M6 2011god .. kaze na motoru ga odusevlavaju sitnice i novotarie .... oduvek je vozijo nove kawasakije a onda je kupijo motor ... tako kaze .... Ako vec tako voli, neka mu je lepa voznja i da bude bez kvarova Posavetuj ga da uzme i BMW jaknu, pa da bude sve u tonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 17, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ma cuti samo rukavice mu skuplje od mog motora kupio komplet kozno BMW odelo i kacigu . u bojama motora , onim sportskim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...