Nole Bg 5732 Napisano Februar 9 BJB Maxi Scooter Club, 1770 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve znam, moraćemo ga potraziti na prolećePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5873 Napisano Februar 9 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj @m.milivojevic mislim da te slike imas kod njega na sajtu , a kad ih kupis - skine ovaj žig mislim da nisu bas jeftine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 714 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 714 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna moja 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1758 Napisano Februar 10 Drug član, 2371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan evo malo hard endura u pokretu 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5715 Napisano Mart 10 BJB Maxi Scooter Club, 6090 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna protestna. Na putu za Gornje Nedeljice... Rio Tinto - ne'š kopati! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8610 Napisano Mart 10 Solo Rider, 3251 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, alexanto je napisao: Jedna protestna. Na putu za Gornje Nedeljice... Rio Tinto - ne'š kopati! Iskopaće tebe Bili ....Ja ti kažem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5715 Napisano Mart 10 BJB Maxi Scooter Club, 6090 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na lepim željama... Ganuo si me 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 714 Napisano Nedelja u 14:20 Zainteresovan, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna sa R6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3438 Napisano Nedelja u 14:26 Drug član, 2001 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jel se i ovo racuna? 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1849 Napisano Nedelja u 19:34 (promenjeno) Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Ima i lepših, ali na ovu jučerašnju sam baš ponosan: Promenio Nedelja u 19:35 član MrD 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11218 Napisano Nedelja u 20:53 Drug član, 1600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2279 Napisano Nedelja u 21:48 Drug član, 758 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MrD je napisao: Ima i lepših, ali na ovu jučerašnju sam baš ponosan: pre 53 minuta, bajker71 je napisao: 'bem ti forum kad nemam više reakcija! P.S. Ovo je rečeno u šali, ovo je jedini lokalni forum koji pratim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...