Nole Bg 6000 Napisano Februar 9 BJB Maxi Scooter Club, 1815 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve znam, moraćemo ga potraziti na prolećePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6596 Napisano Februar 9 Drug član, 1891 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj @m.milivojevic mislim da te slike imas kod njega na sajtu , a kad ih kupis - skine ovaj žig mislim da nisu bas jeftine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 717 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 717 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna moja 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1827 Napisano Februar 10 Drug član, 2486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan evo malo hard endura u pokretu 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7179 Napisano Mart 10 BJB Maxi Scooter Club, 6240 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna protestna. Na putu za Gornje Nedeljice... Rio Tinto - ne'š kopati! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8826 Napisano Mart 10 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, alexanto je napisao: Jedna protestna. Na putu za Gornje Nedeljice... Rio Tinto - ne'š kopati! Iskopaće tebe Bili ....Ja ti kažem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 717 Napisano Mart 16 Zainteresovan, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna sa R6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4328 Napisano Mart 16 Drug član, 2341 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jel se i ovo racuna? 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1995 Napisano Mart 16 (promenjeno) Zainteresovan, 244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Ima i lepših, ali na ovu jučerašnju sam baš ponosan: Promenio Mart 16 član MrD 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12121 Napisano Mart 16 Drug član, 1690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2769 Napisano Mart 16 Drug član, 906 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MrD je napisao: Ima i lepših, ali na ovu jučerašnju sam baš ponosan: pre 53 minuta, bajker71 je napisao: 'bem ti forum kad nemam više reakcija! P.S. Ovo je rečeno u šali, ovo je jedini lokalni forum koji pratim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 497 Napisano April 13 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa danasnjeg Track Day-a 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7046 Napisano Maj 7 (promenjeno) Drug član, 2393 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na vrhu Mali vrtop, 1685 mnv. U pozadini Vlasinsko jezero na 1211 mnv. @Gliga aparat ti se pozlatio ! Da i ja imam neku lepu profi sličku . #zzz# Promenio Maj 7 član živke 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 717 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 717 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9192 Napisano Maj 11 Drug član, 932 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bratu @Niksha za fotkanje. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 216 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo par odabranih: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9192 Napisano Maj 12 (promenjeno) Drug član, 932 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Maj 12 član the_doctor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4878 Napisano Sreda u 20:48 Advanced Member, 2072 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sam svoj majstor, tj. sam svoj fotograf 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...