DekiBiker 2 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pridruzujem ovoj temi prodao sam challengera i kupio apolla krajem februara nadam se da me nece ostaviti kao i challenger sto me nije nikad ostavio nigde. Moj Apollo je malo modifikovan ima od R1 yamahe duple izduve i ktm hladnjak ali me zeza amortizer curi a ovi u masstechniku nemaju kaze stize krajem aprila a neznam dali ce mi ovaj izdrzati do tada... Nisam imao probleme te za challengerom za delove sve je bilo na stanju a za apolla je izgleda problem sa nabavkom delova jer sam zvao i nemaju amortizer... Meteorolog eto mene kod vas Pozdravljam sve na forumu i nadam se da cemo resavati probleme zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 30, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pridruzujem ovoj temi prodao sam challengera i kupio apolla krajem februara nadam se da me nece ostaviti kao i challenger sto me nije nikad ostavio nigde. Moj Apollo je malo modifikovan ima od R1 yamahe duple izduve i ktm hladnjak ali me zeza amortizer curi a ovi u masstechniku nemaju kaze stize krajem aprila a neznam dali ce mi ovaj izdrzati do tada... Nisam imao probleme te za challengerom za delove sve je bilo na stanju a za apolla je izgleda problem sa nabavkom delova jer sam zvao i nemaju amortizer... Pozdrav svima na forumu Meteorolog eto mene kod vas Dobrodošao još jednom. Moj ti je savet da ne kupuješ njegov originalan amort (i sa tim će se desiti isto), već da uzmeš sa nekog drugog motora i doradiš oko nosača šta treba pa dobijaš sigurnu stvar. Ooo pa daj da vidimo slike sa duplim topovima, sad imamo 2 takva apollo-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo s 7 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Sprint Apolo Prijavi odgovor kao problematičan Ma pregledao sam swe moguce i nemoguce sajtove i oglase , nema polovan kilometar sat ( displej ) nigde , a muka me hvata od preradjivanja i ugradjivanja neceg sto nije original . Malo cu sacekati , ali kako stoje stvari - vidim da cu "obradovati" one tamo u prodavnici sa 9550 dinara . Ne, ne, ja ti pričam o univerzalnom meraču. Na njemu podesiš veličinu točka i prikačiš sve elemente kao što sam ti rekao i on ti pokazuje brzinu i još što šta. Samo, kači se na korman ili gde već želiš, nije kao naš originalan. Svejedno, vršiće ti posao, a košta msm da i manje od 500 dinara... EDIT: Eto ti raznih brzinomera, od jeftinijih do skupljih http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&return_url=aW5kZXgucGhw&data[ad_kind]=&data[ad_type]=&data[ad_kind_type]=&data[tip_oglasa]=&data[category_id]=&data[group_id]=&data[location_id]=&data[location_radius]=&data[has_photo]=&data[condition]=&data[period]=&data[order]=&data[car_model]=&data[vehicle_power_min]=&data[vehicle_power_max]=&data[vehicle_cc_min]=&data[vehicle_cc_max]=&data[vehicle_km_min]=&data[vehicle_km_max]=&data[vehicle_make_year_min]=&data[vehicle_make_year_max]=&data[car_body_type]=&data[car_fuel_type]=&data[car_doors]=&data[car_gearbox]=&data[vehicle_aircondition]=&data[price_from]=&data[price_to]=&submit[search]=Tra%C5%BEi&data[keywords]=brzinomer Hmmm , mnogo interesantno , moracu da pogledam . Hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Meteorolog: Sta cu, otkad prodadoh Yamahu, ne zelim da se izlazem stresu prateci kako se ljudi vozikaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pridruzujem ovoj temi prodao sam challengera i kupio apolla krajem februara nadam se da me nece ostaviti kao i challenger sto me nije nikad ostavio nigde. Moj Apollo je malo modifikovan ima od R1 yamahe duple izduve i ktm hladnjak ali me zeza amortizer curi a ovi u masstechniku nemaju kaze stize krajem aprila a neznam dali ce mi ovaj izdrzati do tada... Nisam imao probleme te za challengerom za delove sve je bilo na stanju a za apolla je izgleda problem sa nabavkom delova jer sam zvao i nemaju amortizer... Pozdrav svima na forumu Meteorolog eto mene kod vas Dobrodošao još jednom. Moj ti je savet da ne kupuješ njegov originalan amort (i sa tim će se desiti isto), već da uzmeš sa nekog drugog motora i doradiš oko nosača šta treba pa dobijaš sigurnu stvar. Ooo pa daj da vidimo slike sa duplim topovima, sad imamo 2 takva apollo-a Zaboravio sam kako se ubacuju slike a za amort videcu sta cu probacu ovaj da remontujem ako nebude uspelo pravicu neki mozda i nadjem od suzukija TS kao tvoj... Evo stavicu sliku kao profilnu pa ces videti ga extra su mu odradjeni izduvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima gde poklopac filtera ulja da se kupi nov ili polovan meni pukao? a u sprintu u novom sadu nemaju na stanju tek u maju stize... molim vas pomagajte nemogu da ga vozim sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj poklopac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Eto slike mog Apolla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosko Markovic 0 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Slankamen Motocikl: Kawasaki 636, Honda NX 650 i CTX tomos Prijavi odgovor kao problematičan Nece da pali na alaser. Ispravan je ali dugme je mrtvo, nista se ne desava. Pokusao sam da palim i preko punjaca ali nista... Nemam vremena da cackam, resice to ovi sa servisa Boško jel su ti otkrili kvar, šta je bilo??? Druze izvini... Tek sam sada video poruku... Motor mi je u Pazovi na popravci ... Resio sam da sredim sve ... Javljam kako sam prosao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da nemoze jedan poklopac za filter ulja za apolla da se nadje u srbiji uopste sve zive sam zvao? Jel ima neko ko donosi delove iz nemacke jer sam nasao na ebay u nemackoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ko iz nemacke da donosi delove da mi date broj ili neki kontakt od njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 31, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Aaa lepo mu stoje topovi E jbm mu, kako si uspeo da polomiš taj čep? Jesi probao ovde, http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61131-ebay-kupovina/page-68, odnosno ovde, http://www.e-narucivanje.com/ ??? EDIT: Aj daj i neku sliku spreda, zanimljivo je to sa spuštanjem prednjeg branika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad sem menjao ulje stavio drugu gumicu na cep jer je stara tvrda bila skroz a ova bila malo sira i kad sam zatezao puce na gornjem desnom safu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Nemam trenutno gde je blize slikano pa da se vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 31, 2016 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Deki jesi razmisljao da iseces zadnji deo blatobrana i zakacis ga na svom mestu. A za hladnjake obezbedis neki stitnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Pa razmislicu o tome ali tek kad prodje sezona nemam sad vremena imam bitniji stvari za sada koje treba da resim kao poklopac filtera ulja ali dobra ideja Mile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 1, 2016 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bio puko sraf za ispustanje ulja posto sam ga malo jace zatego, ali nije opasno drzi i ne curi. Ali sam za svaki slucaj kupio rezervni preko KupujemProdajem sajta. Ako je puko posle gumice onda probaj mozda ce i drzati tako dok ne nadjes neko resenje. Sprint odma odpisi vec sam pricao o njima u proslom postu a koliko vidim isto su ti odgovorili kao i meni... Pogledaj na Ebay ili AliExpres tamo ima sigurno naruci sto pre da ne propustis lepe dane posle . A sto se tice prednjeg blatobrana, ukusi su razliciti svakako ali meni se nikako ne svidjaju ti motori koji su pokusaji SM-a tj. imaju spusten prednji blatobran a ostalo lici na SM to su oni na foru "adventure"... Od nazad izgleda perfektno sa duplim izduvom, ja na mom imam isto dupli izduv oba fabricka top-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rx 1 Napisano April 1, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Sprint apollo rx250 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/apollo-rx250-31759001-oglas.htm Deki bikeru pitaj ovde.Uglavnom imaju sve,ja sam zvao za par sitnica i imali su.Reci mi od cega su ti hladnjaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Imaju ti sa kupujem prodajem jos juce sam od njih porucio tako da treba da mi stigne nikola. Ali ipak hvala na pomoci. I Mile dupli izduvi mu bas leze i meni se svidja bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rx 1 Napisano April 1, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Sprint apollo rx250 Prijavi odgovor kao problematičan od cega su tvoji hladnjaci?Mislim od kog modela?Ako hoces da mi kazes naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Joj rado bih ti rekao od kojeg modela ali neznam od nekog ktm-a nisam ga ja radio nego prethodni vlasnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 1, 2016 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u temi ovde pisalo se o tom motoru, samo treba da se prelista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je se pisalo ali samo kako je pocelo ali nije kad je zavrsen i nije pisano o kojem se ktm hladnjaku radi zato neznam citao sam celu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rx 1 Napisano April 2, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Sprint apollo rx250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas sredio drzace hladnjaka i levi i desni napravio sa unutrasnje strane,od vibracija krenuli da popustaju kineski drzaci.Jel neko ima preporuku oko ulja za masinu i svecice?Ako je neko voljan da pomogne oko saveta,jer ipak neki voze duze apollo od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 3, 2016 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si sredio kacenje slikaj da vidimo bas me zanima. Ja mu sipam Ipone Full Power Katana 10W40 100% Synthetic, mozda jeste predobro za Apolla ali od boljeg nista nece da mu fali . Svecicu sam mu zamenio odma nakon sto sam ga kupio novog sa NKG svecicom tacan model nzm tacno ali sad idem u garazu da brisnem i malo podmazem lanac pred voznju pa cu da iskopam kuticu i javljam. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...