panta_kg 687 Napisano Januar 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo funkicuuuuu, koji set si uzeo i koliko love? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi 'vako, zvao ja Vektor Horgos uvoznik za Suzuki, decko se zove Đula ja kao hteo da sve bude oriđiđi, ustvari sam hteo da mi stignu kesice sa natpisom Suzuki pricam ja sa njim, posalje on meni sliku iz manuala pa da mu oznacim sta treba bla bla bla, i na kraju skontamo da ce to izaci na kraju oko 60e a pritom bi i stiglo sredinom Februara, uz konsultacije predlog je bio da se vidi u motobike shop-u sta nude, ima RMS koji trebutno nije bio na stanju i ovaj Vparts set koji je kostao 3,600.00 din. U sustini apsolutno nema razlike u kvalitetu u poredjenju sa originalnim delovima kao na primer one gume za deklu na glavi sto sam menjao, tu bi trebalo da ide original jer je za to pravljeno i nisam nailazio na kvalitetan zamenski deo . . . tako da ovo je izaslo jeftino i stiglo dan nakon narucivanja, moj druze Pantelija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nisam imao prilike da se upoznam sa maxi skuterima uvek sam vozio na brzine. dok pre bar dana jedan mi je drug dao da probam i stvarno mi se dopao, posto ga je on dobio u zameni, pristao je da mi da u ratama, radi se o modelu 400 godina proizvodnje 2005. e sad ima nesto sporije uprzanje i receno mi je od strane njega da treba da se zamene rolnice i varijator, e sada cuo sam da je po tom pitanju malossi dobar, i da li mi preporucujete tog proizvodjaca da ugradim i naravno gde ima da se kupi i koja bi bila cena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ga kupovati unapred,prvo rasturi i vidi sta je problem,jer si mozda navikao na motor sa brzinama koji svakako bolje ubrzava. E sad ako je loš varijator.cena malosi -ja, mislim da je Između 150 i 200e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam cuo da je sa malossijem ubrzanje bolje pa hocu da mi nego objasni postupak sta sve treba da se kupi da ima bolje ubrzanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Mart 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lakše rolnice, druge oprugice, druga centralna opruga, Malossi varijator. Ili JCosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 11, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dare kako si bolestan lik...Ako ikada budem imao skuter u RS da mi stoji i da nije obavezan da se vozi svakodnevno dovešću ga tebi samo da posle mogu da gledam ove slike kako si radio na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Mart 11, 2016 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bolesan ko bolesan, ja bolesan........ maa nema sanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidzakos 0 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Malaguti Spidermax 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Gde mogu da nadjem komplet agregat od 400cc za burgmana 1999god..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4982 Napisano Mart 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E-Bay, oglasi ili Motoklinika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidzakos 0 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Malaguti Spidermax 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se narucuje preko E bay...? Jel moram novac da uplatim prvo ili kako vec to ide..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ti je potrebna VISA ili MasterCard. Mozes placati direktno sa njima, mada ti ne preporucujem. Ja imam jednu VISA karticu koja sluzi samo za internet placanje. Debitna a ne kreditna kartica. Da ne bi placao direktno sa kartice, napravis nalog na PayPal. Dobijes sifru na ziro racunu i tu sifru ukucas u PayPal da bi ga aktiviro. Dalje placas PayPalom. Pare idu avansno ali kako PayPal tako i Ebay ti garantuju za tranzakciju. Ako se nesto desi da neko zeli da te prevari, mozes se zaliti i dobiti pare nazad. Do sada nisam imao neprijatnosti. Jednom mi samo roba nije stigla, pa sam kontaktirao vlasnika i dobio pare nazad. Sent from my HTC One using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Mart 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ali ne isplati se narucivati agregat preko neta, bolje potrazi kod nas na oglasima... ili motoklinika kao sto rece Sale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momacksrb 1 Napisano April 3, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama prosle godine u okt. sam pisao o mom problemu sa burg. 400 2000 god . Naime kad pokusam da alnasujem motor malo po malo sve teze je okretao mislio sam da je alnaser ili akumulator pa sam zamenio i jedno i drugo novo. Kolega Vitez mi je predlozio da promenim frajlauf medjutim kad sam otvorio i tu sam ustanovio ra je ispravan , Kad skinem svecicu vrti normalno a cim je vratim nemoram ni da je dotegnem kako dodje do kompresije zaustaviga da li on ima neki vbentil za rasterecenje ili nesto drugo ..... da li je neko imao slican problem i kako ga resiti .poz........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 3, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je problem do alnasera,nema snage da vrti sa većim otporom.otvori i proveri četkice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momacksrb 1 Napisano April 4, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije alnaser jer sam stari remontovao isto, pa sam kupio novi isto se ponasa akumulator isto novi cak palio na kablove sa kola isto...kad dodje do kompresije on ukopa , probao sam rucno kad sam otvorio dekl pri kompresiji ima jak otpor ali okrene. Bez svecice vrti bez problema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cedica 0 Napisano April 4, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan klackalice... vozi to kod majstora Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako su klackalice, onda bi cuo da lupa ili u najgorem slucaju samleo sve unutra. Skini poklopac variatora okreci variator tako da ide klip gore dole, pre toga skini svecicu i okreci 720 stepeni dva kruga. Ako ne lupa nista onda nisu ventili i klackalice. Pogledaj kontakte kablova na aku i anaser da ne gubi tu snagu. Proveri i da li si kupio odgovarajuci aku da nije slabiji pa nema snage. Jel si siguran da je majstor dobro remontovao anaser? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako su klackalice, onda bi cuo da lupa ili u najgorem slucaju samleo sve unutra. Skini poklopac variatora okreci variator tako da ide klip gore dole, pre toga skini svecicu i okreci 720 stepeni dva kruga. Ako ne lupa nista onda nisu ventili i klackalice. Pogledaj kontakte kablova na aku i anaser da ne gubi tu snagu. Proveri i da li si kupio odgovarajuci aku da nije slabiji pa nema snage. Jel si siguran da je majstor dobro remontovao anaser? Moze da bude glupost a moze da bude i ozbiljan problem, ako nisi strucan vozi kod majstora da ne dodje do katastrofe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momacksrb 1 Napisano April 4, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Skidao dekl sa desne strane i okretao rucno sa i bez svecice normalno okrece . dok je mogao da upali motor nije lupao nikakve znakove na motoru nije davao da nesto nije uredi vukao normalno potrosnja isto ok ulje u granicama normale znaci ... neznam ,nisam laik mehanicar sam znam sta je motor .alnaser remontovan kao sto sam ranije rekao a potom kupio novi alnaser .. palio ga preko akumulatora od kola, neka glupost je sigurno rasuturio sam ga preko vikenda u vikendici pop,,,,eo i zakljucao garazu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo na beverly ju pre nekoliko godina, da sam remontovao alnaser i se posle ponašao identično,tako da sa i dalje tipujem na alnaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comax 3 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 20 postova Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Skidao dekl sa desne strane i okretao rucno sa i bez svecice normalno okrece . dok je mogao da upali motor nije lupao nikakve znakove na motoru nije davao da nesto nije uredi vukao normalno potrosnja isto ok ulje u granicama normale znaci ... neznam ,nisam laik mehanicar sam znam sta je motor .alnaser remontovan kao sto sam ranije rekao a potom kupio novi alnaser .. palio ga preko akumulatora od kola, neka glupost je sigurno rasuturio sam ga preko vikenda u vikendici pop,,,,eo i zakljucao garazu .... Druže da li si resio problem posto i ja imam slican problem, meni je izgoreo namotaj na rotoru anlasera I kupio sam nov anlaser. Akumulator mi je dobar kako ti rece i ja sam mehanicar pa sam ispitao!! Nekada upali kao mina a onda muke jedva vergla dodam mu drugi akumulator od auta opet isto i onda samo odjednom pocne normalno da vergla i pali sto puta . Da dodam jos i to Napon akumulatora bez kontakta 12,12 volti sa kontaktom 11.9 a kad treba da vergla napon padne ispod 5v a kad normalno zavergla napon je u granici 9,5v do 10v punjenje je 14,2v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momacksrb 1 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam bila je to glupost koju sam prvo trebao da ispitam naime konektori tj krajevi na masi i pozitivnom kablu su korodirali i bili labavi tako da sam sve zamenio i posto je sve ostalo novo sad pali ko mina proveri to kod tebe i nadam se da je isti problem tako resiv .... POZ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comax 3 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 20 postova Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam bila je to glupost koju sam prvo trebao da ispitam naime konektori tj krajevi na masi i pozitivnom kablu su korodirali i bili labavi tako da sam sve zamenio i posto je sve ostalo novo sad pali ko mina proveri to kod tebe i nadam se da je isti problem tako resiv .... POZ. Nazalost nije tako jednostavno otkrio sam da na leru puni 14 v ali kad zavrtim motor napon pada ispod 7 v .Nisam siguran da li je alternator ili regler ako neko ima iskustva moze pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deggy 3 Napisano Maj 18, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Suzuki Burgman 400 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam na Burgmanu 400 riješio problem montiranja navigacije. Kupio sam ovu torbicu za bicikle. Maknuo naljepnicu Burgman sa sredine volana. Zasarafio kroz pravokutni komad plastike dva šarafa. I sad to ovako izgleda, nosač mobitela (do 5.5' veličine ekrana) i ispod mjesto za novčanik, naočale i cigarete. Reagira na dodir bez ikakvih problema. Isprobano na kiši i funkcionira. Ako sam na krivo mjesto postao molim admina da prebaci gdje misli da treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...