Jump to content

Moto Zajednica

Deggy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Zagreb
  • Motocikl
    Suzuki Burgman 400 ABS

Deggy's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Evo kako sam na Burgmanu 400 riješio problem montiranja navigacije. Kupio sam ovu torbicu za bicikle. Maknuo naljepnicu Burgman sa sredine volana. Zasarafio kroz pravokutni komad plastike dva šarafa. I sad to ovako izgleda, nosač mobitela (do 5.5' veličine ekrana) i ispod mjesto za novčanik, naočale i cigarete. Reagira na dodir bez ikakvih problema. Isprobano na kiši i funkcionira. Ako sam na krivo mjesto postao molim admina da prebaci gdje misli da treba.
  2. Ja sam takođe imao namjeru vratiti se na mjenjač iako povremeno posudim i "prave" motore, sa parama u džepu krenuo sam kupiti Suzuki Vstrom 1000 i na putu do trgovca (30km) odlučio sam da nema smisla jer 90% vremena se motam po gradu i okolici. Kad sam dosao u trgovinu, jedan do drugog stoje Vstrom i Burgman, i dalje znate. Odvagnuo sam prednosti i mane prave mašine s mjenjačem i kupio maksi skuter. Inače sam skoro 2m visok a na Burgmanu se osjećam odlično.
  3. Pozdrav ekipa, predstavio sam se na forumu pa evo i ovdje da to napravim. Deggy, Zagreb, vozio svasta a sad vozim Burgmana 400 ABS, 2011 god. Kod nas je katastrofa oko skupljanja ekipe za nekakva maksi okupljanja a vidim i da ovdje počelo štekati. P.S. ne zanima me nista vezano uz politiku, vjeru i nacionalizam, ovdje sam isključivo da upoznam normalnu ekipu. Vidio sam da su gore na prvom postu neki odmah krenuli u tom smjeru.
  4. Pozdrav iz Zagreba Deggy, star preko 35 vozio sve i svašta, a sad Burgmana
  5. Deggy

    Torbica

  6. Deggy

    burgman

    moj
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja