N.F.S. 22214 Napisano Maj 3, 2021 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugar vozi bev350 i da kvacilo je u ulju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4962 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 3739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Bev 350 je prvi skuter sa mokrim kvačilom, još od 2012.-e: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 820 Napisano Maj 3, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo u prirodnoj velicini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 3, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tehničko lice ali.... Skuter ima CVT koji prenosi snagu motora na točkove, nalazi se sa lijeve strane, upakovan u dekl, povezujući motor i točak. U samom deklu nalaze se remenice,remen, rolnice, zvono i kvačilo.to su osnovni dijelovi cvt i poželjno je da su suvi, dakle ulja nema, podmazuju se samo osovine i ništa drugo. Ne bi da shvatimo bukvalno ali ovdje nije prikazano da se ovaj dio cvt nalazi u ulju pogotovo ne ulje koje je povezano sa motorom, dakle ulje koje se koristi za motor nije povezano na skuterima sa cvt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4962 Napisano Maj 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 3739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije danas teško naći odgovarajuće informacije. Inače ispravka, Yamaha T-Max je model je imao mokro kvačilo pre Beva. Promenio Maj 3, 2021 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 5, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis I dušu i telo dalo sve od sebe nije moglo više ni kilometar ali nije me ostavio na cesti i hvala mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Maj 5, 2021 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Auuu koliko si presao sa njim.Jel to ono kinesko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Zoki suzuki 400 je napisao: Auuu koliko si presao sa njim.Jel to ono kinesko? Hahaha nije kinesko bilo je na njemu kad sam ga uzeo, ovo je već jednom mijenjano, lepljenje lamele Ovo sam ugradio Nisam slikao ugradnju ali radi kao sat, usput zamijenio sam i rolnice Promenio Maj 5, 2021 član VoxRS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Maj 6, 2021 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, VoxRS je napisao: @Satelis I dušu i telo dalo sve od sebe nije moglo više ni kilometar ali nije me ostavio na cesti i hvala mu Au ... ovakvo jos nisam video. Bitno je da te nije ostavilo negde u nedodjiji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si placao kvacilo i rolnice i gde si kupio??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Cca 200 eur zvono, kvačilo i rolnice, kolega mi poslao iz Italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, to bas povoljno. RMS? Ja prosle godine kupio newfren iz Loznice neka firma, oko 30.000 din kvacilo, sa postarinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, MaxiS je napisao: Uh, to bas povoljno. RMS? Ja prosle godine kupio newfren iz Loznice neka firma, oko 30.000 din kvacilo, sa postarinom. Vidjećemo koliko će trajati djeluje mi korektno i lamele su čini mi se.... Dobre, da ga ne ureknem, ma sve možeš naći na ebay ili.... Samo ti je bitno naći dobru šemu za transport, jer neće da šalju na ovaj dio Balkana ili je preskupo, a i isto tako moraš provjeriti da li je to što si naručio upakovano jer.... Kao i svi naručiš jedno dobiješ drugo a poslije povrat.... Malo teže i sporo ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 6, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Retkost je videti onako unisteno kvacilo, sad ces bar biti miran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Satelis je napisao: Retkost je videti onako unisteno kvacilo, sad ces bar biti miran. Sve sam sredio počistio tri spreja sam potrošio, kao kod tebe na na slikama. Jedino ako mi možeš pomoći ima li gdje kupiti klizača imaju malo više lufta, pa vjerovatno više i zveckaju rolnice ali sad radi kao doxa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 6, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Klizace nisam uspeo naci u moto radnjama, samo ovlascena kuca.... ne znam sad dal se promenilo nesto, cisto sumnjam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 9, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.5.2021. at 23:43, Satelis je napisao: Klizace nisam uspeo naci u moto radnjama, samo ovlascena kuca.... ne znam sad dal se promenilo nesto, cisto sumnjam. Sve po netu sam prevrnuo, djeluju mi slični ovi od piaggia, jesu li klizači univerzalni? Imam još jedan problem a ti mi možeš pomoći barem kod dijagnoze :-) Kao da imam malo lufta u zadnjem točku ali ne lijevo desno već kad ga cimaš naprijed nazad, nadam se da si me razumio. Imaš li ideju šta bi moglo biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 9, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Klizaci nisu univerzalni i ako lice jedni na druge tako da ti nece odgovarati od talijana. Imam ideju, tako treba tj mora imati luft napred-nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 9, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Satelis je napisao: Klizaci nisu univerzalni i ako lice jedni na druge tako da ti nece odgovarati od talijana. Imam ideju, tako treba tj mora imati luft napred-nazad. Značiii gassss do tebe da promijenimo remen :-) Hvala na dijagnostici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Maj 9, 2021 (promenjeno) Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je 5.000km. Uzeo ga za novu godinu 2019/2020. Sa svim sam zadovoljan. Vozicu ga sigurno bar jos god i po ili 2. Cesto razmisljam sta posle. Lomim se izmedju tmax (2009-2012), od skutera ili fazer s2 i novog trk 502x. Medjutim, sve vise se hladim od tmax. Tacnije, i prva varijanta mi je i bio tmax, ali sam tada imao neke ne planirane novcane izdatke i budzet je spao na burgman 400 ili xciting 400. Posto sam impulsivni kupac, trenutno se nasao ovaj bugi i kupih njega. Koliko mi burgman odgovara, ako resim opet skuter, posle ovog ce opet biti burgman, samo mladji. Kako su svi skuteri u oglasima bili sa max 35.000km na satu, ovog sam se plasio. Medjutim za sada je ekstra. I tako, sijemo kilomterazu i dalje. Skromno, ali naspram mogucnos' kako bi reko Sojic Promenio Maj 9, 2021 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.5.2021. at 22:41, Satelis je napisao: Klizaci nisu univerzalni i ako lice jedni na druge tako da ti nece odgovarati od talijana. Imam ideju, tako treba tj mora imati luft napred-nazad. Probati ih otprintati!??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Maj 12, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E, ti ce dugo trajati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shpritzerns 1 Napisano Maj 13, 2021 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Imam da prodam auspuh za AN400 1999-2002, original, u super stanju. Kupio za svoj 2004. ali ne odgovara (centimetri na nosaču). Sad tražim fabrički za ovaj moj model 2003-2006. Kad već pišem, da budem koristan, video sam da je ranije bilo reči o gasnim amortizerima za sedište. Ima u Novom Sadu (Petrovaradinu) firma Novopak koja ih proizvodi, prema uzorku. Danas sam preuzeo i namontirao i dobar je amort, za 2200din nov, a sa otpada prodaju po 30€. Inače, ni amortizer ne odgovara sa prethodne generacije. Sve makar malo izmene, ološ. Pozdrav svima! Promenio Maj 13, 2021 član Shpritzerns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iuen 55 Napisano Maj 14, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Benelli TRK 502 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Od skoro sam i ja postao vlasnik burgmana AN400 K7 2007god. i mogu Vam reći da sam jako zaadovoljan kako izgleda vožnja sa njim. Sada imam jedan problem, prilikom servisiranja moj serviser je zaključio da je potrebno zameniti zadnja kočiona klešta, kaže da su negde pukla. Da li iko zna gde se mogu nabaviti nova ili polovna naravno u ispravnom stanju? Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Negdje na prethodnim stranama je pisano bas o tim zadnjim klijestima. Ako se ne varam nova su oko 450€ bila a polovna ni za lijeka. Ako ne nadjes u Srbiji pisi mi mogu ti poslati br momka iz Bijeljine koji je imao Burgija u dijelovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...