djomla 53 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas. Ovo postaje alarmantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem koliku si slobodu sebi dozvolio da TI delis pravdu i prosudjujes ko je i koliko kriv u ovakvoj temi,sa sve ovim glupim smajlijem i pozdravom na kraju Ajde me TI prosvetli zasto ne smem JA sebi da dozvolim to iako sam bio tu posle udesa i VIDEO situaciju i vozila,a mnogo me boli uvo sto je tebi smajli i pozdrav glup,meni je glup tvoj avatar a i nick pa opet NE VREDJAM!! Pozdrav 1. Ova tema zaista nije za svadju i prepirku - dvoje mlagih je poginulo, uopste nije vazno kako, istraga ce pokazati - vise ih nema i suvisno je iznositi bilo kakav sud dok se istraga ne zavrsi. 2. Smajli koji je postavjen je NEPRIKLADAN za ovu tuznu temu, pa bi bilo lepo da iz postovanja prema poginulima bude izbrisan iz teme. Na autoru je da proceni da li to treba da uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan bas tuga... reci cu samo ovo,sto je svim ljudima koji poznaju nish poznato...pa zar u toliko frekventnoj ulici sto vozilima sto pesacima,nema nijedan inzenjer u ovom gradu da predlozi da se napravi denivelisan jebeni pesacki prelaz... uvek kad prolazim psujem u sebi nemarnost onih koji se navodno staraju o saobracaju/bezbednosti u ovom gradu. morao sam, ako nekom smeta moze i da se brise. zalosno za ova 2 mlada zivota...sad je kasno za pitanje ko je pogresio. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan katastrofa, sta drugo reci....katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na svakom pesackom dupli lezeci i nema vise problema. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ja ce zajebem da vozim motor...postao sam paranoichan od chitanja ovih tema...14 godine...ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Užas.... video malopre na vestima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne treba da zajebes da voziš motor, samo treba da zajebeš da se zajebavaš dok voziš bilo šta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan ne treba da zajebes da voziš motor, samo treba da zajebeš da se zajebavaš dok voziš bilo šta! Ja sam ti EASY RIDER...kod mene sve polako...nego vidish kakve budale, od njih me stra' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 8, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jenda od užasnijih nesreća koje sam video. (Fala bogu ne i svojim očima) Strašno!!!! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano April 8, 2009 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I ubio devojku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 godina dijete!!! :'( I ja sam nedavno izgubio tetku na slican nacin. Jedan auto je stao ispred zebre, a drugi ga zaobisao i udario je. 20-ak godina star vozac je izjavio da nije namjerno.... On jeste kriv, ali realno gledano, to je sad irelevantno. Cak sta vise, on vjerovatno nije imao u planu da ubije nekog. Njegova jedina greska je nezrelost i nemogucnost sagledavanja posledica svojih akcija. On to fizicki nije u stanju, nije mu mozak dovoljno razvijen / istreniran. A daleko od toga da je specifican primjerak!!!! Ako se misli ostati ziv, treba pogledati lijevo i desno prije nego se zakoraci preko ulice, to bar nije tesko. Kao i u ovom slucaju, krivac isto moze da pogine, ili da bude streljan, ali sutra dolazi novih 10, a to nista ne moze da zaustavi. Ni zakon, ni edukacija, ni streljanje. To je utopija. Jedino sto se moze uraditi je shvatiti, tj. prihvatiti postojanje ovakve opasnosti i osloniti se iskljucivo na sebe. Ovaj je nezreo. Ona bakica ne vidi dobro. Onaj se zamislio.....Na sve njih moras ti paziti!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ova tema zaista nije za svadju i prepirku - dvoje mlagih je poginulo, uopste nije vazno kako, istraga ce pokazati - vise ih nema i suvisno je iznositi bilo kakav sud dok se istraga ne zavrsi. 2. Smajli koji je postavjen je NEPRIKLADAN za ovu tuznu temu, pa bi bilo lepo da iz postovanja prema poginulima bude izbrisan iz teme. Na autoru je da proceni da li to treba da uradi. Sta ste se bre uhvatili za taj deo posta ko pijani za plot,to je deo POTPISA,moj licni pecat koji je u SVAKOM postu,i vama bas sad odjednom to smeta,iako mi je ovo ko zna koji post (i u ovom delu foruma),ali ako vam smeta toliko... obidjite i idite na sledeci post! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao i u ovom slucaju, krivac isto moze da pogine, ili da bude streljan, ali sutra dolazi novih 10, a to nista ne moze da zaustavi. Ni zakon, ni edukacija, ni streljanje. To je utopija. Jedino sto se moze uraditi je shvatiti, tj. prihvatiti postojanje ovakve opasnosti i osloniti se iskljucivo na sebe. Ovaj je nezreo. Ona bakica ne vidi dobro. Onaj se zamislio.....Na sve njih moras ti paziti!!!!! Tacno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 9, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba hitno organizovati nekakvu tv emisiju u udarnom terminu o opasnostima.... U protivnom ako se broj nesreca ne smanji "zabranice nam voznju motorima" ili uvesti neke takse na opasnost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, sta reci :'( Iskreno saucesce porodicama nastradalih :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 9, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo :o nemam nista vise reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo, dva mlada zivota odose u sekundi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 9, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa . :'( :'( :'( sta reci vise . Velika tuga . Sprema nam se hajka opet , definitivno . Pogledajte komentare u Blicu , zesca pljuvacina . Moramo se boriti protiv ovoga . http://www.blic.rs/_komentari.php?id=87332&mode=view Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan da i ne objavljuju baš sve komentare. Napisao sam baš jedan poduži na to šta se dešava ceo april, nisu ga objavili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,nemojte da bas u detalje pisete ko je kako nastradao,ta deca imaju roditelje,cak ni slike nisu pozeljne.Imate toliko stravicnih prizora na internetu,pa kacite njih,ne stajte ljudima na muku.Mene je ova tragedija toliko potresla da prvi put pisem u crnoj hronici. Iskreno saucesce porodicama nastradalih. Tako sam se potresao kad sam u Budvi 2005 godine video ispred supa zapaljen motor i slupan Mercedes,taj je covek kako su tamo pricali bio iz Srbije,poginuo je,cesto sam trazio na bj bikersu da li je neko o tome pisao i nisam nasao. Jos jednom,moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2604 Napisano April 9, 2009 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Strasno ! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Događaj je stravičan. Ne treba ni da kažem da mi je žao. Pešački prelazi su veoma opasni ovde. Opasno je čak i stati pešaku ako se drugom trakom ili iz suprotnog smera neko zaleteo i nema nameru da stan na stranu što mora čovek da se zapita da li će vozilo iza njega uopšte da stane za njim jer je mnogima stajanje na pešački neobično. http://www.blic.rs/_komentari.php?id=87332&mode=view Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video malo pojacanu policijsku kontrolu,par vozila na pocetku i negde na pola Knjazevacke,pomislio sam da vrse kontrolu ali vidim da sede u kolima,prodje jedan tip na skuteru sa klincem od <10 godina iza sebe,nijedan ni kacigu ni makar cvike da im sunce ne bije u oci i ne smeta pri upravljanju,a pandur se nalaktio na prozor auta i gleda bez reakcije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 10, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan ja bih zamolio da ne postavljate glupe komentare i glupe smajlije ... http://www.blic.rs/hronika.php?id=87588 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...