nemanja2 13 Napisano Jul 27 U prolazu, 37 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, DraganNS je napisao: Bacih pogled na PA, za 2,5 - 3 hiljade evara ima lepih skutera 250-350 ccm iz Piaggio grupacije, poneki Kawasaki j300 (Kymco agregat), Kymco downtown... Mislim, ako može Kinez valjda može i Piaggio. Stvar ukusa, ali meni je Beverly uvek bio lepši od x max-a, pogotovo onog starijeg. Ako moze pojasnjeje sta je PA? Meni se ne svidjaju maxi skuteri jer su teski i glomazni, po meni je idealan skuter koji je lagan kao aerox a ide kao da ima 20+ konja i moze sa utekne kolima na semaforu. E sad sa obzirom da tako nesto ne postoji najbolje mi je legla aprilia sport city 200 koja je oko 140 kg i 18ak konja. Ovaj voge sr2 se uklapa u te neke gabarite. xmax je tezi ali je i jaci. Gledao sam par beverly-a nisu bas u najboljem stanju, mnogo presli itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3352 Napisano Jul 27 (promenjeno) Drug član, 572 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, nemanja2 said: PA polovniautomobili.com @nemanja2 Pogledaj Sym program novih motora, od 300 kubika. Imaš Joyride, Joymax i ADX, mislim da su novi u rasponu od 3.800 do 4.400e. Šurak vozi Joymax-a, veoma je sve to solidno i kvalitetno. Znam da izlazi van budžeta, ali nije neka razlika... Promenio Jul 27 član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5198 Napisano Jul 27 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, nemanja2 je napisao: 1. Ne pricam o zaradi nigde, ne znam odakle si to izvukao 3. Vagam izmedju manjeg zla, polovni japanac ili novi kinez, ako pogledas komentar iz yt linka koji sam okacio u objavi iznad covek je uzeo novog kineza i nije presao 400km a vec je 2 puta isao do servisa, pa je onda bio 3 meseca bez motora. Sve moje kalkulacije su bas vezane za ovo, koja opcija je bolja za mene kao vlasnika prevoznov sredstva. Sve si sam rekao...realno niti jedan brend kod nas NEMA to što ti tražiš a opet ima sve. Moj ti je savet da odeš i probaš što više modela i u odnosu na to odlučiš. Sve ostalo je prazna slama... Realno za nas vlasnike nema boljih opcija...samo je razlika u tome da li uživamo u vožnjama ili ne. Sve ostalo je na strani čistog gubitka Još jedan savet...prelistaj forum....godine smo potrošili ovde kucajući zarad vas novih. Makar ispoštuj toliko da prelistaš forum pa onda postavljaj pitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10506 Napisano Jul 27 Drug član, 2047 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, nemanja2 je napisao: Ako moze pojasnjeje sta je PA? Meni se ne svidjaju maxi skuteri jer su teski i glomazni, po meni je idealan skuter koji je lagan kao aerox a ide kao da ima 20+ konja i moze sa utekne kolima na semaforu. E sad sa obzirom da tako nesto ne postoji najbolje mi je legla aprilia sport city 200 koja je oko 140 kg i 18ak konja. Ovaj voge sr2 se uklapa u te neke gabarite. xmax je tezi ali je i jaci. Gledao sam par beverly-a nisu bas u najboljem stanju, mnogo presli itd... Za PA su ti objasnili, imaš tamo sekciju o motorima koji se prodaju... Što se tiče skutera gabarita i težine Rox-a a da ide k'o mećava - postoji to i zove se Gilera Runner SP 180, FXR 180 (cvaje), zatim VXR200, ST200 (4-taktni)... Ali ne bih ti preporučio da ih gledaš jer ih je malo u dobrom stanju, troše k'o raštelovana Lada (cvajke) itd. Sport city 200 je fin skuter namenjen pre svega urbanoj vožnji, a Beverly-ja ima mnogo i među njima sigurno ima onih koji su u lepom stanju. Ako baš voliš da "ispaljuje" investiraj u sportski variomat. Trošiće ti pola litre više ali ćeš sa četvrt litre pratiti one od pola litre od starta do 80km/h u rep. A to ti je ono od semafora do semafora u gradu, ako te to loži (bio, radio). Imaš sekciju na forumu pa potraži detaljnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2 13 Napisano Jul 28 U prolazu, 37 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan bas je ocajna ponuda novih 200-250 skutera (ne maxi skutera) prakticno nista iznad 15ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10230 Napisano Jul 28 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Polako... Većina sa oznakom 200 je zapravo 155 ili 169cc. Tu oznaku 200 nose jer u nekim državama NE SMEŠ na auto put sa manje od 200, a ljudi putuju auto putem po gradu, obilaznice i sl... A zapravo je mašina ista kao 125cc samo je klip/cilindar izmenjen, prenos je isti. Zbog toga imaju više Nm ali što se "konja" tiče nije značajno različito.. Sve zavisi od namene i šta su ti potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 629 Napisano Jul 28 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, nemanja2 said: Meni se ne svidjaju maxi skuteri jer su teski i glomazni, po meni je idealan skuter koji je lagan kao aerox a ide kao da ima 20+ konja i moze sa utekne kolima na semaforu. Glomazni ok, ali šta znači teški.. Pogotovo skuteri gde je motor nisko.. Pa jbt pcx 125 kubika je sa nas dvoje od 180kg ukupno i 12ks bio brži od svih na semaforu i do 60-70. Meni se po tvom pisanju čini kao da ne znaš šta hoćeš (čitaj to ne postoji da ne izgubiš na vrednosti, da bude lagan i jak, ne troši puno itd itd). Kao što može da ti se zalomi nov kinez koji je 3 meseca u servisu može i sa polovnim da se zalomi da ga daš u delove jer se popravka ne isplati.. Lutrija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 343 Napisano Jul 28 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini, sam sebi daje odgovore a ovamo trazio savet.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15322 Napisano Jul 28 Ne silazi, 1522 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini (gotovo sam siguran) da je došao samo da neko potvrdi da ne kupuje kineza već da kupi x-max. Evo ako nema nikog da mu otvoreno kaže mogu ja. Ne kupuj kineza pogotovo Voge,to ne vredi,ne traje dugo,servisna podrška nikakava a za dve godine neće vredeti ni pola cene. Kupi lepo polovni x-max i svima lepo. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2 13 Napisano Jul 28 U prolazu, 37 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, VPetar je napisao: Meni se po tvom pisanju čini kao da ne znaš šta hoćeš (čitaj to ne postoji da ne izgubiš na vrednosti, da bude lagan i jak, ne troši puno itd itd). Kao što može da ti se zalomi nov kinez koji je 3 meseca u servisu može i sa polovnim da se zalomi da ga daš u delove jer se popravka ne isplati.. Lutrija jbt pa i ti ne znas da citas isto kao i ovaj sa prethodne strane, ili imas neke halucinacije pa vidis ono sto nije napisano. Nigde nije pomenuta potrosnja kao kriterijum. Za razliku od tebe sto ne znas da citas ja znam sta trazim, ali to ne postoji na trzistu i sveo sam izbor na 2 skutera polovan i nov. A kod novih kineza se zna kako moze da ide pa vagam da li da uzmem polovnog japanca ili novog kineza, ako treba jos nesto da ti objasnim slobodno pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 432 Napisano Jul 28 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Ima i jedan korejac koji zadovoljava tvoje zahteve, Kymco People 300Gti. Uzan za grad, lagan, 160kg, 29KS. Na putu ide paralelno sa mojim Zontesom 368e koji ima 10KS više, pritom troši litar manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2 13 Napisano Jul 28 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, sale-kum je napisao: Ima i jedan korejac koji zadovoljava tvoje zahteve, Kymco People 300Gti. Uzan za grad, lagan, 160kg, 29KS. Na putu ide paralelno sa mojim Zontesom 368e koji ima 10KS više, pritom troši litar manje. Vozio sam bas taj neko 2010-12 godiste i mogu reci da mi se nije svideo, jesu gume bile malo losije ali sam imao utisak kao da hoce da me prevali preko prednjeg tocka. Cak sta vise taj visak konja nisam osetio u pozitivnom smislu bio mi je dosta tromiji od sport city 200. Zakzao sam probu sr2 adv pa cemo videti kako to izgleda i kako se ponasa, on bi trebao biti slicniji sport city-u od svega sto sam do sada vozio i gledao. Promenio Jul 28 član nemanja2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7501 Napisano Jul 28 Ne silazi, 5365 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, sale-kum je napisao: korejac Tajvanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 432 Napisano Jul 28 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Božo, moja greška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 432 Napisano Jul 28 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Ipak, ne ide mi poredjenje 20 godina stare Aprilije sa karburatorskim Leader agregatom sa bilo čime novijim. Vozio sam Sportcity 300 sa Quasar agregatom, to je nešto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2 13 Napisano Jul 28 U prolazu, 37 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ni meni ali mi se taj model pokazao kao nesto najbolje. Vozio sam i drugo sto bi po papiru trebalo biti i bolje i jace ali se nije tako pokazalo u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12951 Napisano Jul 28 (promenjeno) Ne silazi, 3163 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan zar novi SYM 300 ccm nije bolji od svih tih polovnjaka,makar i japanaca? I od novog Voga? Promenio Jul 28 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10230 Napisano Jul 28 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan A... Taj Voge je dokazano loš? Ne znam da je neko imao probleme... Voge meni deluje jako ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7501 Napisano Jul 28 Ne silazi, 5365 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Viđao sam ga po Grčkoj dosta ovih dana, tera se. Onako, lepo i atraktivno izgleda, doduše kao neki ADV dečiji model, što se mene tiče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24938 Napisano Jul 28 Integrisan, 8091 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, cezarpa said: zar novi SYM 300 ccm nije bolji od svih tih polovnjaka,makar i japanaca? I od novog Voga? Ko ih radi i kakav je kvalitet SYM naspram Honde PCX npr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12951 Napisano Jul 28 Ne silazi, 3163 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan PCX me nije odusevio izgledom.Valjda nisam za futuristicki izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24938 Napisano Jul 28 (promenjeno) Integrisan, 8091 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno mislim na pouzdanost, zavrsnu obradu, dostupnost delova? Edit: Gledao sam recenziju Shoneta i pauzirao samo da procitam komentare. Jedan komentar vlasnika iz CG ne uliva poverenje iako su plastike i finis dobri. Da ne ofujem vise. Promenio Jul 28 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12951 Napisano Jul 28 Ne silazi, 3163 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Licno bi izabrao SYM 200,nekako mi je po meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2372 Napisano Jul 28 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Yamahu u sto boljem stanju. Kratko i jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24938 Napisano Jul 28 (promenjeno) Integrisan, 8091 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, cezarpa said: Licno bi izabrao SYM 200,nekako mi je po meri. Ja Nmax 155 . Samo da nema tvrdo ogibljenje kao nekada Aerox. Ludaci na skuter stavili kao Ra da vozis... Promenio Jul 28 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...