Jump to content

Moto Zajednica

Beograd Moto Fest

Recommended Posts

• Drug član, 1029 postova
  • Motocikl: Triump Tiger 800 XRT
9 minutes ago, bajker71 said:

Na mog pradedu Vojislava u Velikom ratu su pucali neki Srbi kao pripadnici Austrougarske vojske...

Ti mislis da su ti djedovi dobrovoljno otisli u austougarsku vojsku?

Vjerovatno znas da su srbe iz BiH slali na Socu i druge frontove zbog toga sto je vecina prelazila na stranu stpske vojske.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3151 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 2 minuta, miki je napisao:

Mislim da bi "obe strane" trebalo malo da stanu na loptu.

Ljudi koji žive u Srbiji djelimično opravdano, ali djelimično i ne, krive ljude koji žive u Republici Srpskoj.

@mali_veseljak@Pirotehnicar mislim da imate pogrešnu predstavu o dešavanjima o kojima ovde pričamo, iz prostog razloga što živite relativno daleko od granice. Ja lično znam ljude iz istočnih dijelova RS, jer mi je majka odatle i tamo sam rođen i živio neko vrijeme, i to dosta njih, koji rade ovo za šta nas ovde optužuju. Znači Zvornik, Bijeljina, Vlasenica, Bratunac. Neki od njih to rade iz nekog svog uvjerenja da tako treba, ali neki to rade iz čiste lične koristi, bole ga đon što će on da ujebe Beograđane (jer su svakako šupci) dok god on dobije 50/100/200 evropejaca za dan života + mu dupe vidi puta do BG.

Najžalosnije je to što kad bude došlo do konačne podele Bosne...svi sa tvoje strane Drine će gledati ka Srbiji sa vapajima za pomoć. Da li će Srbija odgovoriti u tom trenutku ne znam...baš zbog tih dunđera bez mozga. Tuga...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1238 postova
  • Motocikl: -

Mislim da neće, iz razloga što nas još uvijek, većinom, gledaju kao glupe Bosance.

Bez obzira što smo pametniji i sposobniji od mnogih koji nas tako gledaju.

• Mr., 670 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black,
2 hours ago, suarez said:

Jel možeš onda da mi kažeš šta se konkretno radi na teritoriji Bosne po pitanju očuvanja srpskog naroda? 

Posto se po tvojim rečima u Beogradu pije kafa, a cesto viđamo proteste, akcije i slično.

Da po Beogradu se pije kafa i na to su i sami studenti ukazivali a ti mozes da se pravis slijep.  Mnogo veci otpor i procentualno je u manjim mjestima nego u samom Beogradu. Da 20 posto Beograda izadje i iskaze gradjansku neposlusnost rezim bi pao za 15 minuta.  

Sto se tice ovog sto si gore napisao u vezi ocuvanja srpskog naroda sa ove strane Drine radilo se sta se moralo od 92.do 95 u vrijeme u kome nam je svaki metak koji je dosao preko Drine naplacen. Svjedok sam tog zlog vremena i u svemu tome opstadosmo nekako i sacuvasmo konstitutivnost u Bosni. 

Kad smo nakon rata dozvolili da nam rezim iz Beograda kroji kapu sve je i krenulo nizbrdo. 

Ne znam koji ti je pa ti je odjednom srbin sa zapadne strane Drine kriv za sve. Popusti nas brate

• Sviđa mi se 1

• Mr., 670 postova
23 minutes ago, mick said:

Najžalosnije je to što kad bude došlo do konačne podele Bosne...svi sa tvoje strane Drine će gledati ka Srbiji sa vapajima za pomoć. Da li će Srbija odgovoriti u tom trenutku ne znam...baš zbog tih dunđera bez mozga. Tuga...

Gledali smo 95-te i mi i ovi iz Krajine pa sta bi. Da ne bi Holbruka novi kameni cvijet bi se morao podici u Krajini. 

Promenio član Pirotehnicar
  • Sviđa mi se 1

Upravo sada, Sharky - Alex je napisao:

Do podele bosne nece doci u skorije vreme, zapadu je potrebno jedno takvo “bure baruta” u svakom regionu

Čim dotok novca prestane ili se umanji veruj mi crtaće se granice momentalno. 

• Podržavam 1

pre 5 minuta, Sharky - Alex je napisao:

Slazem se Mick, ali opet se zapad pita za novac i oni mogu da zavrnu slavinu kao i 80-ih kad su planirali podelu jugoslavije. 

Svaki dalji komentar je suvišan....a mi smo glupi komplet!

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Peda TEK 250 2025
pre 6 minuta, Pirotehnicar je napisao:

Da po Beogradu se pije kafa i na to su i sami studenti ukazivali a ti mozes da se pravis slijep. 

Pije se po svim većim gradovima. Uvek će biti jedan procenat ljudi. 

pre 7 minuta, Pirotehnicar je napisao:

Ne znam koji ti je pa ti je odjednom srbin sa zapadne strane Drine kriv za sve. Popusti nas brate

Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da su mi krivi Srbi iz Bosne za vlast u Srbiji, niti sam spominjao glasanje. 

U istim smo govnima, vlast kod vas nije nista bolja. Treba zajedno da se borimo. Pitanje je opstanka, pogotovo na jugu Srbije. 

Samo sam rekao da je moj subjektivni osećaj da nema tog nekog nezadovoljstva kod vas, koje bi po mom mišljenju trebalo da bude. 

• Mr., 670 postova
1 minute ago, suarez said:

Pije se po svim većim gradovima. Uvek će biti jedan procenat ljudi. 

Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da su mi krivi Srbi iz Bosne za vlast u Srbiji, niti sam spominjao glasanje. 

U istim smo govnima, vlast kod vas nije nista bolja. Treba zajedno da se borimo. Pitanje je opstanka, pogotovo na jugu Srbije. 

Samo sam rekao da je moj subjektivni osećaj da nema tog nekog nezadovoljstva kod vas, koje bi po mom mišljenju trebalo da bude. 

Pogresan ti je subjektivni osjecaj. I ova prica, vjerovatno nenamjerno, ide u pravcu kanalisanja nezadovoljstva prema nama preko Drine a sijanje razdora i podjela jeste modus operandi rezima u Beogradu i satelita u RS na kom opstaju toliko dugo

• Sviđa mi se 3
  • Tužan 1

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 971 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Vucic napravi moto fest, Srbi iz Srbije i Srbi iz RS se posvadjaju u temi o tom moto festu jer smo jedni drugima krivi za nesto sto nismo, sto opet nema nikakve veze sa moto festom. E zato smo tu gde jesmo.

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 2

• -, 1970 postova
  • Motocikl: /
On 7/26/2026 at 5:53 PM, mali_veseljak said:

Kao sto pojedini iz RS glasaju u SRB organizovano, vjeruj da ima ista stvar i obrnuto.

Ali ja nikad nisam cuo da neko iz BL, Trebinja ili Doboja pogrdno govori o srbima i Srbiji. To je poenta svega sto sam napisao.

Za koju?

Ovu "pravu" ili blokadersku?

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1065 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000 + Triumph Bonneville America 800
On 7/26/2026 at 6:36 PM, Pirotehnicar said:

Da po Beogradu se pije kafa i na to su i sami studenti ukazivali a ti mozes da se pravis slijep.  Mnogo veci otpor i procentualno je u manjim mjestima nego u samom Beogradu. Da 20 posto Beograda izadje i iskaze gradjansku neposlusnost rezim bi pao za 15 minuta.  

Sto se tice ovog sto si gore napisao u vezi ocuvanja srpskog naroda sa ove strane Drine radilo se sta se moralo od 92.do 95 u vrijeme u kome nam je svaki metak koji je dosao preko Drine naplacen. Svjedok sam tog zlog vremena i u svemu tome opstadosmo nekako i sacuvasmo konstitutivnost u Bosni. 

Kad smo nakon rata dozvolili da nam rezim iz Beograda kroji kapu sve je i krenulo nizbrdo. 

Za ovih godina koliko su ovi na vlasti svi se usemili negde po ne vladinim i vladinim organizacijama sa nekim izmisljenim imenima ....pazi "Centar za drustvenu stabilnost",ili Beogradski centar za bezbednosnu politiku ima ih na hiljade ,gomila "Politickih analiticara" dalje, ova navodna opozicija u skupstini apsolutno im ne odgovara promena vlasti,to je sve dobro placeno,,,da i pije se kafa za vreme izbora i krivi nam "prekodrinci"

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Drug član, 1994 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600
Pre 5 sati, Sveta 5. je napisao:

Za ovih godina koliko su ovi na vlasti svi se usemili negde po ne vladinim i vladinim organizacijama sa nekim izmisljenim imenima ....pazi "Centar za drustvenu stabilnost",ili Beogradski centar za bezbednosnu politiku ima ih na hiljade ,gomila "Politickih analiticara"

Većina analitičara političkih ali i vojnih ima oko 25 do 30 godina. Kad pre pokupiše toliku mudrost i iskustvo?

Promenio član bajker71
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Pana, 793 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535
Pre 2 sati, bajker71 je napisao:

Većima analitičara političkih ali i vojnih ima oko 25 do 30 godina. Kad pre pokupiše toliku mudrost i iskustvo?

Čkolovali se na Akademiji mladih lidera na Paliću  ili je znanje i iskustvo preneto dodirom neke od partijskih veličina 

• Haha 1

• Hronični Motociklopata, 7974 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom
Pre sat vremena, Jašim je napisao:

Čkolovali se na Akademiji mladih lidera na Paliću  ili je znanje i iskustvo preneto dodirom neke od partijskih veličina 

Ali ono "Akademija mladih lidera"... koja količina proseravanja iza toga, a ono sve neki panjevi, ulizivači/tapšači u usponu...

• Sviđa mi se 4

• Integrisan, 7977 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
1 hour ago, Disko Nindža said:

Ali ono "Akademija mladih lidera"... koja količina proseravanja iza toga, a ono sve neki panjevi, ulizivači/tapšači u usponu...

90% losi djaci...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja