Alekre 17104 Napisano Maj 19 Integrisan, 8557 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bre da napravi da bude puška za 1000 evra? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 1017 Napisano Maj 19 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Alekre said: Šta bre da napravi da bude puška za 1000 evra? Pa jagnje 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1694 Napisano Maj 21 Drug član, 1754 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je vec pragnje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1694 Napisano pre 14 sati Drug član, 1754 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad razmisljam kao ajd da zanemarim sve drugo da prioritet bude godiste recimo, ima po neka dacia, motor neki 999 kubika, bem li ga sad vise ni sam ne znam. Vozio sam skodu od 1000 kubika i to se lepo ponasa, ide lepo, znam da skode rapid 1200 prolaze preko pola miliona lagano i to u policiji gde dosta rade i u mestu. Ne zurim mislim tek da kupim, ali u moj 307 1.6hdi imam ulaganja, mogu da ga sredim ali opet dosao je iz vojske i pustio brkove, mozda treba da se zeni. Onda razmisljanje da li povecati budzet malo, vec na 7500e javljaju se neka mlada godista dacie, citroena c3 itd. Kazem, ne umem da odredim kriterijume i da pratim oglase nego bauljam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6633 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Previše se opterećuješ nebitnim stvarima, auto je ipak samo gomila pleha. Promeni švalerku, kupi neki motor, ostavi duvan ... pusti brkove ... jebeš kola ... Promenio pre 5 sati član RaS 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2039 Napisano pre 5 sati Drug član, 2981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam sandera 1,0 i to samo služi.Sada vozim Dustera 1,5 d i zahvalno je . Sa Daciom postoji samo jedan problem , a to je da sam ja jako zadovoljan sa cenom,potrošnjom cenom održavanja( 0 kvarova) Ali nisam srećan sve ima ali ništa nije za zadovoljstvo samo za prevoz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...