Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem auto

Recommended Posts

• Drug član, 1748 postova

Dajte neke ideje oko 5-6 000e. Moze blizu 6 ako je auto bez ulaganja od proverenog prodavca da moze da se veruje oko servisa itd. Ili blize 5 ako treba odraditi servise itd. Ujedno nemam ideju na sta da obratim paznju kada recimo podesavam pretragu u oglasima. Najgore kada ne znas sta ti se svidja nego bauljas tako po oglasima, od toga moz se poludi... Mada bi mi najpametnije bilo da u moj ulozim malo i da teram dalje ali ga godine gaze polako.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 499 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Daj nam neku info, šta ti je interesantno, a šta otpada, pa da preporučimo.

Benzinac, dizel, plin, 2/3 ili 4/5 vrata, limuzina, hatchback, karavan, koja kubikaža

Egzotika ili jeftino održavanje

U cenovnom rangu od npr. 5 do 7k, uvek bih za jeftino održavanje preporučio Clia, 0.9, veoma interesantan auto. Ne može se porediti npr. sa Fiatovim twin air iste kubikaže, mnogo je elastičniji.

• Drug član, 1748 postova

Pa mislim dizel ne ispod 1.6 moze i 2.0, 4 vrata, klima naravno, nista egzotika, jeftino odrzavanje pre. Ja se divim ljudima koji znaju hocu to i onda trazi to da se pojavi i pazari a ja to nikada, koje god vozilo da je u pitanju.

• Drug član, 783 postova
  • Motocikl: će si bude

Da sam na tvom mestu, gledao bih Đulijetu ili Fokusa, može za te novce da se nađe pristojan primerak. :takoje:

• Podržavam 1

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja