Desmo 3590 Napisano Maj 18 Drug član, 1548 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7529 Napisano Maj 18 Drug član, 2933 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Desmo je napisao: Ja sam se krknuo na TDu 20x slabije pa nisam mogao da kinem 42 dana i spavao sam 3 nedelje sa fiksatorima vrata i kičme u sedećem položaju... A motor je bio spakovan ponovo bez mnogo novih delova. Ovi ljudi su od čelika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12358 Napisano Maj 19 Hronični Motociklopata, 8001 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Jesu, a još pored toga imaju top zaštitnu opremu, to jest vazdušna odela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15843 Napisano Maj 19 Ne silazi, 6333 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti kupi ako mislis da ti treba nije to 100k eur. Za manje od 2000 imas top odelo sa air bag-om. Samo odelo ti nece nadoknaditi sate, dane, mesece i godine provedene u teretani, na biciklu i na svim ostalim treninzima koje ovi momci upraznjavaju da bi izmedju ostalog sebi i u ovakvim situacijama povecali sanse da prodju sa sto manje povreda 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 6092 Napisano Maj 19 Integrisan, 14145 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, abarth_maniac said: Ovi ljudi su od čelika Meni pre deluje da su od gume, bem li ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10226 Napisano Maj 19 Ne silazi, 4029 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...ne znam za vas, ali meni je u nedelju na kraju dana bilo muka od trka i svega... Jedva sam čekao da se završi, a kad se završilo sam psovao i trkanje i sve.. A obožavam taj sport. Prvo mi je preselo šta se desilo, taj osećaj u stomaku, i gledam i čekam kraj.. Umorio sam se. Potom useravanje sa kaznama, dodele pehare pa posle odnesu pehar Peku... Serem im se na trkanje i pravila. Izgubilo je smisao gledati junaštvo i hrabrost kad na kraju ništa ne vredi. A vozači doslovce ginu pred publikom. Poslednji gladijatori. UBILI SU F1, sad su na dobrom putu da i ovde ubiju trkanje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12358 Napisano Maj 19 Hronični Motociklopata, 8001 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno, ono dodeljivanje pa oduzimanje pehara je vhunac idiotizma, pa jebemu lebac zašto im treba 3 dana da vide jeli neko prekršio pritisak ili nije, neka najpre to reše pa onda proglašenje i podela pehara, bar toliko poštovanja zaslužuju ti vozači koji bukvalno ginu tamo na stazi. Mada i dalje je to s merenjem pritiscima teška glupost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 956 Napisano Maj 19 Drug član, 847 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...ne znam za vas, ali meni je u nedelju na kraju dana bilo muka od trka i svega... Jedva sam čekao da se završi, a kad se završilo sam psovao i trkanje i sve.. A obožavam taj sport. Prvo mi je preselo šta se desilo, taj osećaj u stomaku, i gledam i čekam kraj.. Umorio sam se. Potom useravanje sa kaznama, dodele pehare pa posle odnesu pehar Peku... Serem im se na trkanje i pravila. Izgubilo je smisao gledati junaštvo i hrabrost kad na kraju ništa ne vredi. A vozači doslovce ginu pred publikom. Poslednji gladijatori. UBILI SU F1, sad su na dobrom putu da i ovde ubiju trkanje. A zamisli tek njima kako je u tim momentima teško je zamisliti no ko ih *ebe, sami dozvoljavaju da ih tovare kako hoće. Kaže Peko da je na sastanku udruženja vozača pre ovog vikenda prisustvovalo njih trojica, ostali su bili nezainteresovani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15843 Napisano Maj 19 Ne silazi, 6333 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sa pritiscima je ok mada deluje glupo. Ne znam da li za visestruke prestupe ima neka ozbiljnija kazna ali ja bih je svakako uveo. Ipak su tamo svi ljudi spremni zarad par stotih ili desetih da ozbiljno ugroze i svoje i tudje zivote tako da neko mora da vodi racuna o svima njima. Sada da li je moguce na primer propisati minimalan pritisak na startu trke i na recimo pola trke i ukoliko je neko u prekrsaju odmah na pola trke ga sankcionisati kako ne bi bez potrebe lomio vrat a kasnije ce biti kaznjen, s tim da naravno ukoliko je vremenska kazna to ostavlja i dalje mogucnost da neko kalkulise da pokusa da napravi dovoljnu vremensku razliku da kazna ne utice na njegov cilj. Ja bih recimo uveo ta dva merenja i ukoliko je na bilo kom pritisak ispod minimalnog automatski u box i nema bodova nikakvih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1265 Napisano Maj 19 Drug član, 2829 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo sankcionisao Michelin. Nema ništa od insta bana u nekom n-tom krugu zbog razlike pritiska usled vožnje u grupi vs solo vožnje i zbog činjenice da oštećena felna može da rezultuje kaznom za koju vozač nije kriv. Svakako svima se toleriše manje od 30% krugova u kojima mogu da budu ispod minimuma u GP trci, a 70% u Sprint trci. Pritisak se nadgleda svake sekunde svakog kruga, uzima se srednja vrednost da bi se krug proglasio ok - not ok. Kazne su fiksne - 16 sec za GP, 8 sec za Sprint. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15843 Napisano Maj 19 Ne silazi, 6333 postova Prijavi odgovor kao problematičan @easy naked kako je tacno Michelin kriv ako kazu minimalan pritisak za nasu gumu je 2.0 bar a tim ili vozac odluci da vozi na 1.8? Razlika u pritisku solo vs grupa i dalje ne sme ispod minimuma od recimo 2.0 bara koje su izmerene na startu kada je motor stojao na gridu. Kod te tolerancije i nastaje problem nema tolerancije nema muljanja. Cim tolerises 30% neko ce da pokusa da uskoci u toleranciju sto znaci da svesno mulja. Znam kako se nadgleda pritisak i znam da se racuna srednja vrednost jer jelte ima tolerancije. Ako ukines toleranciju ukinuo si problem. Ovako samo potvrdjuju ono sto svi manje vise ovde i pisemo, pravilo napisano da bi ostavljalo velike sumnje u regularnost postupka a na kraju i ovakve idiotske scene gde nekom uzimas pehar posle xy vremena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3590 Napisano Maj 19 Drug član, 1548 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6655 Napisano Maj 19 Ne silazi, 5365 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On Tuesday 19th May, Johann Zarco visited doctor Bertrand Sonnery-Cottet in Lyon, a world-renowned consultant Orthopaedic Surgeon at the Centre Orthopédique Santyin Lyon, France, specializing in the management of knee ligament injuries and sports trauma, to further assess his physical condition. Following a thorough examination, it is estimated that he will need to wait a couple of weeks before undergoing surgery for the damage to his ligaments, allowing the initial trauma and other injuries to his knee some time to heal before the procedure. Following the surgery, a detailed recovery plan will be established, allowing the medical team to evaluate a possible timeline for his return. The whole Castrol Honda LCR team is in close contact with Johann Zarco and will continue to provide updates as the date gets closer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12358 Napisano Maj 19 Hronični Motociklopata, 8001 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan U prevodu, to je to za ovu godinu mozda negde pred kraj ce da se pojavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1265 Napisano Maj 19 Drug član, 2829 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, dvlns said: @easy naked kako je tacno Michelin kriv ako kazu minimalan pritisak za nasu gumu je 2.0 bar a tim ili vozac odluci da vozi na 1.8? Razlika u pritisku solo vs grupa i dalje ne sme ispod minimuma od recimo 2.0 bara koje su izmerene na startu kada je motor stojao na gridu. Kod te tolerancije i nastaje problem nema tolerancije nema muljanja. Cim tolerises 30% neko ce da pokusa da uskoci u toleranciju sto znaci da svesno mulja. Znam kako se nadgleda pritisak i znam da se racuna srednja vrednost jer jelte ima tolerancije. Ako ukines toleranciju ukinuo si problem. Ovako samo potvrdjuju ono sto svi manje vise ovde i pisemo, pravilo napisano da bi ostavljalo velike sumnje u regularnost postupka a na kraju i ovakve idiotske scene gde nekom uzimas pehar posle xy vremena Zato što prave gumu koja nema optimalan grip u neophodnom prozoru podešavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Maj 19 Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo Pirelli kako ce napraviti gumu za 300ks. Mozda ce biti i gore od Michelina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15843 Napisano Maj 19 Ne silazi, 6333 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, easy naked said: Zato što prave gumu koja nema optimalan grip u neophodnom prozoru podešavanja. Slozicemo se da se ne slazemo. Oni su napravili gumu koja zahteva odredjene preduslove da bi radila. Temperatura, pritisak... neko se oglusi o preporuke i to je to. Spustanjem pritiska neko zeli da ostvari odredjenu prednost u odnosu na ostale i iz mog ugla treba da snosi posledice. Bolje kazna nego spadanje ili pucanje gume svakako 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3853 Napisano Maj 19 Pobjednik motogp kladionice 4X, 6070 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Treba uvesti Mousse iz endura hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1511 Napisano Maj 20 Drug član, 1406 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i opasnijih sportova... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3853 Napisano Maj 20 Pobjednik motogp kladionice 4X, 6070 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo Facebook WWW.FACEBOOK.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 3074 Napisano Maj 20 Drug član, 2856 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, srbac said: Videcemo Pirelli kako ce napraviti gumu za 300ks. Mozda ce biti i gore od Michelina ! Uveliko se testira Pirelli, samo zabranjeno komentarisati. A.Esp kaze da su 850 laksi oko 10kg, jako zabavni za voznju, da ce biti puno vise obilazenja i da je Pirelli super grippy. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...